• Etusivu
  • Talo

Tyylikkäät listat ja paneelit

Rakentajan toimitus
Päivitetty 01.11.2007
200710_7216.jpg

Kun rakennat kotiasi, valitse osaava kumppani. Lista-Center on mukana, kun suunnittelet, rakennat, uudistat tai viimeistelet. Listat ja paneelit viimeistelevät kodin ja lopputulos hivelee silmää. CENTline on yksi Suomen suosituimmista ja monipuolisimmista: siksi niin moni koti näyttää valmiilta.

Tarvitsetpa listoja mihin tarkoitukseen tahansa, löydät haluamasi meiltä. Laaja valikoimamme sisältää runsaasti erilaisia, tyylikkäitä peite-, seinä-, jalka-, parketti-, katto- tai reunalistoja. Valikoimissamme myös paneelit niin sisustamiseen kuin saunaankin.

Lista-Center pitää myös huolta ympäristöstä. Ylläpidämme ISO 14001 standardin mukaista ympäristöjärjestelmää. Lisäksi ylläpidämme PEFC-standardin mukaista puun alkuperäketjun hallitsemisjärjestelmää. Molemmat ympäristöjärjestelmämme ovat kansainvälisen BVQI:n sertifioimia.

200711_7252.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202310_83184.jpg
Syksyn pihavalaisinäänestys on ratkennut - katso äänestäjien suosikki
Syyskuussa (5.–26.9.2023) järjestetyssä pihavalaisinäänestyksessä lukijat saivat valita suosikkivalaisimisensa neljän ehdokkaan joukosta. Ääniä annettiin 1 338 kappaletta, ja suurimman äänipotin keräsi Airamin Luxor-aurinkokennovalaisinsetti, jolla saa valaistua pihapolkuja ja puutarhan reuna-alueita ilman ylimääräisiä sähkövetoja. Kaikkien äänestäjien kesken arvotun palkinnon voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Voittaja valitsi itselleen Kartano Pole -valaisimet.
20198_59420.jpg
Pientalo ansaitsee arvoisensa lattian
Mitä ominaisuuksia sinä arvostat kotonasi? Raikasta sisäilmaa, lämpömukavuutta, kodikkuutta, hyvää ääniympäristöä, turvaa… Ainakin osa näistä luultavasti lukeutuu listaasi. Lattialla on merkittävä vaikutus kaikkiin näihin – ei siis ole samantekevää, minkälainen lattia kotonasi on. Olemme perinteisesti usean vuosikymmenen ajan tottuneet näkemään Weberin Plaano-lattioita esimerkiksi kerrostalo-/julkisessa rakentamisessa ja pientalojen välipohjarakenteissa. Nyt nämä kestävät ja luotettavat Plaano-ratkaisut ovat saatavilla myös pientalojen maanvaraisiin lattioihin! Plaano Pientalolattiat on suunniteltu lähtökohtaisesti siten, että ihmisille voidaan tarjota mukavaa, terveellistä ja turvallista elämistä.
202211_80142.jpg
Joulukuusen hoito-ohjeet
Joulukuusi on eräs tärkeimmistä joulun tunnelman tuojista kodeissamme. Mutta miten kuusi saadaan parhaiten kestämään joulunajan yli? Seuraavassa muutamia vinkkejä:
2959_913285543_2017103013224.jpg
Hirsikalliontie, Espoo
Komea talo, joka sai suojakseen terveen katonKATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDETOTEUTUS /Eliittikatot OyKomean kuoren alla voi piillä yllätys, joskus ikäväkin sellainen.Tässä talossa yläpohjan rakenteet eivät päässeet tuulettumaan, koska ilman kierrolle ei yksinkertaisesti oltu tehty reittejä – räystäät olivat täysin ummessa ja höyrynsulku oli asennettu väärälle puolelle eristeitä! Kyllä, aivan totta; eristeiden päällä olevan vanerin ja kattoruoteiden välissä oli rakennusmuovi.
20232_80769.jpg
Näin hyödynnät koti­talous­vähennystä lämpö­pumpun hankinnassa
Sähkön kohonnut hinta on vaikuttanut talojen lämmityskuluihin huimasti. Se on myös laittanut monet miettimään, mikä lämmitys vaihtoehto on paras valinta. Monet miettivätkin kannattaako esimerkiksi maalämpöpumppu enää näillä sähkön hinnoilla. Katso ohesta säästölaskelmat maalämpöpumpulla tai ilma-vesilämpöpumpulla lämmittämiseen.
20084_10380.jpg
Kestävät ja huolettomat lattiat
Mikä voisi olla mukavampaa kuin kaunis lattia joka säilyttää ulkonäkönsä vuodesta toiseen? Tavalliset lattiat kuluvat, naarmuuntuvat ja haalistuvat ajan mittaan. Mutta PERGO®-lattioissa aika näyttää pysähtyneen. Niissä et näe jälkeäkään villeistä juhlista, koirien tassuista, lastenkutsuista, kaatuneista jäätelöannoksista tai pöydänjaloista. Lattia on kuin uusi päivästä, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Siksi PERGO® on kaikkein huolettomin lattia. Ja siksi PERGO®-lattioille myönnetään elinikäinen kolmoistakuu. Kolmoistakuun piiriin kuuluvat kulutus, tahrattomuus ja värin kesto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton