• Etusivu
  • Talo

Rakentaja.fi KumppanuusJazz Party

Rakentajan toimitus
Päivitetty 18.01.2010
20101_19841.jpg

Lauantaina heinäkuun 24. päivävä soi jazz Porissa ja erittäin vahvasti myös Luotsinmäenpuistokadulla, jonne kutsumme jokaisesta kumppaniyrityksestämme muutaman edustajan, avec, joten kaikki varaamamme 300 paikkaa tulevat kyllä täyteen ja monimuotoinen yhdessäolo voi alkaa!

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Jurinet sopimukset
Petos asuntokaupassa - kuuntele podcast
Podcastissa vaelletaan syvälle pykäläviidakkoon selvittämään asuntokaupan ongelmatilanteita. Jos asunnon myyjä ei kerro kaikkea oleellista kaupan kohteesta, onko se rikos? Entä miksi salainen virhe ei itse asiassa tarkoita sitä, että myyjä salaisi asioita?Asuntokaupan riidat ja laatuvirheet ratkaistaan yleensä joko maakaaren tai asuntokauppalain normistoja noudattaen. Tietyin reunaehdoin asuntokaupan virheet voivat kuitenkin täyttää petoksen tunnusmerkit. Tällöin asiaa on mahdollista ajaa rikoslain pykälien pohjalta.Kivijalkapodcastin isäntä Jarno Kylmänen keskustelee Jurinet Oy:n toimitusjohtajan Markus Talvion (OTM) kanssa asiasta.Podcast on tallennettu 2021 vko 37.
Geberit ONE -kalusteet ja -seinä-wc
Kun design kohtaa käytettävyyden: uusi kylpyallassarja täynnä parannuksia
Kun haet inspiraatiota uuteen kylpyhuoneeseen, laaja valikoima on eduksi. Lisäksi, kun yhdistää laajan valikoiman laaja-alaisen tekniikan, tuotekehityksen ja tilasuunnittelun osaamisen – puhumattakaan visuaalisesti miellyttävistä vaihtoehdoista – on onnistuneen ja toimivan kylpyhuoneen resepti jo pitkälle valmis. Mutta miten valita ne sopivimmat tuotteet laajasta valikoimasta?Tässä artikkelissa pureudutaan uudistetun Geberit ONE -sarjan seitsemään erilaiseen innovatiiviseen tuotekehityksen tuotokseen, jotka toimivat esimerkkinä miten kylpyhuoneen tuotevalinnat voivat parantaa kylpyhuoneen toimivuutta jokapäiväisessä elämässä.
20229_79604.jpg
Oras-mökkihanan tyhjennys talvikuukausien ajaksi
Syksyn tullen on tärkeää huoltaa kesämökki talvikuntoon. Huolellisesti tehty syyshuolto ehkäisee tehokkaasti seuraavan vuoden korjaustarpeita. Mökin tärkeimpiä syystoimia ovat vesivahingoilta ja jäätymiseltä suojaaminen. Jäätyvän veden aiheuttamat vahingot voi estää muun muassa tyhjentämällä vesi viemäreistä, vesijohdoista, lämminvesivaraajasta, hajulukoista sekä hanoista.
25_P_20066.jpg
Ensimmäisistä kelluvista asunnoista tehty varaussopimus
Porin loma-asuntomessuilla Reposaaressa on esitteillä kaksi kelluvaa loma-asuntoa, joista pienemmästä, 53 neliöisestä asunnosta tehtiin 18.6.2008 varaussopimus. Lisäksi varaussopimus on tehty toisesta, 93 neliöisestä asunnosta, joka sijoitetaan saman laiturin kärkeen.Kelluvat asunnot ovat herättäneet kiinnostusta laajasti. Ympäri Suomea on hankkeita kelluvien asuntojen saamiseksi, mutta toistaiseksi vain Porissa on tehty kaava niiden toteuttamiseksi.- Meille vesi on luonnollinen elementti, koska olemme molemmat syntyneet Reposaaressa ja aina veneilleet. Olemme nähneet kelluvia asuntoja Euroopassa matkustaessamme ja kiinnostuimme siksi tästä uutuudesta ja jonkunhan täytyy aina olla ensimmäinen kokeilija, kertoo Annamaija Viljanen, jolle miehensä Veikon kanssa Reposaari on tärkeä paikka. Pariskunta on päässyt samaan aikaan ripille saaren kirkossa ja samassa paikassa tapahtui myös parin vihkiminen.Toimitusjohtaja Kimmo Anttalainen, kelluvia asuntoja tuottavasta Marina Housingista toteaa, että loma-asuntomessuilla esitteillä olevat kohteet ovat muokanneet ihmisten asenteita positiiviseen suuntaan.- Aluksi on ehkä hämmästelty asuntoja, mutta suhtautuminen on yleensä muuttunut vierailijoilla myönteiseksi. Moni on kuvitellut, että talo keikkuu kuin vene aalloilla, mutta tukeva ankkurointi pitää talon vakaana kovassakin tuulessa.Porin loma-asuntomessuilla on esitteillä kaksi asuntoa, joista toinen on ollut yleisön tutustuttavana heti messujen avauduttua. Toinen, isompi asunto avautuu yleisön nähtäväksi myös sisäpuolelta juhannuksen jälkeisenä tiistaina. Reposaareen on tulossa kaikkiaan 16 kelluvaa loma-asuntoa.Porin loma-asuntomessut ovat kiinni juhannuksena perjantaista sunnuntaihin. Messut avautuvat jälleen maanantaina klo 10. Tähän mennessä messuihin on käynyt tutustumassa 11 115 kävijää.
20227_79140.jpg
Tutustu asuntomessupihoihin - Luonnonmaalla luonnon ehdoilla
Naantalin Luonnonmaalla järjestettävät vuoden 2022 Asuntomessut ovat parhaillaan käynnissä. Jylhä mäntymetsäinen maisema kutsuu luokseen tutustumaan, miten upeasti messukohteet ovat rakentuneet osaksi luontoa.
20219_72485.jpg
Millaisia asuntoja nykypäivänä ihmiset haluavat? Katso ja ylläty
VTT selvitti, miten uudet asunnot ovat muuttuneet 15 vuodessa. Rakennusten turvallisuus, terveellisyys ja energiatehokkuus ovat parantuneet. Pienten asuntojen rakentamisella on vastattu kasvaneeseen kysyntään, mutta vähentyneiden asuinneliöiden vuoksi koteja on entistä hankalampi muuntaa erilaisiin tarpeisiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton