• Etusivu
  • Talo

Neilikan uusimmat osat: teekannu ja kaadin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Julkaistu 22.10.2007
200710_7093.jpg

Kermasaven uusi Neilikka-astiasto on raikas, tyylikäs ja selkeä. Neilikka sopii moneen kattaukseen: nyt markkinoille tulleet Neilikan reilun kokoinen teekannu ja kaunis kaadin täydentävät kokonaisuuden.
Neilikka-astiasto on suunniteltu yhteistyössä Lahden Ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin Taideteollisen muotoilun opiskelijoiden kanssa. Astian pääsuunnittelijat ovat Anni Ylönen ja Riina Åttman. Nuorekkaat, käytännölliset ja ajattomat astiat vastaavat nykytrendien haasteisiin esteettisesti miellyttävillä kokonaisuuksilla.

Uutuutena teekannu ja kaadin


Kaunislinjainen ja pelkistetty Neilikka on nyt täydentynyt reilun kokoisella teekannulla ja kauniilla kaatimella. Neilikan teekannulla saa haudutettua reilusti kuusi kupillista teetä. Teekannun tilavuus on 1,8 litraa. Teekannu kestää hyvin mikron, mutta sitä ei voi käyttää liedellä.

Neilikan kaadin on tilavuudeltaan 0,7 litraa. Kaadin sopii mainiosti maidolle, mehulle tai erilaisille kastikkeille. Se mahtuu hyvin myös jääkaappiin.

Neilikassa on raikkaat värit: musta, beige, valkoinen ja sininen. Mukeissa on valkoinen sisäosa. Astiaston kaikki osat kestävät hyvin uunin, mikroaaltouunin, pakastamisen ja konepesun.

Kaadin 0,7 litraa.
Kaadin 0,7 litraa.
Teekannu 1,8 litraa.
Teekannu 1,8 litraa.

Kermansavi nojaa vahvasti kotimaisuuteen. Kaikki Kermansavi-astiat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Kermansaven astioita myyvät hyvin varustetut tavaratalot kautta maan.

Lisätietoa Kermansaven astioista...

Tulikivi Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Öljy- ja Kaasualan Keskusliiton jäsenkunta laajenee
Öljy- ja kaasualan yritysten etu- ja yhteistyöjärjestön Öljy- ja Kaasualan Keskusliiton jäsenkunta laajenee ensi vuoden alussa uudella jäsenellä, kun Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) liittyy keskusliiton jäseneksi. SOK harjoittaa jakeluasematoimintaa ABC-tuotemerkillä.Vuoden 2009 alusta keskusliiton jäsenistön muodostavat Gasum Oy, Neste Markkinointi Oy, Neste Oil Oyj, oy Shell ab, St1 Oy, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK), Oy Teboil Ab, Tehokaasu Oy sekä Öljy- ja Kaasutekniikka ry. Keskusliitto on perustettu vuonna 1970.Lisätietoja: Öljy- ja Kaasualan Keskusliitto, toimitusjohtaja Jarmo Nupponen
20228_79273.jpg
Teetkö etätöitä, mutta toimisto puuttuu? Katso 5 vinkkiä keittiön työpisteeseen
Työelämä on muuttunut viime vuosina vauhdilla, ja yhä useampi työskentelee ainakin osittain kotoa käsin. Erilliselle kotitoimistolle ei kuitenkaan ole läheskään aina asunnossa sopivaa tilaa, jolloin luontevin paikka etätyöpisteelle voi löytyä keittiöstä. Lue vinkit, joilla kodin keittiö taipuu entistä monipuolisempaan käyttöön.
20228_79433.jpg
Säästä asunnon energian­kulutuksessa - yhdessä asiassa säästäminen on kuitenkin virhe
Energianhintojen noustessa alkaa moni hakemaan säästökohteita asumisesta. Motivan äskettäin julkaisema Astetta alemmas-kampanja tarjoaa konkreettisia keinoja, joilla jokainen voi välttää turhaa kulutusta ja säästää fiksusti. Yksi säästökohde kannattaa kuitenkin unohtaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton