• Etusivu
  • Rakentaminen

Uusi Rakentaja.fi-vuosikirja on ilmestynyt

Rakentajan toimitus
Julkaistu 18.01.2012
20121_29225.jpg

Nouda uusi Rakentaja.fi-vuosikirja!

Rakentaja.fi vuosikirja on rakentajan ja remontoijan perustietopaketti, joka kannattaa lukea ennen hankkeen alkamista. Kirja on jaettu kahteen osaan, joista ensimmäinen pitää sisällään asiaa suunnittelusta vesikattoon. Myöhemmin julkaistava toinen osa jatkaa sisätöistä, opastaa taloteknisissä asioissa ja käsittelee myös pihan rakentamista.

Nouda ilmainen painotuore aloitusosa Rakenna & Remontoi –messuilta 27.-29.1. Kirjan saat tulostamalla oheisesta linkistä avautuvalta sivulta kirjakupongin ja tuomalla kupongin mukanasi messujen kirjanjakopisteeseen. Samalla varmistat saavasi myös toisen osan.

Toinen osa toimitetaan veloituksetta postitse kotiisi.

Tulosta tästä kirjakuponki itsellesi...
(1 kirja/talous)

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20216_70884.jpg
Kannattaako kesä­mökin hankkiminen?
Unelma mökkielämästä ja paikasta syrjäisellä järvenrannalla tai merellisissä tunnelmissa saaristossa elää suomalaisissa. Mökit menevät nyt kaupaksi, oli kunto mikä hyvänsä. Onko nykyajan mukavuuksiin tottuneella ihmisellä kuitenkaan helppo ymmärtää, mitä syrjäisellä maatilkulla eläminen todellisuudessa vaatii? Mitä mökkielämä oikeasti on? Kesäinen työleiri, täältä tullaan! Vaiko ihanan reunouttava suomalainen mökkikesä.Artikkelin linkeissä hurjasti tietoa kesämökkiläisille ja kesämökistä haaveileville.
3434_152675362_202056141712.jpg
Tämän vuoksi muuttovalmis hirsikoti on luonnollinen valinta
Hirsi on ollut vuosisatojen ajan tärkeä rakennusmateriaali kaikessa rakentamisessa, mutta nyt 2020-luvulla siitä on nousemassa alati kasvava rakennustrendi. Yhä useampi talonrakentaja toivoo kotinsa muodostuvan hirrestä, jolloin oma koti on varmasti ja vankasti luonnonmukainen ratkaisu. Kastelli lanseerasikin toukokuussa 2020 hirsitalomalliston, Hirsi-Kastellin, joka on mahdollista saada muuttovalmiina ratkaisuna.
20202_62791.jpg
Optimoitu käsiteltävyys ja asennettavuus
ISOVER lanseeraa täysin uuden kevyiden rakennuseristeiden valikoiman. Yhteistyössä asentajien kanssa laitoimme asentajien kokeman laadun keskiöön ja optimoimme käsiteltävyyden ja asennettavuuden.
20072_3553.jpg
Pihakivillä kauneutta
Hyvällä suunnittelulla pihasta saa lisää viihtyisää asuintilaa. Pihakivet ovat ihanteellinen pintamateriaali patioille ja terasseille. Keväällä lumi sulaa kivetykseltä nopeasti ja syksylläkin kivipinta tuntuu jalan alla lämpimältä. Sateen jälkeen pihakiveys kuivuu nopeasti. Pihakivi on oikea ratkaisu silloin kun haluaa pihasta näyttävän ja helppohoitoisen kymmeniksi vuosiksi.
20112_24410.jpg
Kaikki sähköiset toiminnot
KNX-järjestelmän kantavana ideana on yhdistää rakennuksen kaikki sähköiset toiminnot yhtenäiseksi ja mahdollisimman energiatehokkaasti toimivaksi verkoksi. KNX-järjestelmällä voidaan ohjata mm. valaistusta, lämmitystä, jäähdytystä, ilmastointia sekä esimerkiksi markiiseja.KNX on väylätekniikka, jolla taloautomaation eri osia ohjataan yhdellä ainoalla järjestelmällä. Siinä laitteet ja eri järjestelmät keskustelevat keskenään. Väylätekniikka tuo merkittäviä säästöjä niin toteutusvaiheessa kuin rakennuksen elinkaaren aikanakin.KNX-taloautomaatio sopii hyvin erilaisiin ja erikokoisiin kohteisiin kuten omakotitaloista kouluihin. Rakennuksen käytön aikana on muunneltavuus on träkeää ja KNX-järjestelmän laajentaminen helppoa. KNX:llä toteutetun talotekniikan osuus ja toiminnot päätetään aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.KNX:n on standardoitu järjestelmä (ISO/IEC 14543-3), joka takaa sen, että eri valmistajien KNX -tuotteet ovat keskenään yhteensopivia. KNX -tekniikka perustuu EIB, BatiBUS ja EHS –järjestelmiin, jotka kehitettiin jo 1990-luvun alussa.
202011_61817.jpg
Onko terassinne tyhjillään läpi talven? Entä jos terassikausi jatkuisi läpi vuoden?
Syksyn myötä terassikalusteet on monessa kodissa viety suojaan, sillä Suomen talvi ei tunne armoa niitä kohtaan. Terassi hautautuu lumen alle odottamaan seuraavaa kesää ja parempia terassikelejä. Mitäpä, jos kalusteita ei tarvitsisikaan kuljettaa varastoon, vaan ne voisivat olla terassilla läpi talven? Samalla terassista voisi sisustaa tunnelmallisen talvihuoneen, jossa nauttia kupillisen kuumaa sinisen hetken aikaan huopien lämmössä kynttilöiden keskellä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton