• Etusivu
  • Talo

Sisusta lasilla avaruutta kotiisi

Rakentajan toimitus
Julkaistu 11.11.2008
200811_14003.jpg

Lasin monipuoliset ominaisuudet on huomattu ja sen käyttö sisustuksessa kasvaa koko ajan. Lasilla pystytään helposti luomaan tilantuntua ja lisäämään valoisuutta. Lasi muotoutuu sisustukseen erilaisina pintoina, kaiteina ja tasoina.

Saunatiloihin avaruutta

Lasina saunan lasiseinä luo kokonaisvaltaisen saunomiskokemuksen ja kylpylämäisen tunnelman joka saunaan. Sauna ja kylpyhuone yhdistyvät lasiseinällä yhtenäiseksi ja avaraksi tunnelmalliseksi tilaksi.

Saunan lasiseinä on kevyt ja nykyaikainen sisustuselementti, joka tuo kylpytilaan nykyaikaisen, uusitun ja valoisan ilmeen. Lasin sävyn valinnalla voidaan täydentää muita kylpytilan sisustusvalintoja tai korostaa tilan haluttua tunnelmaa.

Saunan lasiovi on helppo tapa sisustaa pienellä vaivalla. Kylpytilan modernisoinnin voi helposti aloittaa vaihtamalla vanhan puisen saunan oven JS Saunan lasioveen. Lasisella saunan ovella saunan julkisivu muuttuu hetkessä ja tila saa arvokkuutta. Saunan lasiovi tekee kylpytilasta myös houkuttelevamman tunnelmaltaan ja viihtyisyydeltään.

200811_14004.jpg

Lasi tuo keittiösisustukseen viimeisteltyä tyylikkyyttä

Eri lasielementit ja -ratkaisut täydentävät sisustuksen kokonaisuudeksi, joka loistaa mutta on samalla toimiva.

Välitilan lasitus tekee keittiöstä huippumodernin ja ainutlaatuisen. Lasi voidaan kuvioida, taustamaalata tai seinä lasin takana voidaan tapetoida. Tunnelmalliseen lopputulokseen yhdistyy lasin loistokkuus ja helppohoitoisuus. Avokeittiön välitilan kiinteillä- tai liukulaseilla erotetaan kaksi tilaa säilyttäen samalla avaruus tilojen välillä.

Mittatilaustyönä uuteen tai vanhaan keittiöön tehdyt lasiset kalusteovet viimeistelevät tilan. Ne antavat kokonaisuudelle ryhtiä ja samalla modernia näyttävyyttä, ilmettä. Ovet voidaan suunnitella kokonaisuudeksi joko saranoituina tai liukulaseina.

Lasinen pöytätaso tuo kokonaisuuteen pikantin lisävivahteen. Lasitasot ovat kestävä ratkaisu ja kruunu sisustukseen. Tasot tehdään asiakkaan tarpeiden ja unelmien mukaan tilaan kuin tilaan. Allas- ja liesiaukotukset sekä vesikalusteiden läpiviennit onnistuvat.

Lasitasoissa ja välitilan laseissa on mahdollista käyttää metalli- ja helmiäisvärejä, marmorikuviointeja ja nelivärikuviointeja vaikkapa suoraan valokuvasta.

200811_14005.jpg

Lasia sisustukseen

Design-lasipöytä kruunaa kodin sisustuksen ja tuo arvokkuutta kokonaisuuteen

JS Lasi Oy valmistaa Tuire Hämäläisen suunnittelemat korkealaatuiset Baltasar-lasipöydät. JS Lasilta saa myös taidokkaasti hiotut lasipöytälevyt piirustusten tai mallin mukaisesti.

Peilien muodoissa, sommitteluissa ja hionnoissa on rajana vain mielikuvitus

Peilit valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti tilaan kuin tilaan – aina pienistä koristepeileistä suuriin koko seinän peileihin. Eri kokoisia ja sävyisiä peilejä voidaan liimata päällekkäin ja tehdä peileihin erilaisia muotoja, aukkoja sekä fasetteja.

Kipinäsuojakin voi olla kaunis

Tyylikkään huomaamaton takaneduslasi on täysin paloturvallisuusmääräysten mukainen. Takaneduslasi ei riko sisustuksen linjoja kuten esimerkiksi kipinäpelti, vaan se sulautuu sisustukseen huomaamattomasti. Se voidaan asentaa esimerkiksi suoraan parkettilattian päälle, jolloin lattia näkyy lasin läpi. Lasin etureunaan hiottava fasetti pehmentää lasin ja lattian rajaa.

Baltasar-lasipöytä
Baltasar-lasipöytä
Peilin muoto toiveiden mukaan.
Peilin muoto toiveiden mukaan.
Takaneduslasi
Takaneduslasi

Lasiliukuovi on kevyt ja nykyaikainen sisustuselementti

Selkeälinjainen Lasina lasiliukuovi on näyttävä ja toiminnallinen osa sisustuskokonaisuutta. Liukuovi erottaa tilat toisistaan ja antaa valon kulkea kauniisti huoneesta toiseen kullekin sävyvaihtoehdolle ominaisella tavalla. Lasiliukuovi soveltuu sisustuksellisesti ja toiminnallisesti kylpytiloista olohuoneisiin ja edustustiloihin. Liukuovi viimeistellään käyttötarkoitukseen sopivilla laadukkailla vetimillä.

Lasina lasiliukuovet mitoitetaan yksilöllisesti tilan vaatimusten mukaisesti yksi- tai kaksilehtisinä. Synkronoidun kaksilehtisen lasiliukuoven molemmat ovilehdet avautuvat symmetrisesti vain toista liikuttamalla. Pelkistetyt ja tyylikkäät liukumekanismit kiinnitetään oviaukon yläpuolelle joko seinään tai kattoon.

200811_14009.jpg
200811_14012.jpg

Tyylikäs ja käytännöllinen peililiukuovi käy moniin erilaisiin tiloihin

Esteettiset ja monikäyttöiset Lasina peililiukuovet huolittelevat ja viimeistelevät sisustuksen ja avartavat tilaa. Liukuovien eri sävyvaihtoehdot mukautuvat osaksi sisustusta ja antavat huolitellun ja näyttävän ilmeen. Monipuolisesta Lasinan väri- ja materiaalivalikoimasta voidaan valita erilaisten laadukkaiden kehysten, peilien, lasien ja levyjen yhdistelmät täydentämään ja korostamaan haluttua tunnelmaa.

200811_14010.jpg
200811_14011.jpg
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20237_82669.jpg
Kompostoinnilla saat ravinteikasta multaa niin kotona kuin mökilläkin
Kompostoimalla saa hyvää, ravinteikasta ja ilmaista maanparannusainetta puutarhan kasveille – samalla säästämme ympäristöä kierrättämällä maatuvan jätteen sen syntypaikassa. Hyvä komposti ei synny vahingossa. Tehokkaan kompostoitumisen perusvaatimukset ovat hapen ja ravinteiden riittävä saanti sekä sopiva kosteus ja lämpö. Kompostointi on tehtävä asiallisesti, eikä siitä saa aiheutua haittaa ympäristölle. Mökillä keittiön biojätteet, kuivakäymälän jätökset sekä puutarhan kasvijätteet on helppo kompostoida mullaksi ja siten kierrättää ravinteet omassa mökkipuutarhassa.
201310_36648.jpg
ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä
ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä kodin turvaksiNykymaailmassa on hyvä tietää, kenelle ovensa avaa. Laadukkaalla videotunnistuksella voidaan varmistaa kodin turvallisuus. ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä sopii yhtä hyvin uusiin omakoti- ja kerrostaloihin kuin saneerauskohteisiin, joihin haetaan ensiluokkaisia ratkaisuja. Omakotitalopaketti on helppo tilata ja helppo asentaa - kaikki tarvittavat osat yhdessä paketissa. Ovipuhelinjärjestelmä on yhteensopiva muotoilultaan ja värimaailmaltaan IMPRESSIVO®-kalustesarjan kanssa.Lue lisää: ABB Welcome ovipuhelinjärjestelmä
Lämminvesivaraaja, josta lähtee putkia
Akvaterm-varaajat
Lämmön varaaminen veteen on käytännöllinen ja helppo tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajalla täydennettyä vesikeskuslämmitystä voidaan pitää hyvänä ja toimivana ratkaisuna sekä nyt että myös pitkälle tulevaisuuteen, koska se on energian lähteestä riippumaton.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton