• Etusivu
  • Rakentaminen

Syksyä kohti

Rakentajan toimitus
Julkaistu 24.08.2007
20078_6337.jpg

Kesä on taittumassa syksyksi ja lukuisten rakentajaperheiden mielessä on jo keväällä alkava rakennusprojekti. Toki osa aloittaa myös talvella tai kiskoo jo parhaillaan työrukkasia käsiin ja iskee lapionsa kotimaan kamaraan. Vuoden messut on messuiltu ja ideat niistä on haettu. Viimeisimpänä päättyivät Kastellin Kotimessu- ja sitä seurannut Huvilamessu-tapahtuma. Ei toki pidä unohtaa syksyn rakennusmessutapahtumia, joiden ajankohdat ja paikat löytymät messumuistiostamme.

Messumuistioon...

Verkkolehti syyskuussa


Syyskuun aikana verkkolehdessä siirrytään jo pitkälti sisätiloihin. Aiheina on remontointia, väliseiniä, sisäpintoja ja sisustamista. Väliin mahtuu myös ala-, väli- ja yläpohja-asiaa.

Seurantakohteissa aloitamme uuden kohteen; tämän vuoden Iskelmä-Finlandian voittanut Eino Grön palaa kotiseudulleen Reposaareen loma-asuntomessujen myötä. Verkkolehti seuraa paitsi Eino Grönin huvilan rakentamista, myös loma-asuntomessujen valmistumista kohti kesää 2008.

Rakennuskustannukset nousseet


Rakennuskustannuksissa on tapahtunut nousua, mikä antaa aihetta tarkistaa kustannusarvion vielä kerran. Lainoituksen tarve kannattaa myös huomioida. Oivallinen väline tähän on tietysti Koti-Optimi –ohjelma, johon juuri on tullut myös uusi päivitys.

Rakennusluvat

Muuttoluvut

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20236_81997.jpg
Unelmien tontti tonnilla - luonto ja palvelut lähellä
Miltä kuulostaisi asua luonnon rauhassa, ulkoilureittien vieressä ja lähellä hyviä palveluita? Oman kodin rakentaminen on projekti, jossa sijaintia mietitään tarkkaan − tontin valinnassa ympäristö onkin yksi tärkeimmistä asioista, joka vaikuttaa arjen elämiseen ja asumisviihtyvyyteen. Lyhyen ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta sijaitsee Lopen kunta, joka tarjoaa uudisrakentajalle tontin tuhannella eurolla.
20204_64007.jpg
Tuunaa vanha pöytä uuteen loistoon
Saitko perinnöksi tai lahjaksi hieman nuhruisen pöydän? Tai löysitkö kirpputorilta muodoiltaan kaunottaren, mutta väreiltään ruman ankanpojan? Tuunaa pöydästä helposti päivässä, kalkkimaalilla ja lakalla, sisustusttyyliisi ja väreihisi sopiva perintökalleus.
20081_7943.jpg
Hollander
Hollander on nykyaikainen lukkiutuva savikattotiili, jonka taustalla on hollantilainen huippuosaaminen savikattotiilien valmistuksessa. Hollanderissa yhdistyvät käsityön perinteet ja alan viimeisin tuotantoteknologia. Tiilen selkeä, aaltomainen muoto antaa talolle kauniin ilmeen. Vaihtelevan limityksen mahdollistavan, vesilukollisen Hollander-tiilen asennus on helppoa. Modernin Hollander-savitiilen alla voidaan käyttää kevyttä aluskatetta.Valmistusprosessissa savi puristetaan muotteihin ja tiilistä syntyy erittäin mittatarkkoja. Tämä helpottaa asennustyötä. Hollander-savikattotiilet on tarkkaan testattu ankarissa sääolosuhteissa ja ne ovat kaikissa testeissä osoittautuneet kestäviksi ja tiiviiksi. Saatavana on kolme kaunista väriä ja pinnoitetta: savitiilenpunainen, enkopoitu musta ja lasitettu musta.
20232_80797.jpg
Suunnittele terassista ja pihasta harmoninen kokonaisuus
Kuulutko sinäkin niiden suomalaisten joukkoon, joille oma piha on ehdoton välttämättömyys? Se rakas paikka, jossa on mahdollisuus nauttia luonnosta, ottaa aurinkoa, ylläpitää kasvimaata, pelata ja leikkiä lasten kanssa ja touhuta vaikka mitä muuta mukavaa ympäri vuoden.
20171_48154.jpg
Rakenna & Sisusta -messut Turun Messukeskuksessa
Nyt on oikea hetki uudistaa asuntoa!Rakenna & Sisusta –messut on Lounais-Suomen alueen suurin rakennusalan messutapahtuma, joka tuo yhteen yli 300 näytteilleasettajaa. Tämän vuoden teemoina on rakentamisen ja sisustamisen lisäksi uudistaminen.
20193_56843.jpg
Suomalaista ilmanvaihdon huipputekniikkaa
Vallox-ilmanvaihtokoneet sopivat erinomaisesti kaikkiin asuntoihin: matalaenergia- ja passiivitaloihin, peruskorjauskohteisiin sekä rivi-ja kerrostaloasuntoihin. Koneet on kehitetty, valmistettu ja testattu Suomessa lähes 50 vuoden ilmanvaihdon kokemusta hyödyntäen. Niiden valmistuksessa panostetaan korkeaan laatuun, turvallisuuteen ja pitkäikäisyyteen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton