• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakennuttajan omat hankinnat

Rakentajan toimitus
Julkaistu 27.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Koneiden ja laitteiden sekä irtokalusteiden hankinta suoritetaan tilaajan omina hankintoina, mikäli tilaajalla ja rakennuttajalla on resursseja suorittaa hankinnat. Jos todetaan ettei resursseja ole, sisällytetään hankinnat urakoihin.

Vastuuhenkilöt:
Rakennuttajan omissa hankinnoissa vastuuhenkilöinä toimivat tilaajan talouspäällikkö ja rakennuttajainsinööri.

Dokumentit:
Laiteluettelot, jotka kirjataan suunnittelun ja rakentamisen aikana tehtävään talohuoltokirjaan.

Hyväksyntä:
Rakennustoimikunta tai tilaaja.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20236_82382.jpg
Vältä sudenkuopat kylpyhuoneremontissa - Nämä työt on syytä jättää ammattilaiselle
Ilman ammattilaista tehty märkätilojen remontti voi poikia ison laskun jo muutaman vuoden päästä.
20146_40110.jpg
Mitä kaikkea voitkaan löytää Asuntomessuilta?
Sen lisäksi, että pääset Asuntomessuilla Jyväskylässä tutustumaan jopa 44 näyttelykohteeseen, kannattaa laittaa mieleen myös seuraavia tutustumisen arvoisia tapahtumapaikkoja ja käyttää hyödyksi alueella olevat palvelut ja näyttelyt.Messualueelta löydät useita monipuolisia neuvontapalveluita. Yhdessä kumppaniensa kanssa Suomen Asuntomessut järjestää sisustus- , rakennus-, energia- ja sisäilmaneuvontapisteen messualueella. Neuvontapisteet ovat messuvieraille maksuttomia.Lisäksi löydät messualueelta paljon uutta puutarhanäyttelyn muodossa. Puutarhanäyttely omalta osaltaan kantaa yhtä Asuntomessujen neljästä teemasta: puutarhaa. Puutarhoja on omalla näyttelyalueellaan kaikkiaan 9 erilaista, omalla teemallaan toteutettua.Huomioi siis muun muassa nämä suunnitellessasi messukierrosta!
20088_12197.jpg
Askon kalusteet menossa mukana
Rockia nuoren huoneeseen Rocker-tuolilla.
20155_43502.jpg
Auringonsuojaverholla sisustat lasiterassista kodin lempipaikan
Kaipaatko rauhallista lukupaikkaa, jooganurkkausta tai harrastustilaa? Lasitetusta terassista voi nauttia säästä ja vuodenajasta riippumatta, etenkin kun panostaa laadukkaisiin auringonsuojaverhoihin.Lumonin myyntipäällikkö Antti Pulkkinen kertoo, että verhot ovat sisustuselementti jo itsessään, mutta ne tuovat myös yksityisyyttä ja tarjoavat mahdollisuuden säädellä terassille pääsevän auringonvalon määrää.Jätä yhteydenottopyyntö Lumonin terassilasituksestaTilaa maksuton kuvasto!
black friday mainos liukuovista -30 prosenttia
Ainutlaatuinen Black Friday -tarjous: kaikista Liune-liukuovista -25 %
Nyt kannattaa Rakentajien ja remontoijien toimia nopeasti – Liunen verkkokaupassa kaikki tuotteet ovat -25 % alennuksessa. Alennus koskee 24.–30.11. tehtyjä uusia tilauksia.Hyödynnä kaikkien aikojen alennus ja hanki seinän sisään liukuva Liune. Se säästää tilaa, toimii tyylikkäästi ja on myös erinomainen äänen eristäjä – jopa 30 % parempi kuin kääntyvä perusovi. Hyvät akustiset ominaisuudet johtuvat laadukkaista materiaaleista ja huolellisesta tuotekehityksestämme.Alennuskoodi: BFLIUNE23
20217_71606.jpg
Kuka kolmesta mökkisaunan remontoijasta sinä olet?
Mökkisauna, rantasauna, ulkosauna, pihasauna, hirsisauna, tynnyrisauna, savusauna, eräsauna... Millainen sauna mökilläsi onkaan, pienellä päivityksellä tai vähän isommalla laittamisella varmistat hyvät löylyt ja parhaat saunahetket.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton