• Etusivu
  • Talo

Muunto toteuttaa sisustajan toiveunet

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.07.2008
20085_10838.jpg

Muunto Clean Cut: kotitoimisto, mapit järjestyksessä

Muunto Clean Cut on monipuolinen ja joustava sisustus- ja säilytysjärjestelmä kaikenlaisiin tiloihin. Nummelalainen TJT-Kaluste Oy ja helsinkiläinen muotoilutoimisto Pentagon Design ovat suunnitelleet Muunto Clean Cutin sopimaan koteihin eteisestä kotiteatteriin, olohuoneeseen ja ruokailutiloihin. Vajaan parin vuoden ikäinen järjestelmä on löytänyt tiensä kotien lisäksi myös esimerkiksi vaativiin toimistotiloihin. Systeemin yleispätevyydestä kertoo sen saama huomio designmediassa kaikilla mantereilla. Muunto Clean Cut tarjoaa mahdollisuuden yksilöllisille ratkaisuille. Ja kun kodin tilanne muuttuu, Muunto Clean Cut on siirrettävissä ja täydennettävissä uudenlaisena kokoonpanona uuteen käyttöön.

Muunto Clean Cut: piilokonttori, katseilta piilossa – helposti esillä
Muunto Clean Cut: piilokonttori, katseilta piilossa – helposti esillä

Muunto Clean Cut + Muunto Smart Storing + Muunto Good Living

Edustava Muunto Clean Cut rakentuu seinäpaneelien ja lisäosien yhdistelmästä: hyllyistä, laatikoista ja kaapistoista. Muunto Good Living ja Muunto Smart Storing täydentävät Muunto Clean Cut mallistoa. Tämä yhdistelmä tarjoaa kokonaisuuden, joka ratkaisee tilankäytön pintaa syvemmältä.

Muunto Good Living ja Smart Storing: pieni eteinen,
Muunto Good Living ja Smart Storing: pieni eteinen,
kullekin kokonsa mukaan.
kullekin kokonsa mukaan.

Smart Storing tarjoaa monenlaisten vaatekomeroiden lisäksi mahtavan valikoiman metallisia lisäosia ripustettaviksi seinäpaneelien uraprofiileihin: koreja, tankoja ja koukkuja. Nämä järjestyksen pikkujättiläiset voi kiinnittää näkyville seinäpaneeliin tai piilottaa komeroiden sisälle.

Muunto Smart Storing: Lapsiperheen eteinen, ratkaisuja vaatetrafiikkiin
Muunto Smart Storing: Lapsiperheen eteinen, ratkaisuja vaatetrafiikkiin

Muunto Good Living esimerkiksi lasiovisine kaappeineen on ilmeeltään ripauksen klassisempi kuin pelkistetty moderni Muunto Clean Cut. Molemmissa on samat puupintaiset vaihtoehdot, mutta kummankin omat värivalikoimat tarjoavat lisää mahdollisuuksia.

Muunnosta on moneksi

Haluamme luoda liikettä sisustajan mielikuvitukseen toteuttamillamme erilaisilla Muunto-sovelluksilla. Kannustamme ihmisiä löytämään ratkaisuja omiin koteihinsa!

Esittelemme Muunto-sisustus- ja säilytysjärjestelmää käytännössä Muunto Showroomissa, joka sijaitsee Helsingissä osoitteessa Vyökatu 8, Katajanokalla. Tilan on sisustanut sisustusarkkitehti Pia Thurman Pentagon Designista. Näyttelyhuone on avoinna sopimuksen mukaan.

Lisätietoa Muunto-järjestelmästä...

Muunto Clean Cut: Iloinen seinä.
Muunto Clean Cut: Iloinen seinä.
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
201710_50634.jpg
Mukavuuskytkin sammuttaa valot perässäsi
Valitse kylpytiloihin samanlaiset asennuskalusteet kuin muuallakin kotonasiKalusta kylpytilat samoilla sähköasennuskalusteilla kuin kodin muutkin pistorasiat ja kytkimet. Impressivo-sarjasta voit valita myös värin sopivaksi kylpytilojen kaakelointiin, jolloin perusvärit ovat valkoinen, alumiini ja antrasiitti.Impressivo-sarjan monipuolisuus on sen vahvuus. Se käy sekä uppo- että pinta-asennukseen. Myös kosteisiin tiloihin löytyy oikeat ratkaisut. Impressivon voi asentaa myös ulos sekä uppoon että pintaa.Lue lisääTilaa ilmainen ABB asennuskalusteet -esite EsitepalvelustaTilaa Ratkaisut sähkösaneeraukseen -esite Esitepalvelusta
20129_32367.jpg
Mitä E-luku kertoo rakennuksen energiatehokkuudesta?
Uudet rakennusten energiatehokkuusmääräykset tulivat voimaan heinäkuussa 2012. Niissä uutena vaatimuksena otettiin käyttöön rakennuksen kokonaisenergiankulutus. Rakennuksen kokonaisenergiankulutukselle on asetettu rakennustyypeittäin vaatimusarvo eli E-luku, jota ei suunnittelussa saa ylittää. Tämän E-lukuvaatimuksen täyttyminen osoitetaan laskennallisesti.Lämmitysmuoto vaikuttaa suoraan E-lukuunSuurin E-lukuun vaikuttava tekijä on rakennuksen tilojen ja käyttöveden lämmitykseen käytettävä energiamuoto.
20161_45100.jpg
Puitteeton terassilasitus - esteettömiä näköaloja
Lumon tuo parvekelaseista tutun tavan liu’uttaa ja avata lasit sivulle nyt myös terassilaseihin. Pystypuitteeton, elegantti lasitus on siro ja miltei huomaamaton. Voit nauttia näköaloista esteettömästi ja kauniilla säällä lasitus on mahdollista avata kokonaan. Lasitettu terassi avaa uusia sisustus- ja harrastusmahdollisuuksia. Neljä vuodenaikaa näyttävät parhaat puolensa avaralla puitteettomalla Lumon lasiterassilla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton