• Etusivu
  • Varusteet

Samsung Galaxy Xcover työmaakäytössä

Rakentajan toimitus
Päivitetty 18.07.2016
20167_46977.jpg

Ojanen mallinsi työmaaolosuhteita, joissa puhelin on ollut ja kaatoi surutta vettä Samsung Xcoverinsa päälle.

Samsungin Xcover -malleille luvataan kestävyyttä vaikeissa olosuhteissa ja toimivuus päätettiin pistää testiin. Testaajaksi löytyi Mepora Oy:n asennustyöjohtaja Jukka Ojanen, joka pääsääntöisesti työskentelee elementtirakentamisen parissa. Mepora Oyn päätoimiala on rakentaa PARMAperustuksia ja tehdä betonielementtiasennuksia, joten työmaa on ympäri vuoden taivasalla säästä riippumatta.

Jukka Ojanen kertoo noin puoli vuotta kestäneen testijakson aikana puhelimen pärjänneen hyvin työmaaolosuhteissa ja vapaa-aikanakin. Muutaman kerran on pudonnut ontelolaatalle ja onpa tuo tuoreessa betonissakin käynyt. Veteen sitä en ole upottanut, vaikka se kuulemma sitäkin kestää. Sadetta on kyllä saanut niskaansa muutaman kerran ja vaatteiden märässä taskussa kestänyt hikoilematta useasti, kertoo Ojanen ja kaataa malliksi vettä puhelimensa päälle.

Enemmän ominaisuuksia lähinnä kamerapuolelle Ojanen puhelimessa jäi kaipaamaan sekä screen mirroring -toimintoa, mutta toisaalta työmaalla on aina mukana Samsungin tabletti, jota ilman Ojanen ei kuulemma nykyisin enää pärjää ja uutena työmaakokeilussa myös Samsung Gear S -älykello. En pidä mahdottomana, että seuraavakin puhelin olisi Samsung Xcover. Etenkin kun olen nyt oppinut aika huolettomasti käsittelemään puhelinta työmaalla ja vapaalla mm. veneillessäni.

Mepora Oy:n Jukka Ojasen tyypillinen työmaavarustus, johon kuuluu mm. SAMSUNG Galaxy Note Pro 12.2 4G.
Mepora Oy:n Jukka Ojasen tyypillinen työmaavarustus, johon kuuluu mm. SAMSUNG Galaxy Note Pro 12.2 4G.

Mepora Oy

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72302.jpg
Omien mittojen mukaisen led-nauha­valaistuksen hinta ei ole enää arvoitus
Led-nauhan käyttötarkoituksia on kodissa lukematon määrä. Yleisin kohde ovat keittiöiden työtasojen valaistus. Monissa tapauksissa led-kisko on mitä mainioin ratkaisu tasolle, joille halutaan tasainen ja riittävä työskentelyvalaistus. Toiveena on monesti myös himmennettävyys, ja erityisesti avoimissa olokeittiöissä myös värilämpötilan säätö tai värinsäätömahdollisuus, jolloin keittiöstä saa elämyksellisen osan sisustusta myös niinä hetkinä, jolloin keittiöpuuhat eivät ole käynnissä.
201711_50891.jpg
Toimivaa, kaunista ja kestävää kattoturvaa
Kattoturvatuotteet ovat oleellinen osa yksilöllistä sadevesijärjestelmä- ja kattoturvasuunnitelmaa. Siinä huomioidaan talon tekniset ja toiminnalliset vaatimukset turvallisen, tarkoituksenmukaisen ja esteettisen ratkaisun saavuttamiseksi. Vesivek on kehittänyt eri käyttökohteisiin räätälöitäviä tikasjärjestelmiä, joiden avulla sekä huoltotoiminta että hätäpoistuminen rakennuksesta on mahdollisimman turvallista.Jätä yhteydenottopyyntö kattoturvatuotteista!
Nanoksi nanopinnoitus Bulevardi
Vaihtoehto täysremontille: Nanoteknologia käyttöön kylpyhuoneessa – Lue Vesan käyttövaiheen kokemukset
Nanoteknologiaa voidaan hyödyntää myös kylpyhuoneissa, joissa kosteusrasitusta saadaan pienemmäksi nanopinnoituksen ansiosta ja samalla käyttökokemusta paremmaksi helpottamalla ylläpitoa, kuten pintojen puhdistusta. Kallista kylpyhuoneremonttia harkitseville kylpyhuoneen pintojen nanopinnoituskäsittely antaa mahdollisuuden siirtää remonttia tuonnemmaksi.Ennen varsinaista pinnoitusta tehtävä perusteellinen syväpuhdistus ja huoltotyöt kuten saumojen vaihto uudistavat tilojen ilmeen poistamalla vuosien aikana kertyneet epäpuhtaudet, pintahomeet ja kalkkisaostumat. Huolletuille pinnoille asennettava nanopinnoitus varmistaa, että pinnat säilyttävät raikkautensa ja niiden puhtaanapito on helppoa.Helsinkiläisellä Vesa Meriläisellä toteutettiin kylpyhuoneeseen edellä mainittu nanopinnoituskäsittely. Mikä on Meriläisten perheen käytännön kokemus nanopinnoitetusta kylpyhuoneesta?
20233_81156.jpg
Kristian Nurmi ihastui Qbrickin työkaluvaunuun: "’Tämä seuraa lumihangessakin"
Kristian Nurmi kaartaa pihalle ja avaa pakettiauton sivuoven. Mukana on tuttuun tapaan punamusta työkalulaatikko, josta on tullut monitoimiyrittäjän toinen käsi. Nurmen vajaa vuosi sitten perustama, Lopella ja Riihimäellä toimiva Puumave on erikoistunut puunkaatoon, remonttitöihin ja sukellusalan tehtäviin.
201411_41763.jpg
Keskuspölynimuri sopii jokaiseen kotiin
Keskuspölynimuri on lähes itsestäänselvyys omakotitaloa rakentavalle, mutta sen jälkiasentaminen vanhaan taloon onnistuu myös todella helposti. Muutaman asennusvaiheen jälkeen käytössäsi on tehokas ja hiljainen keskuspölynimuri, jolla pidät kotisi puhtaampana ja raikkaana.
20225_78324.jpg
Valaistus uusiksi rintamamiestalon keittiöremontissa
Led-valaistus sopii kaiken tyylisiin ja ikäisiin taloihin, kun se suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti. Tämän Tuusulassa sijaitsevan rintamamiestalon keittiöremontin yhteydessä uusittiin myös valaistus, ja huolellisesti valitut keittiön yksityiskohdat pääsivät esiin. Edellisen kerran 90-luvulla uusittu keittiö sai enemmän tyylilleen sopivan keittiön, johon haettiin reilusti vintage-lookia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton