KOHDE 4 /

MESTARIEN RIVITALOT, VALKEAKOSKI

KING OF ROOFS 2020

TIILIKATTO
Materiaali: BMI Ormax, betonikattotiili Ormax Protector+


16 asunnon rivitaloyhtiön 2100 kattoneliötä sai suojakseen tupapunaisen väriset Ormax Protector+ -kattotiilet

TOTEUTUS /
Pisa Kattoremontti


Valkeakosken tehtaiden katveeseen rakennettiin 1900-luvun alkupuolelta aina 1960-luvulle laaja asuinaluekokonaisuus. Tallinmäki on Yhtyneiden Paperitehtaiden vanhin omakotitaloalue, jonka itäosassa, Ulvajankadulla sijaitsevat Säteri Oy:n työsuhdeasunnoiksi suunnitellut ns. Alppitalot sekä kaksi mestarien rivitaloa. Säterin tehtaan rakennukset, samoin kuin tehtaan asuinalueet, ovat arkkitehtien Martta Martikainen-Ypyä ja Ragnar Ypyä suunnittelemat.


Pisa Kattoremontti toteutti alkuvuonna 2019 vuonna 1943 rakennettuihin mestarien rivitaloihin kattoremontin. Alunperin tässä 16 asunnon rivitaloyhtiössä oli ollut tiilikatto, joka oli vaihtunut varttikatoksi vuonna 1982. Nyt toteutetussa kattoremontissa talon suojaksi valittiin jälleen tiilikatto - tupapunaisen värinen Ormax Protector+.

Kattoneliöitä upeassa, historiallisessa kohteessa on 2100. Projekti käynnistyi helmikuussa 2019 ja sen kestoksi arvioitiin seitsemän viikkoa. Suunniteltu aikataulu piti hyvin, vaikka ensimmäinen viikko menikin lumia katolta tiputellessa.
 

Varttikaton alta löytyi huopakatto. Muutamassa kohdassa havaittiin pienimuotoisia vuotokohtia, jotka korjattiin ennen uuden rakenteen rakentamista.

Asiakkaat ovat tyytyväisiä sekä kattoremontin lopputulokseen että remontin läpivientiin. Kohde on Pisa Kattoremontille merkittävä referenssi Valkeakosken alueella. Moni on huomannut mestarien rivitalojen upean uuden ilmeen ja kehunut onnistunutta lopputulosta.


Katso video kohteesta

Kattoremonttipalvelua vuoden ympäri ammattitaidolla ja tarpeitasi kuunnellen.

Pisa Kattoremontti on Pirkanmaan, Tampereen, Kanta-Hämeen ja Hämeenlinnan talousalueiden luotettava kattoremonttien asiantuntija. Yritys tunnettiin ennen nimellä Pirkanmaan Saneeraus Oy, mutta koska se oli keskittynyt jo pidemmmän aikaa kattoremontteihin, oli nimenvaihdos paikallaan selkeyttämään toimintatapoja. Pisa Kattoremontti on perheyritys, joka perustettiin vuonna 2006 ja työllistää tällä hetkellä noin 15 henkilöä sekä tekee vuositasolla lähemmäksi 100 kattoremonttia.

Teemme tiilikattoremontit ja peltikattoremontit niin yksityisille kuin taloyhtiöillekin vuodenajasta riippumatta. Avaimet käteen -palvelumme takaa työt alusta loppuun aina loppusiivoukseen asti omalla työvoimalla ilman turhia välikäsiä. Työllämme on aina 10 vuoden asennustakuu. www.pisasaneeraus.fi

Toteuttaa kattoremontit alueilla: Pirkanmaa ja Kanta-Häme - Nokia, Tampere, Hämeenlinna, Ylöjärvi, Lempäälä.Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
4.10.2019