• Etusivu
  • Varusteet

Rakennus- ja pihatyöt käyntiin huolettomasti ja vaivattomasti vuokratyövälineillä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vuokraava Oy
Päivitetty 26.09.2022
20229_79581.jpg

Syksy tekee tuloaan lehtien tippuessa puista ja valmistautuminen talvea varten alkaa. Valmistautuminen alkaa kodissa ja kodin ympäristössä esimerkiksi klapihommilla ja pihan siistimisellä. Työt voivat vaatia klapikonetta klapien halkaisuun, oksasilppuria oksien katkomiseen tai vaikkapa henkilönostinta rännien puhdistamiseen. Mistä siis tarvittavat työvälineet ja miksi vuokraus voisi olla järkevä vaihtoehto?

Ostaako vai vuokrata työkalut ja laitteet?

Aika on arvokasta ja aikaa voikin kulua työvälineiden etsimiseen, ostamiseen ja hakemiseen. Kuitenkin kaikki uusien laitteiden ja tarjouksien vertailemiseen ja ynnä muuhun tutkimiseen käytetty aika on pois omasta ajasta sieltä tärkeimmästä eli omasta kodista.

Puhumattakaan työvälineen tai suuremman laitteen hankinnasta, kuten minikaivurin tai henkilönostimen, ostaminen ei välttämättä ole aina järkevin ratkaisu. Hankinnan järkevyyttä ei puolla myöskään se, että jos työvälinettä tarvitsee harvoin tai jopa vain kertaluontoisesti. Ostaminen vaatii kuitenkin pääomaa ja vaikka hankinta ei olisikaan kallis, on monen harvakseltaan käytetyn työvälineen tai laitteen ostaminen rahan haaskaamista. Kaivinkone tai telineiden hankintakin voi käydä kukkarolle turhan kalliiksi. Rahalle voi olla parempia käyttökohteita.

Työvälineiden säilyttäminen vaatii myös erikseen tilaa, jolloin varattu tila on jostain muusta käytöstä pois. Käytetyn tila arvo nousee sitä arvokkaammaksi mitä tiiviimmin asuu.

Työvälineet ja laitteet vaativat myös huoltoa ja hoitoa, jotta iloa ja toimintaa riittää pidemmäksi aikaa. Vuoden kosteassa ulkotilassa säilynyt työväline voi olla ruostunut talven aikana, jolloin ilo katoaa nopeasti ruosteista tai huonosti huollettua työvälinettä käsiteltäessä ja käyttäessä.

Kaikilla ei myöskään ole vetokoukkua autossa, jolloin suurempien työvälineiden tai laitteiden hakeminen ei aina välttämättä ole edes mahdollista.

Vaihtoehtona on vuokravälineet, jolloin saa tarvitsemansa huollettuna, hoidettuna ja jopa kotiin tuotuna.

Avant minikaivurin vuokraaminen voi olla monessa tapauksessa huomattavasti järkevämpää kuin omaksi ostaminen
Avant minikaivurin vuokraaminen voi olla monessa tapauksessa huomattavasti järkevämpää kuin omaksi ostaminen

Vuokravälineiden edut – huollettu, turvallinen ja heti käyttövalmis

Vuokravälineet ovat järkevä ratkaisu, kun haluaa halvemmalla hyvää. Tosin kertaluontoisesti, mutta niinhän ne piha- ja puutarhatöissäkin vaadittavat työvälineet ja laitteet ovat harvemmin käytössä, kuten esimerkiksi pensasleikkuri, moottorisaha, oksasaha tai -silppuri. Syksyllä on myös hyvää aikaa istuttaa pensaita, pensasaitoja ja puita, jolloin harvemmin tarvittava maaporakone tulee tarpeeseen – tai vaihtoehtoisesti Avantiin liitetty maaporakone.

Vuokravälineet ovat aina huollettuja ja hoidettuja, jolloin välinettä tai laitetta käyttöönotettaessa voi olla varma toimivuudesta ja laitteen turvallisuudesta. Yllättävän rankkasateen sattuessa, moitteettomasti toimivat vesi-imurit, uppopumput ja kosteudenkuivaimet ovat kultaakin arvokkaampia. Puhumattakaan laitteiden suojavälineistä, kuten sirkkelin teräsuojista, jotka ovat varmasti kunnossa ja toimivia. Vuokratessa ei tarvitse murehtia erikseen niiden toimivuudesta.

Toimivat ja asianmukaiset työkalut, kuten oksasilppuri tai...
Toimivat ja asianmukaiset työkalut, kuten oksasilppuri tai...
...maapora voivat olla paikassaan korvaamattomia.
...maapora voivat olla paikassaan korvaamattomia.

Useassa tilanteessa akuttomuus on huomattava etu, jolloin modernin akkutyövälineen vuokralle ottaminen voi olla huomattavasti halvempaa kuin työvälineen itselleen ostaminen. Ekologisuutta on olla ostamatta aina uutta tuotetta, vaan kiertotalouden nimissä hyödyntää yhtä valmistettua tuotetta vuokraamalla.

Työvälineet ja laitteet saa myös todella nopeasti käyttöönsä, kuten henkilönostimen. Nostin on välittömästi käyttövalmis. Nostin on myös mahdollista tilata kotiin tuotuna.

Kaivinkonekin on mahdollista saada paikalle kaivuutöitä varten käyttövalmiina ja asianmukaiset telineet auttavat työssä kuin työssä saamaan työt turvallisesti tehtyä.

Tilaa vaikka kotiisi kuljetettuna tarvittavat puutarhatyövälineet tai rakennustyövälineet viikonloppua varten, jolloin työt sujuvat ilolla – hyvillä ja huolletuilla työvälineillä ja laitteilla!

Suo itsellesi työ helpommaksi ja vuokraa henkilönostin tikkaiden käytön sijasta.
Suo itsellesi työ helpommaksi ja vuokraa henkilönostin tikkaiden käytön sijasta.
Info

Info

Vuokraava Oy – konevuokraamo (pääkaupunkiseutu)

Vuokraa tarpeeseesi sopiva työväline tai laite Kirkkonummen, Lohjan toimipisteistä tai kotiin tuotuna.

Perheyritys palvelee pitkällä kokemuksella ja ihmisläheisellä toiminnalla.

Soita tai jätä viesti, niin alkaa tapahtua!

Tutustu valikoimaan:


Yhteystiedot:

KIRKKONUMMI
Munkinmäentie 13
02400 Kirkkonummi
kirkkonummi@vuokraava.fi
Puh. 09-849 3340

LOHJA
Seisaketie 3
08680 Lohja
lohja@vuokraava.fi
Puh. 019 - 322 393

Vuokraava Oy
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20235_81679.jpg
Näin Matti on säästänyt aikaa ja rahaa työkaluissa jo kolme vuosikymmentä
Vuokralaitteet säästävät aikaa ja rahaa – rakennusalan ammattilainen löysi vuokrakumppanin jo vuosikymmeniä sitten ja on käyttänyt vuokrakoneita myös kotitarpeissa.
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton