• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakentamispäätösesitys

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Urakkatarjousten käsittelyn ja rakentamisen edellytysten tarkastamisen jälkeen laaditaan esitys rakennustöiden käynnistämisestä.

Vastuuhenkilöt:
Projektipäällikkö

Dokumentit:
Esitys rakennustöiden käynnistämisestä.

Hyväksyntä:
Tilaaja

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201810_54931.jpg
Ajallista arvokkuutta ja yksilöllisyyttä huokuva talo sai arvoisensa katon
Ajallista arvokkuutta ja yksilöllisyyttä huokuva talo sai arvoisensa katonKING OF ROOFS 2019 -KATTOREMONTTIKOHDETOTEUTUS /Varma Vesikatto OyKohde on rakennettu vuonna 1984 Evira-talomalliston pohjalta muunneltuna versiona, joten siitä huokuu myös ajallista arvokkuutta sekä yksilöllisyyttä. Talon malli on nimeltään Tasokas, jonka kertoo myös rakennuksen ylväs ulkomuoto. Kohteen asukkaat etsivät pitkään tonttia, johon kyseisen rakennuksen toteuttaminen olisi mahdollista ja olikin onni, että rakennuspaikka löytyikin asukkaiden kotipaikkakunnalta idyllisestä Sauvosta.
20093_15880.jpg
Lämmön varaaminen Avaterm-varaajilla
Lämmön varaaminen ja siirtäminen veden avulla on luonnollinen ja tehokas tapa, jota suomalaiset ovat käyttäneet kotiensa lämmitykseen jo sukupolvien ajan. Liitä lämmitysjärjestelmääsi Akvaterm-varaaja – lämmität kotisi entistä helpommin, turvallisemmin ja edullisemmin.
20139_36249.jpg
Uudet, energiaa säästävät ja tehokkaat ilma-/vesilämpöpumput
NIBE laajentaa Pohjolan vaativaan ilmastoon kehitettyjen tuotteidensa valikoimaa. Teknisen kehityksen edetessä nopeasti, panostaa NIBE merkittävästi juuri tuotteiden kehittelyyn, jotta laitteet olisivat mahdollisimman energiaa säästäviä, tehokkaita sekä käyttövarmoja. NIBEn ilma-vesituotteiden avulla on mahdollista saada hyvin energiasäästöä.
20204_64402.jpg
Nyt kannattaa parantaa puhtaan korvausilman saantia
Puiset tuuletusluukut ovat tyypillinen näky etenkin 1970-1980-luvuilla rakennetuissa asunnoissa. Ilmanvaihdon parantaminen tuuletusluukkuun asennettavan korvausilmaventtiilin avulla on helppoa ja edullista.
20189_54807.jpg
Yhdistä löylyhuone ja pesutila nousuportaalla
Löylyhuone ja pesutila sulautuvat visuaalisesti toisiinsa, kun tiloja yhdistää nousuporrasKäsitys siitä, miltä saunan löylyhuoneen pitäisi näyttää, on muuttumassa. Tulikivi on luonut uuden saunakonseptin, jossa raja pesutilan ja löylyhuoneen välillä hälvenee entisestään. Sauna alkaa jo pesutilan puolelta kiinteällä luonnonkivisellä nousuportaalla. Sen päällä voi istua vilvottelemassa tai tehdä vaikka jalkahoitoja. Nousuportaalta astutaan lasioven kautta ylös lattiamaiselle jalkalauteelle, johon kiuas upotetaan. Valikoituihin kiukaisiin saa nyt Nobile- ja Grafia-vuolukiviverhoilun, joissa vuolukiven pintaa on muokattu vesikäsittelyn avulla. Tulikiven toteuttamissa saunakokonaisuuksissa puisten istuinlauteiden materiaaliksi voi valita valkovahattua tai käsittelemätöntä haapaa sekä lämpöleppää.
20203_63217.jpg
Hyvä ilmanvaihto toimii asukkaan elämänrytmin mukaisesti
Hyvä sisäilma on jokaiselle asukkaalle terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeää siinä missä ruoka ja vesi. Hyvä sisäilma on hajuton, pölytön, vedoton ja miellyttävän lämpöinen. Toimiva ilmanvaihto tunnistaa sisäilmasta kosteus- ja hiilidioksidipitoisuuksia sekä orgaanisia epäpuhtauksia. Hyvä ilmanvaihto toimii myös asukkaiden asumisrytmin ehdoilla!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton