• Etusivu
  • LVI

Tyylikkäät radiaattorit ja kuivaimet

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.07.2008
20084_10228.jpg

Purmolla on laaja lämmitysratkaisujen valikoima, joka takaa ihanteellisen sisäilmaston koko kotiin vuoden ympäri - asuinympäristöön katsomatta. Kyse on kuitenkin muustakin kuin vain lämmityksestä. Suhtaudumme muotoiluun vakavasti ja huolehdimme siitä, että kaikki lämmitysratkaisumme luovat kotiin lämpimän tunnelman ja sointuvat ihanteellisesti erilaisiin sisustustyyleihin.

Purmon lämmitysratkaisujen valikoima sisältää kaikki tuotetyypit, mallit, koot ja värit. Se takaa, että voimme tarjota kumppaneillemme ja asiakkaillemme todellista valinnanvaraa. Olipa kyse perinteisistä teräslevy- ja jaeradiaattoreista, pyyheliinakuivaimista, sisustusradiaattoreista tai konvektoreista, mallistossamme on taatusti vaihtoehtoja, joissa yhdistyvät toivotut toiminnot ja kotiin sopiva tyyli.

20084_10229.jpg

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta. Se tarkoittaa, että tarjoamme tehokkaimmat mahdolliset lämmönluovutusominaisuudet, monipuolisimman säädettävyyden ja sulavimman muotoilun. Tuotteissamme käytetyt raaka-aineet ja komponentit on valittu äärimmäisen huolellisesti. Tuotantoprosessit on optimoitu erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Radiaattorit testataan olosuhteissa, jotka ylittävät selkeästi kodissa milloinkaan esiintyvät olosuhteet. Siksi uskallammekin myöntää radiaattoreillemme kymmenen vuoden laatutakuun. Me luotamme tuotteisiimme, ja asiakkaammekin voivat luottaa niihin.

20084_10227.jpg

Väriä elämään

Purmon radiaattorit tuovat kotiin sekä lämpöä että estetiikkaa. Vakiovärisinä (valkoinen RAL 9016) ne sulautuvat sisustukseen huomaamattomasti, mutta entäpä kun tarvitaan jotakin räväkämpää ja radiaattorin muotoilua korostavaa tai radiaattori, joka sointuu kodin sävymaailmaan? Vastaus on Purmon radiaattorien laaja värivalikoima. Tilauksesta toimitamme radiaattoreita missä tahansa RAL-väreissä, ja osa malleista on saatavana myös metallin, kromin, nikkelin tai kullan sävyisinä.

20084_10226.jpg

Laatu on Purmon tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Kaikki radiaattorimme käsitelläänkin näyttämään kymmenen vuoden kuluttua yhtä hyvältä kuin asennuspäivänään. Tämän takaa viisivaiheinen pinnoitusprosessimme, joka saa hakea vertaistaan alalla. Hyvän ulkonäön säilyttäminen vaatii vaivaa. prosessi tuottaa todella kestävän, kauniin pinnan. Purmo-radiaattori kestää vuosia naarmuuntumatta ja ruostumatta.

20084_10231.jpg

Rettig Lämpö Oy

Rettig Lämpö Oy on suomalainen yritys, joka perustettiin yli 50 vuotta sitten Purmon kylään. Yritys tuottaa vesikiertoisia lämmitysradiaattoreita, noin 800 000 vuodessa. Käytössä on Pohjoismaiden modernein radiaattoritehdas, ja työllistää Pietarsaaressa noin 200 henkilöä. Rettig Lämpö Oy markkinoi tuotemerkkiä PURMO, joka on Euroopan suurin radiaattorimerkki.

Lisätietoa Purmon radiaattoreista...

LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20155_43481.jpg
Julkkisten sisustuksista ei puutu väriä ja rohkeutta
Asuntomessuilla on esittelyssä useampi kerrostalokohde. Kerrostalo Spinellin messukohteet (kohdenumerot 8,9 ja 10) löytyvät NCC Rakennus Oy:n rakentamasta kahden kerrostalon kokonaisuudesta. Persoonallisen ulkonäkönsä lisäksi myös sisätiloista löytyy niin romantiikkaa kuin rohkeaakin väri-ilottelua. Upeista lopputuloksista vastaavat meikkitaiteilija Raili Hulkkonen, toimittaja-juontaja ja Radio Aallon some-manager Ellen Jokikunnas sekä rokkari Olli Herman.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Mitä eroa on maadoitetulla ja maadoittamattomalla pistorasialla?
Kerrostaloasunnossani on menossa pientä pintaremonttia -projekti. Nyt eivät vanhat pistorasiat ja valokatkaisijat enää sovi seinien väriin. Sähköliikkeestä sanoivat, että ko. rasioita ei saa muuta kuin maadoitettuna oikean värisenä, ja kun meillä on vanhat rasiat maadoittamattomat.Onko maadoitetulla ja maadoittamattomalla rasialla käytössä mitään eroa esimerkiksi tietokoneessa tai taulutelevisiossa? Voiko maadoitettua rasiaa käyttää maadoittamattomana? Onko ns. nollaus laillista?
201210_32456.jpg
Kastellilta huolenpitoa omakotitaloille ensimmäisenä Suomessa!
Kastellin kattava Huolenpito-palvelu on laatuaan ensimmäinen Suomessa. Huolenpito-palvelu auttaa pitämään Kastelli-talon energiatehokkuuden ja teknisen kunnon hyvänä koko sen elinkaaren ajan. Esimerkiksi ilmanvaihtojärjestelmän toimiminen koko ajan suunnitelman mukaisesti varmistaa asumisviihtyisyyden ja säästää lämmitysenergiaa. Ammattitaitoinen huolenpito kasvattaa talon käyttöikää ja nostaa sen jälleenmyyntiarvoa.Pitää kodin kunnossa sisällä ja ulkonaMuistuttaa huoltotöistä oikeaan aikaanHavaitsee sään ja kulumisen aiheuttamat viat ajoissaLisää kodin ja laitteiden käyttöikääAuttaa säästämään energiaa ja vettäSäästää tulevissa korjauskuluissaKokoaa talon tiedot yhteen paikkaanKotitalousvähennys pienentää huoltokustannustaMerkkihuolto lisää talon jälleenmyyntiarvoa
7_P_17659.jpg
Kuopion asuntomessutontit
Vuoden 2010 asuntomessut järjestetään Kuopion Lehtoniemessä. Alueen tonttien haku alkaa maaliskuussa. Alueelta on haettavissa 35 omakotitonttia, 2 rivitalotonttia ja yksi yhtiömuotoiseen pientalorakentamiseen tarkoitettu tontti. Tonttien neliöhinta vaihtelee 40 ja 100 euron välillä. Kooltaan tontit ovat 600–1800 m².Tontteja voivat hakea kaikki messurakentamisesta kiinnostuneet henkilöt, talotehtaat ja rakennusliikkeet. Hakijan kotikunta tai mahdollisesti aikaisemmin kaupungilta saatu tontti ei rajoita tontin saamista. Messurakentajien valinnasta ja suunnittelun ohjauksesta vastaa messutoimikunnan alaisuudessa toimiva laaturyhmä. Siinä ovat edustettuina molemmat messujen järjestämisestä vastaavat tahot eli Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Kuopion kaupunki. Tavoitteena on mielenkiintoinen ja monipuolinen asuntoalue.– Messualueen erikoisuutena on, että tarjolla on myös edullisempia, pienellä rakennusoikeudella olevia tontteja. Tällöin rakennuttajalta ei edellytetä suuria investointeja. Toivomme hakijoiksi myös ensimmäisestä omakotitalostaan haaveilevia rakentajia, sillä Kuopion asuntomessuista halutaan tavalliset, koko kansan messut, kertoo messupäällikkö Pasi Hulkkonen.Messualue Lehtoniemi on yksi neljästä uudesta asuinalueesta, jotka yhdessä muodostavat Kuopion Saaristokaupungin. Linnuntietä Lehtoniemi sijaitsee vain 2,5 kilometrin etäisyydellä Kuopion torilta. Uusi, maisemakatuna toteutettava Saaristokatu tulee yhdistämään messualueen ja Kuopion keskustan. Vesistö ja kauniit rantamaisemat ovat näkyvin osa tulevaa Saaristokaupunkia. Rantaviivaa alueella on yli 40 kilometriä, ja kaikki tulevat asunnot ovat enintään 500 metrin etäisyydellä Kallavedestä. Asuntomessualueen tonteista 8 on omarantaisia.Kuopion asuntomessujen teemoiksi on valittu "Hyvinvointia ja elämänlaatua – hyvä kaupunkikoti järven rannalla", "Matalaenergiatalot – edullista asumista luontoa säästäen" ja "Oma piha – perheen paras puuhapaikka". Teemojen tehtävänä on tukea messualueen rakentumista kokonaisuutena.Tonttien saajat valitaan suunnitelmien laadun ja teemojen huomioinnin perusteella. Suunnitelman tulee myös sopia asuntomessukokonaisuuteen sekä Suomen asuntomessujen asettamiin tavoitteisiin. Suomen asuntomessujen toimintaideana on parantaa asumisen laatua Suomessa. Toimintaideaan voi tutustua osoitteessa: www.asuntomessut.fi.Tonttien haku alkaa maanantaina 3. maaliskuuta ja päättyy keskiviikkona 23. huhtikuuta. Laaturyhmä kokoontuu 12.5. ja valitsee tonttien saajat. Tämän jälkeen kaupungingeodeetti tekee asuntomessujen laaturyhmän esityksestä tonttien varauspäätökset ja vuokraa tai myy asuntomessualueen tontit sekä päättää muut tonttien luovutusehdot.
202111_73748.jpg
Sisustamista helpottavat ratkaisut
Tilojen suunnittelua monikäyttöisemmiksi ja ratkaisuja kotien ja toimistojen tilaongelmiin, on luotu helpottamaan Liune-ratkaisuja. Sisustussuunnittelu saa tilaa sekä mahdollisuuksia ja huoneista tulee helposti muunneltavia, kun väliseinien runko on valmistettu parhaista ratkaisuista, kuten Liunen seinän sisään liukuvista väliovista ja Gypsteel-rangoista. Liunen seinän sisään liukuva väliovi jättää kaiken seinä- ja lattiapinnan vapaaksi sisustukselle, ja ovi itsessäänkin on upea sisustuselementti.
Kivijalka-podcast Tulikivi
Tehoa takkaan puhtaammin ammattilaisen vinkeillä - kuuntele uusin podcast
Oletko harkinnut takan vaihtoa? Tai oletko käyttämässä takkaa ensimmäistä kertaa kotisi lämmitykseen? Kivijalka-podcastissa kysymme kahdelta alan ammattilaiselta monia tulisijoihin ja sen käyttöön liittyviä kysymyksiä. Jakson pääteemana on tulisijan vaihtamiseen liittyvät asiat. Miksi tulisijaremontti kannattaisi tehdä ja mitä asioita siinä pitäisi ottaa huomioon. Esille tulee myös muutama vinkki, miten puita kannattaisi polttaa oikeaoppisesti.Kivijalka-podcastissa puhutaan asumiseen, teknologiaan sekä tietenkin rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvistä aiheista.(Podcast on tallennettu 2022 vko 5.)

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton