• Etusivu
  • Rakentaminen

VV-Autolta Volkswagen, Audi ja SEAT

Rakentajan toimitus
Julkaistu 04.11.2010
201011_23622.jpg

VV-Auto Group Oy tuo maahan Volkswagen-, Audi- ja Seat-henkilöautoja sekä Volkswagen-hyötyautoja.
VV-Auto Groupin vähittäiskauppayhtiöt VV-Autotalot Oy ja Turun VV-Auto Oy harjoittavat Volkswagen- ja Audi-myynti- ja jälkimarkkinointitoimintaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa.

Maahantuonnin ja vähittäiskaupan palveluverkoston toimivuudesta vastaa noin 650 autoalan ammattilaista. VV-Auto Group on osa Kesko-konsernia.

Volkswagen. Das Auto.

Edistyksellistä tekniikkaa ja kokonaisvaltaista turvallisuutta. Korkealaatuisia autoja, jotka vastaavat asiakkaidemme vaatimuksiin myös ympäristövaikutuksiltaan ja taloudellisuudeltaan. Innostusta ja intohimoa muotoiluun ja tekniikkaan. Kiehtovia innovaatioita ja laajaa tutkimus- ja tuotekehitystyötä. Yksi maailman johtavista ajoneuvojen valmistajista ja suurin Euroopassa. Pitkä ja maineikas historia – jo 60 vuotta Suomessa. Kaikkea tätä on Volkswagen.

Laatu ennen kaikkea

Volkswagenin laatuajattelu kattaa tuotteen koko elinkaaren, auton suunnitteluvaiheesta sen luovutushetkeen omistajalle ja edelleen auton poistumiseen liikenteestä.

Laatu on punainen lanka uuden automallin suunnittelussa ja tuotannossa ja se näkyy esimerkiksi:

  • materiaalivalinnoissa
  • työmenetelmissä ja rakenneratkaisuissa
  • kokeilumallivaiheessa
  • tuotannossa
  • lopullisessa käytössä.

Laatu liittyy kiinteästi myös turvallisuuteen, käyttövarmuuteen ja -mukavuuteen sekä ympäristön huomioonottamiseen, esimerkiksi uusiokäyttöön ja kierrätettävyyteen.

Volkswagen Jetta Jubileum
Volkswagen Jetta Jubileum

SEAT - Eniten vastinetta rahalle.

SEAT on Euroopan suurimman autonvalmistajan Volkswagen-konsernin nuorekas laatutuote. VW-konserni on Euroopan suurin autonvalmistaja. SEAT valmistaa vuosittain lähes 500 000 autoa ja niitä myydään yli 70 eri maassa.

SEATille on ominaista voimakas muotoilu, urheilulliset mutta äärimmäisen taloudelliset ja ympäristön huomioon ottavat moottorit sekä loppuun asti ajatellut turvaratkaisut. SEATin monipuolinen mallisto antaa ajamisen iloa kaikille.

SEAT EXEO
SEAT EXEO

Audi. Teknistä etumatkaa

Tehokkuus ja suorituskyky merkitsevät Audille paljon muutakin kuin korkeaa hevosvoimamäärää. Ennen kaikkea kysymys on energian käytön tehokkuudesta.

Dynaamisuus ja mukavuus, viimeistelty laatu ja nykyaikainen muotoilu. Edistyksellinen tekniikka ja huippuunsa viety turvallisuus. Yhdessä ne muodostavat täydellisen ajonautinnon, jonka tarjoaa vain Audi.

Audilla on takanaan jo 60 vuoden kokemus autojen turvallisuuden tutkimus- ja kehitystyössä. Sen onnistumisesta tällä tärkeällä alueella todistavat muun muassa Audi-mallien saavuttamat erinomaiset tulokset törmäystesteissä.

Jokainen Audi on varustettu edistyksellisellä, suojaavalla tekniikalla. Turvallisuus kulkee käsi kädessä mukavuuden, tehokkuuden ja ajonautinnon kanssa.

Audi A4 Le Mans
Audi A4 Le Mans
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38245.jpg
Raikas sisäilma ja tasaisempi lämpötila
Lämpöpumpun tehokkuuden arviointi ei ole pelkkää lukujen vertaamista. Vähintään yhtä tärkeää on asumisviihtyvyys, johon liittyy lämmitys, jäähdytys ja sisäilman laatu. Ilmalämpöpumpun monet mukavuutta lisäävät ominaisuudet ilahduttavat käyttäjää.
20171_47982.jpg
Talvitulet aloittavat rakentamisvuoden
Kastelli avaa uuden rakennusvuoden jälleen Talvitulien merkeissä. Juhlavuoden Talvitulet roihuavat sen talonäytöksissä, myyntikonttoreissa sekä kotisivuilla 7.1.-28.2. välisenä aikana.Juhlavuoden Talvitulilla on ensiesittelyssä Kastellin uusi, Suomi 100 -juhlavuoden talomallisto Ready. Malliston taloissa on jo valmiina suomalaisten rakentajaperheiden suosituimmat toiveet, joten talot ovat nimensä mukaisesti valmiita valittavaksi. Ready on unelmavalinta suomalaiselle rakentajalle, joka haluaa olla varma valinnoistaan ja kodin hyvästä jälleenmyyntiarvosta.Talvitulien aikana Kastelli järjestää myös yli 100 talonäytöstä eri puolilla Suomea. Näytöksissä voi tutustua tarkemmin Kastelli-kodin laatuun ja inspiroitua oman uuden kodin suunnittelussa. Kastelli jakaa näytöksissä myös sen uusinta talokirjaa, joka sisältää yli 100 talomallia sekä vinkkejä rakentamiseen ja sisustamiseen. Talokirjaa voi selata myös Kastellin uusilla kotisivuilla.Kastelli ilmoittaa, että Talvitulien ajan 100 nopeimmalle talokaupan tekijälle on luvassa hyödyllinen palkinto. Kannattaa käydä lukemassa lisää osoitteessa kastelli.fi/talvitulet.Tutustu Kastelli-talojen mallistoonTilaa Kastelli-taloesiteJätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
20217_71633.jpg
Listasimme kotitalousvähennykseen oikeuttavat työt - katso, mistä voit saada vähennyksen
Kotitalousvähennys tuo helpotusta veroihin ostaessasi kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi siivous- ja remonttitöitä. Kotitalousvähennys on kalenterivuosikohtainen ja vähennys myönnetään vuodelta, jolloin olet maksanut yrityksen laskun. Tiedätkö, mistä töistä vähennyksiä siis saa ja kuinka paljon?
20216_71082.jpg
Mikä on hyvä feng shui?
Jos talon sisustus ei tunnu omalta tai sisustuselementit näyttävät olevan väärässä paikassa, hyvin useasti todetaan: "se on huonoa feng shuita"? Ehkä näin onkin, mutta mitä feng shui oikein tarkoittaa ja mihin sillä pyritään?
20074_4308.jpg
TERCA -tiililaatat sisustamiseen
Kodin sisustamisen suosio on koko ajan lisääntynyt. Yksi tapa muuttaa kotia persoonallisemmaksi on päällystää seiniä tai seinän osia aidoilla käsinlyödyillä TERCA -tiililaatoilla. Näillä luot persoonallista tunnelmaa kotiisi. Voit helposti tehdä erilaisia yksityiskohtia niin keittiöön kuin olohuoneeseenkin. Valikoimassa on useita eri värejä ja ne on helppo asentaa vaikka itse.
20073_4258.jpg
Kosteusongelmien ratkaisu 1980-luvun taloon
Painovoimainen, liesituulettimella varustettu ilmanvaihto osoittautui riittämättömäksi nelihenkisen perheen käytössä. Varsinkin saunomisen yhteydessä syntynyt kosteus ei poistunut asunnosta tehokkaasti ja puurakenteet alkavat pehmetä. Taloon asennettiin koneellinen tulo-/poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Kanavistoasennukseen käytettiin Uponor-muovikanavajärjestelmää, joka on helppo katkaista mittaansa vaikka ullakolle. Lopputulos on aina ehdottoman tiivis.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton