• Etusivu
  • Varusteet

Osallistu kyselyyn ja voita

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Julkaistu 18.03.2021
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Kerro mielipiteesi ja testaa samalla tietosi keskuspölynimureista. Samalla voit osallistua arvontaan, jossa vastaajien kesken arvotaan Allaway putkisto ja imurasiat – eli keskuspölynimurivalmius. Kysely on tarkoitettu erityisesti rakentajille ja rakentamista suunnitteleville. MIelipiteesi on tärkeä, joten vastaa ja voita.

Allaway Oy
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201510_44508.jpg
Terveellisempää ja viihtyisämpää siivousta keskuspölynimurilla
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.
20164_46167.jpg
Keskuspölynimuri takaa hyvän ja raikkaan sisäilman
Nykyään lähes kaikkiin uusiin omakotitaloihin Pohjoismaissa asennetaan keskuspölynimurijärjestelmä tai valmius keskuspölynimurille. Kotimainen Allaway on tuotekehittänyt integroidun kokonaisjärjestelmän, jossa kaikki järjestelmän osat on suunniteltu ja testattu toimimaan keskenään. Tämä takaa käyttäjälleen pitkäikäisen ja kestävän järjestelmän.Valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut omakotitaloihin, rivi-, kerrostalohuoneistoihin sekä muihin erikoiskohteisiin (veneisiin, linja- ja asuntoautoihin). Lisäksi Allawaylta löytyy ammattilaisjärjestelmät ammattikohteisiin kuten hotelleihin ja päiväkoteihin.
20164_46347.jpg
Keskuspölynimurin voi hankkia kotiin myös jälkiasennuksena
Keskuspölynimuri soveltuu jokaiseen kotiin, se voidaan suunnitella ja asentaa rakennusvaiheessa tai jälkiasennuksena. Keskuspölynimuri soveltuu niin omakoti-, pari-, rivi- kuin kerrostaloon.
20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.
20134_34708.jpg
Näin eristät saunan mineraalivillalla
ISOVER Sauna on jäykkä alumiinipinnoitettu mineraalivillaeristelevy, joka on tarkoitettu saunan seinien ja katon sisäpuoliseksi eristelevyksi. Tuote on hyväksytty rakennusmateriaalinen päästöluokkaan M1 tarkoittaen sitä, että tuotteesta ei liukene sisäilmaan haitallisia yhdisteitä. ISOVER Sauna soveltuu hyvin myös muiden kosteiden tilojen katon eristelevyksi.ISOVER Sauna -eristelevyä voidaan käyttää sekä puu- että kivirunkoisissa seinärakenteissa. ISOVER Sauna soveltuu sekä uudiskohteisiin että saneerattaviin rakenteisiin.ISOVER Saunan alumiinipinta toimii tiiviinä höyryn- ja ilmansulkuna estäen kosteuden kulkeutumisen rakenteisiin. Alumiinipinta vähentää saunan lämmittämiseen tarvittavaa energiaa, koska se heijastaa tehokkaasti lämpösäteilyä takaisin sisätiloihin.ISOVER Sauna on paloturvallinen ratkaisu saunan vaativiin olosuhteisiin. Tuote on paloturvallinen myös kiukaan takana, jossa seinäpinnan lämpötila nousee muuta rakennetta korkeammaksi.Saunan eristäminen ISOVER Saunalla
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Urakoitsijoiden laatujärjestelmien toiminnan seuraaminen
Toimenpiteet:Ennen kunkin urakan käynnistymistä todetaan ao. urakoitsijan laatujärjestelmien taso ja toiminta. Aina uuden urakan alkaessa pidetään kokous, jossa todetaan, että edellytykset ovat olemassa työsuorituksen alkamiselle. Kokouksissa tarkistetaan työsuoritukseen liittyvät suunnitelmat, työmaan järjestelyt, aikataulu, yhteys- ja vastuuhenkilöt, työmenetelmät ja materiaalit sekä työn laajuus ym. urakan toteutumisen kannalta välttämättömät asiat.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Urakoitsijoiden laatusuunnitelmat, muistiotHyväksyntä:Projektipäällikkö

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton