• Etusivu
  • Talo

Päästä auringonvalo sisään Icopalin valokatteella

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Päivitetty 22.08.2007
20072_3456.jpg

Valitsemalla katokseesi valokatteen, voit nauttia kesäillasta ulkona grillaten vaikka sadekuuro yllättäisi! Valokate suojaa sateelta mutta päästää valonsäteet sisään aurinkoisella säällä. Fastlock Uni on täysin tiivis ja kaunis katevaihtoehto kaikenlaisiin piharakennuksiin kuten autokatokseen, huvimajaan tai grillikatokseen - kotipihaan tai mökille.

20072_3457.jpg

Fastlock Uni valmistetaan kestävästä, kirkkaasta polykarbonaatista. Erikseen tilaamalla valokatetta on saatavana myös valkoisena. Fastlock Uni on materiaaliltaan taipuisaa ja antaa siten mahdollisuuden myös kaareviin katosratkaisuihin.

Fastlock Unin asentaminen on helppoa ja turvallista. Levyt liitetään toisiinsa painamalla reunojen putkisaumat yhteen, joten läpireikiä ei tarvita. Kiinnitys tapahtuu katteen alapuolelta. Pienet katteet voidaan koota valmiiksi maassa ennen paikalleen kiinnittämistä. Kiinnityssaumat ovat tiiviit ja muotoiltu siten ettei lika pääse saumakohtien väliin, lisäksi materiaalin pinta on helppo pitää puhtaana. Katteessa on myös vahva UV-suoja, joten se ei haurastu auringonpaisteessakaan ja valokatteen kirkas väri säilyy kauniina vuodesta toiseen.

Fastlock Canopy – näyttävä ovikatos helposti


Icopalin suositusta Fastlock Uni –valokatteesta on nyt saatavana myös asennusvalmis ovikatospakkaus tarvikkeineen. Kokonaisuuteen kuuluu katokseen tarvittava määrä valokatetta, katoksen rakenteet sekä kiinnikkeet.

20072_3454.jpg
20072_3455.jpg

Fastlock Canopyn tukirakenteet on tehty jauhemaalatuista alumiiniprofiileista ja varsinaisena katosmateraalina on tuttu polykarbonaatista valmistettu Fastlock Uni –valokate. Valokatelevyt tulevat pakkauksen mukana katokseen valmiiksi sopivina paloina leikattuna. Lisäksi pakkaukseen kuuluu kaikki tarvittavat kiinnikkeet asennusohjeineen. Kevyt katos on helppo asentaa paikalleen; asentamisen kului testatessa aikaa noin 45 minuuttia.

Fastlock Canopy
- Suojaa sisäänkäyntiä sateelta ja lumelta
- Täydellinen paketti - helppo asentaa
- Valmistettu kestävästä polykarbonaatista ja alumiiniprofiileista
- Katemateriaalilla kymmenen vuoden takuu

Fastlock Canopy –ovikatosta on tarjolla kaksi eri kokovaihtoehtoa: kaarenleveydeltään 190 cm leveä katos enintään 110 cm leveille oville, sekä kaarenleveydeltään 290 cm leveä katos kaksilehtisille, enintään 180 cm leveille oville.

Fastlock Canopy 2.0 yksilehtiselle ovelle
- Pituus (kaari) noin 190 cm
- Leveys (syvyys) noin 82 cm
- Kaaren korkeus noin 28 cm
- Oven leveys max. 110 cm

Fastlock Canopy 3.0 kaksilehtisen oven päälle
- Pituus (kaari) noin 290 cm
- Leveys (syvyys) noin 102 cm
- Kaaren korkeus noin 35 cm
- Oven leveys 110 cm – 180 cm

20072_3453.jpg

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20182_51630.jpg
Hirsitaloasumisen laatuun vaikuttavat perusasiat
Vahva hirsitalobrändi ei synny hetkessä eikä sattumalta, vaan suurella intohimolla ja vahvalla kokemuksella. Kun Saarelaisen veljekset perivät isältään sahan ja ostivat sen kylkeen vielä höylän, alkoi Hongan upea tarina hirsitalojen parissa. Nyt terveelliset ja tyylikkäät hirsitalot palvelevat koteina, huviloina ja julkisina rakennuksina sekä meillä että ympäri maailman.
202212_74190.jpg
Auta uusiutuvan dieselin valmistuksessa ja osallistu Kinkkutemppuun
Jo kahdeksatta kertaa järjestettävästä kiertotaloutta tukevasta Kinkkutempusta on muodostunut monille suomalaisille perinne. Tarkoituksena on kannustaa suomalaisia kotitalouksia keräämään ja kierrättämään joulukinkun ja muiden jouluruokien paistinrasvat hyödynnettäväksi Neste MY Uusiutuva Diesel™ -polttoaineen valmistuksessa.
20155_43427.jpg
Laajempi lämmitysremontti alulle ajoissa
Tämä on hyvä pitää mielessä, kun haluaa säästää lämmityskustannuksissa. Asianmukaisesti huollettu laitteisto säästää euroja, kun laitteet toimivat, kuten niiden pitää ja polttoöljyn kulutus vähenee verrattuna huoltamattomaan laitteistoon. Samalla voi myös tarkistaa polttimen soveltuvuuden uusiutuvalle lämmitysöljylle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton