• Etusivu
  • Energia

Tulikiven tulisijamallistolle Allergiatunnuksen käyttöoikeus

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Julkaistu 11.01.2008
200611_1810.jpg

Tulikiven uuden malliston tulisijat ovat saaneet Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun tulisijoille on myönnetty Allergiatunnus. Tulikivi-uunien päästöt olivat erittäin matalaa tasoa ja täyttävät tunnukselle asetetut kriteerit erinomaisesti.

Allergianäkökulmasta olennaisin kysymys tulisijoissa on puuta poltettaessa vapautuva pienhiukkaspäästöjen määrä. Tulikiven uuden malliston tulisijojen todettiin Allergia- ja Astmaliiton asiantuntijakäsittelyssä olevan erittäin hyvin suunniteltuja palamisen sekä lämmönluovutuksen suhteen. Palamisilman tuonti tulipesään ja sen tehokas sekoittaminen savukaasuihin takaa hyvän ja vähäpäästöisen palamisen. Tämä näkyy Tulikivi-uunien mittaustuloksissa.

"Tulikivi on ensimmäinen tulisijavalmistaja, joka saa tuotteilleen Allergiatunnuksen. Tuotteiden testitulokset olivat erinomaiset, joten ne soveltuvat hyvin käyttöön niissäkin kodeissa, joissa podetaan allergiaa tai astmaa", sanoo Allergia- ja Astmaliiton asiantuntijapalveluiden johtaja Risto Ruotsalainen.

"Panostamme ilmanlaatuun uraauurtavalla teknologiallamme, joka takaa mahdollisimman puhtaan palamisen, kun tulisijaa käytetään ohjeiden mukaisesti", sanoo Tulikivi Oyj:n tulisijojen liiketoimintajohtaja Juha Sivonen.

Pyydä tarjous Tulikivi-tulisijasta

Lisätietoa Tulikivi-uuneista...

Tulikivi Oyj
Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
20156_43713.jpg
Kiviainestoimitukset nyt hihna- ja koura-autolla!
Rudus toimittaa jatkossa kiviaineksia, multaa ja kuoriketta myös hihna- ja koura-autotoimituksina. Palvelun toimintalaajuus kattaa Uudenmaan alueen. Kesän uutuustuotteita ovat Hyvinkään Tieluiskan Torpanpihan multa ja kuorike, joita voi ostaa sekä hihnatoimituksina että suursäkkitavarana koura-autotoimituksina.Kysy lisää Ruduksen kiviainesmyynnistä, p. 020 741 6510.Voit myös ostaa kiviaineksia nopeasti ja vaivattomasti netistä: sorakauppa.fi.
20155_43481.jpg
Julkkisten sisustuksista ei puutu väriä ja rohkeutta
Asuntomessuilla on esittelyssä useampi kerrostalokohde. Kerrostalo Spinellin messukohteet (kohdenumerot 8,9 ja 10) löytyvät NCC Rakennus Oy:n rakentamasta kahden kerrostalon kokonaisuudesta. Persoonallisen ulkonäkönsä lisäksi myös sisätiloista löytyy niin romantiikkaa kuin rohkeaakin väri-ilottelua. Upeista lopputuloksista vastaavat meikkitaiteilija Raili Hulkkonen, toimittaja-juontaja ja Radio Aallon some-manager Ellen Jokikunnas sekä rokkari Olli Herman.
20087_12031.jpg
SPR, kohde 40
As. Oy Vaasan Aurinkosillan erillistalo on SPR:n Koti kirpparilta –projekti, jonka hauskana ja haastavana tehtävänä oli luoda nykyaikaiseen tilaan täysin kirpputorilöydöillä sisustettu persoonallinen koti.Korttelin rakennukset on ryhmitelty siten, että taloryhmällä on visuaalisesti ja toiminnallisesti yhteinen "korttelipiha", jonka selkärankana on pihakatumainen kulkuväylä tonteille ja rantaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton