• Etusivu
  • Varusteet

Ulkoiluvälineiden säilytysratkaisut kotiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ovella Systems Oy
Päivitetty 30.11.2022
201810_54888.jpg

Erilaiset säilytysmahdollisuudet ovat pieni mutta merkittävä osa kodin kokonaisuutta ja viihtyisyyttä. Kun koti on järjestyksessä, mieli lepää eikä aikaa kulu hukassa olevan polkupyörän tai laskettelusuksien etsimiseen. Kuinka mukavaa onkaan, kun renkaille, pyörille, suksille ja muille ulkoiluvälineille löytyy talosta paikkansa.

Varastotilojen pyöränsäilytysratkaisut kaaokseen

Kaaoksessa oleva varasto ei houkuttele pyöräilyyn, kun joutuu kuluttamaan aikaa ja voimiaan pelkästään pyörän hakemiseen. Kun taas pyörät ovat hyvässä järjestyksessä, on helppoa ja mukavaa lähteä pyöräilemään. Ovellalla on muutama oivallinen vaihtoehto pyörän säilyttämiseen varastotiloissa:

  • Fillarikoukku FK-1 on seinäkoukku polkupyörälle. Säilytys tapahtuu ohjaustangosta satula seinää vasten. Asennus onnistuu eri korkeuksille.
  • Junior V-3 on sekin seinäkoukku polkupyörälle. Tässä säilytys tapahtuu etu- tai takarenkaasta. Asennus onnistuu eri korkeuteen alas tai ylös.
Tutustu lisää Ovellan ratkaisuihin >>

Pyörien ja suksien säilyttäminen sisätiloissa

Ovellan nerokkaat säilytystelineet polkupyörille ja muille välineille on suunniteltu asennettaviksi myös asuintiloihin, jos muuta varasto- tai säilytystilaa on vähän. Hyvä vaihtoehto sisäsäilytykseen on esimerkiksi Ovella Fillarikoukku FK-1, jossa polkupyörää säilytetään pystyssä esim. nurkassa. SkiRack STM-5 ja MultiRack MT-6 ovat suksia, luistimia, rullalautoja ym. varten. Asunnoissa säilytystiloja ovat mm. eteinen, vaatehuone ja parveke tai terassi. Pienissä asunnoissa myös olohuone, jolloin telineet ovat osana sisustusta. Asukas voi itse asentaa telineet helposti asennusohjeiden ja -kiinnikkeiden avulla.

Suksiteline.
Suksiteline.

Piha-alueet järjestykseen

Ovellan polkupyörien ulkosäilytystelineet on suunniteltu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden. Junior V-3 pyöräkoukku soveltuu yhtä hyvin myös polkupyörän ulkosäilyttämiseen. Toinen hyvä vaihtoehto pyörätelineeksi kodin pihalle on esimerkiksi Citypark, joka on kahden pyörän runkolukitusteline, jossa on erillinen pyörivä pidike. Telineen voi pinta- tai uppoasentaa.

Renkaat telineeseen

Talvi- ja kesärenkaiden säilytys aiheuttaa keväisin ja syksyisin päänvaivaa. Tähänkin ongelmaan Ovellalla on ratkaisu, nimittäin rengasteline PST-4, johon sopii 4 standardirengasta. Megakonsoli PST-2 puolestaan on taittuva autonrenkaiden säilytysteline kahdelle standardirenkaalle. Teline soveltuu myös polkupyörän säilytykseen.

Rengasteline PST-4, johon sopii 4 standardirengasta.
Rengasteline PST-4, johon sopii 4 standardirengasta.

Remontoi tilaa säilytysjärjestelmälle

Jos tuntuu, että hyvää tilaa säilytystelineille ei parhaillaan ole kodissa, niin aina on vaihtoehtona jonkin toimimattoman tilan remontointi uutta käyttötarkoitusta varten. Yleensä Ovellan ratkaisut eivät tarvitse suurta remonttia olemassa olevaan tilaan.

Tutustu lisää Ovellan ratkaisuihin >>

Pyöräparkit sisälle ja ulos

Mikä Ovella?

Ovella Systems on vuonna 1979 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut turvallisiin, kestäviin ja tyylikkäisiin säilytysratkaisuihin. Ovellan erityisosaamista ovat polkupyörien parkki- ja säilytysratkaisut sisä- ja ulkotiloissa.

Ovella Systems Oy
Varusteet
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20194_57641.jpg
Näe ja koe puukuitueristetyt Kuori-talot Tuusulan asuntomessuilla
Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla? - Kyllä kiitos! Tuusulan Asuntomessuilla pääset näkemään ja kokemaan kaksi Kastellin Kuori-malliston taloa, jotka on toteutettu Kastelli Green™-rakenteella. Kastelli Green™-talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta.
20151_42072.jpg
Terveys on kiinni myös sisäilmasta
Sisäilman kosteustason hallinta on tärkeääIlmanvaihdon tärkeitä tehtäviä ovat:• Sisäilmassa olevan kosteuden poistaminen – 4 henkinen perhe tuottaa toimillaan sisäilmaan vuorokaudessa keskimäärin 7-10 litran kosteuskuorman. Asunnon kosteuslähteitä ovat mm. ruoanlaitto, astianpesu, peseytyminen, saunan käyttö, pyykinpesu, huonekasvit ym.• Rakennus- ja sisustusmateriaaleista tulevien päästöjen poistaminen sisäilmasta.• Hiilidioksiditason pitäminen riittävän alhaisena – suositeltava yläraja n.1000 ppm. Yksi riittävän ilmanvaihdon tunnusmerkeistä on hyvä unen laatu huoneilman pysyessä raikkaana makuuhuoneissa yön aikana.• Puhtaan, suodatetun ja oikean lämpoisen ilman sisään tuonti oleskelualueille - alhainen happipitoisuus aiheuttaa väsymystä, päänsärkyä jne.Tilaa veloitukseton ilmanvaihtoesite
20223_77478.jpg
Hannukaisen perhe rakentaa kotia metsään rajoittuvalle tontille
Rauman Pirttialho on kotoisa alue, jossa on eri ikäisiä omakotitaloja. Janina, Juho ja syksyllä syntynyt Julius ovat saapuneet metsäiselle tontilleen, jonne nuori perhe on rakentamassa kotiaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton