• Etusivu
  • Piha

Sisustaja.com aktivoituu

Rakentajan toimitus
Julkaistu 09.01.2008
20081_7850.jpg

Suomalaisten kiinnostus rakentamiseen on aina ollut korkealla tasolla. Pihan rakentamisessa ja puutarhan hoidossa olemme pitkään olleet jäljessä mm. pohjoismaisia naapureitamme. Liekö syynä ilmastonmuutos ja "kesän pidentyminen", mutta nyt suomalaisia kiinnostaa ennen näkemättömällä tavalla kauniin pihan ja kodin ympäristön rakentaminen lieveilmiöineen, nurmikonleikkaamisineen, kasteluineen ja kitkemisineen. Ja taitaapa olla naapureidemme vaikutusta myös sisustamisboomi. Kaikki aiheeseen liittyvä kiinnostaa, tietoa haetaan, ideoita ammennetaan – ja kotia sisustetaan!

Mitä siis tulossa?

Paneudumme lähiviikkoina erääseen sisustamisen perusratkaisuun – tilasuunnitteluun, jossa jo määritellään tiettyjä reunaehtoja sisustamisen mahdollisuuksille. Jatkossa ovat vuorossa pintamateriaalien läpikäynti, valo ja väri sisustuksien elävöittäjänä, kalustaminen, tekstiilit jne. Toisin sanoen koko sisustamisen kirjo suunnittelusta viimeiseen koriste-esineeseen.

Onko Sinulla pulmia?

Yhtenä palveluna avaamme erityisesti sisustamisen pulmatilanteisiin paneutuvan Kysy, vastaamme –palstan. Asiantuntijamme antavat käytännön vinkkejä jäsenten kysymyksiin, mutta ihan kokonaisia sisustussuunnitelmia emme vielä toteuta. Tämäkin palvelu tulee myöhemmin mahdolliseksi. Voi olla, että joudumme aluksi jopa rajaamaan muutenkin päivittäisten kysymyksien määrää, jotta asiantuntijamme voivat keskittyä myös muihin kehitys- ja palvelutehtäviin.

Voit toki osallistua myös keskustelupalstalle, jossa tullaan varmasti käymään ajoittain vilkastakin keskustelua sisustamisesta. Palstallahan voi esittää vaikka kysymyksiä muille jäsenille ja vastaavasti tuoda omia näkemyksiä esiin. Uskomme, että myös kuvien lähettäminen upeista ratkaisuista ja pikkudetaljeista tulee olemaan vilkasta. Avaahan peli!

20081_7855.jpg

Palvelu on Sinulle

Sisustaja.comia tullaan kehittämään erityisesti omaa kotia sisustavien toiveiden mukaisesti. Niinpä olisikin mukavaa, jos voisit vastata tällä viikolla olevaan lukijatutkimukseen, jotta kehittämisen painopisteet kohdistettaisiin heti oikein. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi ja onnea arvontaan!

Osallistu tutkimukseen...

Piha
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20082_8652.jpg
Puzer-keskuspölynimurit
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa joko kotona, koulussa, työpaikalla tai harrastuksissa. Työpaikoilla sisäilman laatuun on kiinnitetty huomiota jo pitkään ja parantuneen sisäilman myötä sairastelu työpaikoilla on vähentynyt ja työteho parantunut. Koti-ilman laatu sen sijaan on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuunottamatta.Tutkimuksissa on ilmennyt, että normaalin kodin ilmanlaatu saattaa olla jopa yhtä huonoa kuin suurehkon kaupungin ilma. Tätä ovat edesauttaneet mm. tiiviimmin rakennetut talot, keskuslämmitys, kotieläinten määrän kasvu ja vähentynyt tuulettaminen.Sänky ja vuodevaatteet ovat myös pölypunkille mieluinen elinympäristö. Yhdessä sängyssä niitä voikin majailla noin 10 000. Pölypunkki on mikroskooppisen pieni niveljalkainen, joka käyttää ravinnokseen mm. ihosta irtoavaa hilsettä ja muita huoneilmassa esiintyviä hiukkasia. Se viihtyy erityisesti vuodevaatteissa, matoissa, verhoissa ja muissa kodin tekstiileissä, joihin kiinnityvistä hiukkasista sen on helppo noukkia ravintonsa.
20083_9698.jpg
Asunto Oy Sunanniityn
Asunto Oy Sunanniityn rivitalon aluskate oli huonossa kunnossa. Katetta oli paikkailtu alapuolelta ja rikkoutuneita Vartti-levyjä oli vaihdettu. Yhtiössä oli selvitetty pelkän aluskatteen korjaamista, mutta ajatus tyrmättiin kalliina ja epävarmana.Lisätietoa kiviteräskatteesta...Lisätietoa aluskatteesta...Lisätietoa valokatteesta...Icopal-kattolaskuri...
20109_23165.jpg
Vaaitukset nopeasti ja tarkasti
Miksi tuskailisit vaaitustöiden kanssa? Boschin innovatiivinen uutuus, PLL 360 linjalaser tekee työskentelystä uskomattoman helppoa varmistaen, ettet tee harmillisia, mutta helposti vältettäviä virheitä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton