Suomessa valmistettu laatuteräs – vihreä ratkaisu ankariin sääolosuhteisiin

GreenCoat® on maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen kotimainen tuotemerkki, jonka materiaalit soveltuvat niin kattoihin, julkisivuihin, sadevesijärjestelmiin kuin sisäkäyttöönkin. GreenCoat-tuotteet on kehitetty antamaan rakennuksille tyylikäs ulkonäkö ja suojaamaan niitä säässä kuin säässä.

Tuotteet on valmistettu Suomessa ja testattu vaativissa sääolosuhteissa eri puolilla maailmaa. Näytteet on altistettu ympäri vuoden muun muassa suolavedelle, lumelle, jäälle, kosteudelle, tuulelle ja UV-säteilylle. Tästä syystä GreenCoat-tuotteiden maalipinnoille voidaan antaa jopa 25 vuoden takuu.

Maalipinnoitetut GreenCoat-teräkset ovat ympäristötietoisten rakennusmateriaalien edelläkävijöitä maailmassa. SSAB on patentoinut ekologisen BT-teknologian, jota käytetään useimpien GreenCoat-tuotteiden pinnoitteissa. Biopohjaisessa teknologiassa valtaosa maalipinnoitteen perinteisestä fossiilisesta öljystä on korvattu ruotsalaisella rypsiöljyllä, mikä pienentää huomattavasti rakennusten ympäristöjalanjälkeä.

GreenCoat-teräsohutlevy on kestävää mutta kevyttä materiaalia, jota on erittäin helppo muovata, leikata, rei’ittää ja profiloida. Hyvä käsiteltävyys säilyy jopa 15 asteen pakkasessa. Tuotteilla on laaja pintastruktuurien ja perusvärien valikoima, minkä lisäksi uusia värejä voidaan sävyttää asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Suomessa valmistettu laatuteräs – vihreä ratkaisu ankariin sääolosuhteisiin

TUTUSTU MYÖS