• Etusivu
  • Rakentaminen

Työaikaisen suunnittelun johtaminen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Työnaikana mahdollisesti tarvittava täydennys- ja muutossuunnittelu suoritetaan hankkeen suunnittelijoiden toimesta projektinjohdon alaisuudessa. Suunnittelijat eivät saa tehdä muutoksia hyväksyttyihin suunnitelmiin ilman projektijohdon lupaa. Oleelliset suunnitelmien muutostarpeet käsitellään ennen muutossuunnitteluun ryhtymistä rakennustoimikunnassa.

Vastuuhenkilöt:
Projektipäällikkö

Dokumentit:
Kokousmuistiot

Hyväksyntä:
Projektipäällikkö

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20074_4485.jpg
Vuolukiviset pihakivet
Tulikivi on tuonut ainoana yrityksenä markkinoille vuolukiviset pihakivet. Tuotteet ovat täysin kotimaisia. Hillitty ja ajaton vuolukivi sointuu hyvin joka ympäristöön. Vuolukiveä on myös helppo työstää ja asentaa itse.
201110_28374.jpg
Pienhiukkaset ovat yllättäviä tappajia
Erityisesti riskiryhmiin kuuluvat sydän- ja verisuonisairauksista sekä hengitystiesairauksista (allergikot) kärsivät ovat hengityselinten kautta kulkeutuvien pienhiukkasten armoillaHiukkaset kulkeutuvat hengitettäessä keuhkojen kautta verenkiertoon muuttuen kiusallisesta ongelmasta vakavaksi terveyttä uhkaavaksi ongelmaksi.
20236_82276.jpg
Paras autotalli kestää sukupolvelta toiselle: nappaa asiantuntijan vinkit toteutukseen
Alkaako tila loppua kesken vanhasta autotallista? Mistä löytyisi lisää säilytystilaa tavaroille? Perheen kaikki harrastevälineetkin pitäisi saada säilöön säiden armoilta. Jos olet aikonut rakentaa autotallin tai -katoksen, niin NYT on oikea aika toteuttaa suunnitelmat, ettei syksyn ja talven tullen iske hätä säilytyspaikoista. Kun suunnitelmissasi on rakentaa autotalli tai autokatos, saat Smartialta juuri sellaisen ratkaisun ja rakennuksen kuin haluat. Lähes kaikki Smartia Oy:n toimittamat mallit ovat asiakkaan tarpeisiin räätälöitävissä.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Julkisivun puhdistus?
Kysymys:Asun 10 vuotta vanhassa paritalossa ja julkisivu on likaantunut aika pahasti. Ja etenkin valkoiset räystäslaudat ovat tummuneet reilummin ja niitä tuskin täysin puhtaaksi saakaan. Mitä pesuainetta olisi syytä käyttää, onko huoltopesu ok? Riittääkö, että lisää ainetta painepesurin pesuainesäiliöön ja ruiskuttaa sillä? Harjaamiselta tuskin välttyy painepesuriakaan käytettäessä? Räystäslautoja puhdistettaessa vettä voi päästä raoista sisään rakenteeseen, täytyykö räystäslaudat pestä ilman paineellista vettä?
20087_12028.jpg
Kastellin Aika 188 - kodista turvallinen kasvuympäristö
Kastellin messukoti kuuluu suosittuun AIKA-mallistoon, josta löytyy eri kokoisia ratkaisuja perheen tarpeisiin. AIKA-malliston suunnittelussa arkkitehtien laaja kokemus on yhdistetty uusimpaan tietouteen lasten turvallisesta ja virikkeellisestä kasvuympäristöstä. Runsaat säilytystilat, muunneltavuus sekä makuuhuoneiden sijoittelu ja monikäyttöisyys ovat tunnusomaista Kastellin AIKA-malleille.Messutalon sisustussuunnittelusta on vastannut sisustussuunnittelija (SI) Virpi Illman. Talo on suunniteltu vastaamaan menevän, kolmilapsisen perheen tarpeita. Pohjaratkaisun suunnittelussa on esimerkiksi kiinnitetty huomiota perheenjäsenten vuorovaikutuksen lisäämiseen. Sisustusratkaisuilla puolestaan on haluttu tuoda helppoutta elämiseen ja arjen pyörittämiseen.
20227_79147.jpg
Tutustu erilaisiin sisustustyyleihin
Kokosimme yhteen omia sisustusaiheisia artikkeleitamme sekä jäsenien Eeva Hauta-Heikkilälle jättämiä sisustuskysymyksiä. Täältä löydät vinkit uusiin sisustustyyleihin ja trendeihin sekä sisustus- ja asennuspulmiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton