• Etusivu
  • LVI

Puzer Easy

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Päivitetty 05.12.2007
200712_7638.jpg

Pieni ja tehokas Puzer Easy on maaliman ensimmäinen kiinteästi asennettava imuri. Se on helppo sijoittaa mihin tahansa asuntoon helpottamaan kodin puhtaanapitoa ja parantamaan asumisen laatua. Pienikokoinen imuri mahtuu vaikkapa keittiön tai eteisen kaappiin tai siivouskomeroon.

Imuroitaessa letku kytketään suoraan imuriin, voit myös halutessasi asentaa lisäimurasian/rasioita esimerkiksi komeron seinään tai muualle huoneistoon, jolloin komeron oven voi pitää suljettuna. Tehokas imu ja HEPA 12 -suodatusjärjestelmä pitää huolen siitä että pölyt ja roskat päätyvät pölypussiin ja poistoilma on varmasti puhdasta. Tyylikkään muotoilun ansiosta imurin voi asentaa myös näkyvälle paikalle.

200712_7639.jpg

Imuroi hiljaa ja helposti

Puzer Easy on todella hiljainen, sen äänitaso on vain 68 dB (A). Imuroitaessa voivat muut perheenjäsenet keskittyä omiin askareisiinsa. Imurin äänet jäävät sinne mihin imurikin on sijoitettu.

Imurin käyttö on helppoa ja nopeaa. Letku kiinni imuriin ja imuri käynnistyy letkun kahvassa olevasta kytkimestä. Pehmeä letku ei kolhi huonekaluja eikä naarmuta parkettia, sen kanssa on helppo ja kevyt imuroida kaappien päällystät ja muut hankalasti tavoitettavat paikat. Säädettävän teleskooppivarren ansiosta imurointiasento on mukava eikä rasita selkää. Imurointiletkun kahva on ergonomisesti muotoiltu, eikä sen piteleminen rasita kättä.

Puhtaampi ja raikkaampi sisäilma

Puzer Easy ei puhalla poistoilmaa takaisin huoneistoon vaan ainoastaan tilaan johon imuri on sijoitettu. Kun imuria ei tarvitse liikutella imuroitaessa mukana, se ei myöskään nostata asunnossa pölyä ilmaan. Lisäksi suodatusjärjestelmä ottaa talteen pienimmätkin pölypartikkelit, pussi vaihdetaan normaalikäytössä vain 3-9 kk:n välein. HEPA 12 -suodatin puhdistetaan likaiselta puolelta juoksevan veden alla 1-2 kertaa vuodessa. Suodatin vaihdetaan n. 2-4 vuoden välein.

Vaivaton asentaa ja huoltaa

Puzer Easy on kotimainen tuote. Imurin rakenne on yksinkertainen, se muodostuu moottorista, pölypussitelineestä ja suodatinyksiköstä. Moottorille annamme viiden vuoden takuun. Käytännössä Easyn käyttöikä on jopa 10-20 vuotta. Kun moottori lakkaa toimimasta ei imuria kannata heittää roskiin vaan vaihtaa siihen uusi moottori, näin käyttöikää voi entisestään pidentää.

Puzer Easyn asennus hoituu ruuvaamalla se neljällä ruuvilla sijaintipaikalleen. Kätevällä ja helppokäyttöisellä putkitussysteemillä voit helposti sijoittaa imurasian/rasioita ilman erikoistyökaluja myös muualle asuntoon niin halutessasi. Imuri kytketään sähköverkkoon tavallisella pistokkeella, joten ruuvien lisäksi tarvitset vain pistorasian keskusyksikön läheisyyteen. Muuttaessasi ruuvaat vain keskusyksikön irti ja otat sen mukaasi uuteen asuntoon!

200712_7640.jpg

Nelinkertaisesta mikrokuidusta muodostuva todella tilava pölypussi on hydrofobista materiaalia eikä tarjoa kasvualustaa sienirihmastolle. Pölypussi pitää sisällään pienemmätkin pölypartikkelit, pussi vaihdetaan normaalikäytössä vain 39 kk:n välein. HEPA 12 -suodatin puhdistetaan likaiselta puolelta juoksevan veden alla 12 kertaa vuodessa. Suodatin vaihdetaan n. 24 vuoden välein.

Pölypussin vaihto on helppoa:
1. Vedä pölypussiteline ulos ja vie pussi telineessä roskaastiaan.
2. Asenna uusi pussi telineeseen
3. Työnnä teline paikalleen
4. Laita kansi kiinni

Entistä tehokkaampi

Uusi ilman läpivirtaustekniikka, joka on mahdollistanut pienen koon ja hiljaisen äänitason, näin Puzer Easy on myös entistä tehokkaampi. Ilmavirta kulkee suoremmin imurin läpi ja teho välittyy paremmin koko järjestelmän läpi suulakkeelle asti. Tehokkuuden huomaat parempana imutehona.

Tilaa Puzer Easy Rakentaja.fi-Jäsentukusta...

KP-Tekno Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
Tyttö nojaa sohvaan
Keskuspölynimurin toimintaperiaate
Kun käyttäjä liittää letkun imurasiaan, lähtee imurasialta sähköinen viesti keskusyksikölle laitteiston käynnistämistä varten. Keskusyksikkö käynnistyy ja järjestelmän synnyttämä alipaine aiheuttaa imun runkoputkistossa. Keskusyksikkö on toiminnassa niin kauan, kunnes letku irroitetaan imurasiasta. Kehittyneimmät keskuspölynimurit ovat varustettavissa myös kahvakäynnistyksellä.Yhdellä imurasialla jopa sata neliötäImuroidessa käytetään yleisesti 8 metrin pituista kevyttä letkua, joka ylettyy jopa 100 m² kokoisen alueen siivoamiseen. Imurasiat ovat tyylikkään huomaamattomia ja ne suositellaan asennettavaksi käytön kannalta parhaaseen paikkaan noin metrin korkeudelle.
202110_73005.jpg
Näillä vinkeillä terassi- ja parvekelasien syyshuolto ja pesu onnistuvat varmasti
On taas aika ripustaa mitä upeimpia koristevalaisimia lasiterassille ja sijoitella erilaisia tunnelmavaloja kukkaistutuksien lomaan, pöydille sekä ikkunoihin. Mutta, jokin pieni asia tulisi hoitaa vielä ennen tunnelmointia ettei sitten pilata tuota rentouttavaa lepohetkeä - nimittäin siivous! Ennen kun aloitat sisustamaan lasitettua tilaasi tunnelmalliseksi syksyn oleskelukeitaaksi, kannattaa se ensin pestä kesän jäljiltä. Onhan syksyisen luonnon väriloistoa ja pimeneviä iltoja mukavampi ihastella kirkkaiden lasien läpi. Eivätkä tunnelmavalotkaan pääse paljastamaan likatahroja lasipinnoilta.
20186_53423.jpg
Vanha ja uusi tiili sulassa sovussa
Nakkilan Pyssykankaalla, kylämaisemaa halkovan tien varressa, on 1950-luvulla valmistunut tiilinen rakennus, jonka seinää koristaa teksti VERSTAS. Kyseessä on vanha puusepänverstas, joka on saanut uuden elämän Temal Oy:n varatoimitusjohtaja Harri Höglundin käsissä. Nyt verstaan yläkerrassa on upea, vanhaa ja uutta tiiltä kunnioitten tehty 330 m² loft-asunto.
20133_34201.jpg
Korjausrakentamisen ja remontoinnin energiamääräykset
Energiamääräykset koskevat 1.9.2013 alkaen myös korjausrakentajaa ja remontoijaa. Luvanvaraisissa korjaus- ja muutostöissä on tarkasteltava mahdollisuutta energiatehokkuuden parantamiseen samalla, kun muutostyöhön ryhdytään. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton