• Etusivu
  • Talo

Muunto-säilytysjärjestelmä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.02.2008
20082_9119.jpg

Muunto on kodin edustava säilytyskalusteratkaisu olohuoneesta eteiseen. Muunto perustuu seinäpanelointiin ja monipuoliseen valikoimaan varusteluosia. Näistä osista rakentuu kokonaisuus, joka on sekä säilytysjärjestelmä että sisustuselementti. Kokoonpano on helposti muunneltavissa, kun koti ja tarpeet muuttuvat.

Yksilöllisiä valintoja

Seinäpaneloinnin alumiiniset uraprofiilit ovat kantava rakenne, johon tasot, kaapit ja muut varusteluosat ripustetaan. Panelointiin voi käyttötarkoituksen mukaan valita ripustusurat joko 200 tai 400 mm välein. Varusteluosien liikuttelu on helppoa ja vaivatonta: Osia voi vapaasti siirrellä vaakasuunnassa ja ripustuskorkeutta voi muuttaa siirtämällä osia uralta toiselle.

Paneloinnin, tasojen ja kaappien vakiovalikoimassa on runsaasti materiaalivaihtoehtoja. Projektipalvelu tarjoaa lisäksi laajan väri- ja materiaalivalikoiman yksilöllisille valinnoille. Paneelijärjestelmän asentaminen sujuu omin voimin, mutta tarjolla on myös asiantunteva asennuspalvelu.

20082_9134.jpg
20082_9135.jpg

Katseenkestävää järjestystä

Muunto-järjestelmään on saatavissa laaja valikoima varusteluosia, jotka tarjoavat rajattomasti vaihto-ehtoja kodin sisustamiseen ja säilyttämiseen. Varusteluosamallistoja on kolme: Clean Cut, Good Living ja Smart Storing. Clean Cut ja Good Living -mallistot sisältävät tasoja, kaappeja ja laatikostoja esimerkiksi olohuoneeseen tai kirjastoon. Smart Storing -mallistossa on erityisesti eteiskäyttöön soveltuvia koreja, kaappeja ja hyllyjä. Mallistojen osia voi vapaasti yhdistellä keskenään.

Varusteluosat on helppo ripustaa paikoilleen ilman työkaluja. Osat on tehty kestämään. Niitä voi vapaasti siirrellä vaakasuunnassa ja ripustuskorkeutta voi muuttaa siirtämällä osia uralta toiselle. Muunto on kestävä ja turvallinen. Muunnon tekninen ratkaisu on perusteellisesti testattu, sillä järjestelmä on alunperin kehitetty vaativaan myymäläkäyttöön.

20082_9137.jpg

Asennusvaihtoehtoja tilanteen mukaan

Muunto-järjestelmän panelointi voidaan asentaa seinäpinnan päälle tai suoraan seinäkoolaukseen, jolloin paneeli toimii sisäverhouslevynä. Panelointi koostuu 200 ja 400 mm korkeista mdf-levysoiroista, joiden väliin asennetaan alumiiniset uraprofiilit. Profiilit ovat järjestelmän kantava rakenne, joista panelointi kiinnitetään ruuveilla taustaansa. Paneelin asennuksen jälkeen varusteluosat on helppo ripustaa paikalleen ilman työkaluja. Voit asentaa paneelijärjestelmän itse, mutta tarjolla on myös asiantunteva asennuspalvelu.

20082_9136.jpg
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
A- tai B-energialuokka
Suomessa viime vuosina rakennetut pientalot ovat energiatehokkuudeltaan normirakentamista parempia. Yli puolet pientaloista saa energialuokakseen joko A tai B. Rakentamismääräysten tason mukainen talo olisi energialuokaltaan C tai D. Rakentamismääräykset tulevat vuonna 2012 kiristymään, joten panostukset uudisrakennusten energiatehokkuuteen tulevat kasvamaan.Muut uudisrakennukset eivät ole niin energiatehokkaita kuin pientalot vaan pääosin rakentamismääräysten tasolla: selvästi suurin osa on energiatehokkuudeltaan C- tai D-luokkaa.Uudisrakennusten sekä olemassa olevien rakennusten energiatehokkuutta voidaan ensimmäistä kertaa seurata keskitetysti. Ympäristöministeriö kerää energiatodistustiedot sekä kunnilta että erillisten energiatodistusten laatijoilta uuteen seurantajärjestelmään Tavoitteena on, että järjestelmän kautta saadaan paitsi tietoa uudesta ja olemassa olevasta rakennuskannasta myös seurataan energiatodistuksia koskevan lain toimivuutta."Energiatodistusten kautta saatava tieto on arvokasta: aiemmin tämän tyyppiset tiedot ovat olleet hajallaan. Nyt on ensimmäistä kertaa mahdollista saada selkeää, koottua tietoa suomalaisten uudisrakennusten energiatehokkuudesta", ympäristöministeriön yli-insinööri Maarit Haakana toteaa.
20107_22593.jpg
Markkinajohtaja Kastellilla viisi kohdetta asuntomessuilla
Kastellin vahva asema omakotimarkkinoilla näkyy nyt myös Kuopion Asuntomessuilla. Messuilla on esillä ennätykselliset viisi Kastelli-taloa, joissa markkinajohtaja esittelee monipuolisesti tuotantoaan. Arkkitehtien yksilöllisten ratkaisujen lisäksi Kastelli on tuonut messuille rohkeasti myös edullisemman hintaluokan koteja. Se näyttää kolmella Economy-talollaan kuinka upeaa ja laadukasta saadaan pienelläkin budjetilla.Tutustu messukohteisiin...
20205_64754.jpg
Puolita lämmityslaskusi - valitse ilma-vesilämpöpumppu
Lämmitysjärjestelmä on aika vaihtaa, kun vanha järjestelmä tulee tiensä päähän tai energiakustannuksia halutaan pienentää. Tällöin kannattaa harkintaan ottaa ilma-vesilämpöpumppu, joka on erinomainen valinta helpon asennuksen ja taloudellisuutensa ansiosta. Ilma-vesilämpöpumppuun on myös mahdollista saada avustusta, joka kannustaa vaihtamaan öljylämmityksen ekologisempaan lämmitystapaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton