• Etusivu
  • Talo

Muunto Good Living - säilytystilaa vaativiinkin kohteisiin

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.02.2008
20082_9131.jpg

Arvostatko kodissasi tyyliä, toimivuutta ja laatua? Muunto on nerokas ratkaisu moniin kodin sisustusvalintoihin. Muunto on samalla näyttävä sisustuselementti ja tehokas säilytysjärjestelmä. Muunto on yhtä sopiva olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin eteiseen, kodin haasteelliseen vastaanottotilaan, tai vaikka yhtenäisesti näihin kaikkiin samalla kertaa. Muunto suorastaan inspiroi yksilöllisiin ratkaisuihin, sillä muuntelun mahdollisuudet ovat lukemattomat. Järjestelmä perustuu seinäpanelointiin ja monipuoliseen varusteluosien valikoimaan. Muunto on pitkäaikainen hankinta, joka on muunneltavissa ja täydennettävissä sitä mukaa kun koti ja tarpeet muuttuvat.

20082_9130.jpg

Muunto Good Living sisustaa kodin tyylikkäästi samalla kun se luo avohyllyin, kaapein ja laatikostoin säilytystilaa vaativiinkin kohteisiin.

Mikset rakentaisi omaa lukunurkkausta ja järjestäisi tilaa kaikelle, mikä on Sinulle tärkeää? Sinä suunnittelet – Muunto ratkaisee. Sinä olet oman kotisi asiantuntija. Tiedät mitä haluat missäkin kotisi tilassa säilyttää. Muunto muuntuu sisustajan mukaan. Laajassa Good Living -malliston valikoimassa on vaihtoehtoja, jotka tarjoavat kauniita ja edustavia sisustus- ja säilytysratkaisuja vaativimpiinkin kohteisiin. Mallistosta löydät niin hyllyt, kaapit kuin laatikostotkin.

Värit ja materiaalit

Paneloinnin, tasojen ja kaappien vakiovalikoimasta eivät materiaali- ja värivaihtoehdot heti ehdy. Värivaihtoehtoina on valkoinen, luonnonvalkoinen, kerma, maitokahvi, vaaleanharmaa, tummanharmaa, punaruskea ja musta. Puuviiluvaihtoehtoja on kaksi, tammi ja pähkinä. Vakiovalikoiman materiaali- ja värivaihtoehdot ovat vapaasti yhdisteltävissä. Anna mielikuvituksellesi tilaa ja toteuta unelmasi.

20082_9129.jpg
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20164_45982.jpg
Hurrja Huhtikuu alkoi
Kastelli julistaa Hurrjan Huhtikuun alkavaksi iloisilla uutisilla!Kevään korvilla aloitetaan suunnitelmat uutta kotia varten. Kastellilla on vuosikymmenten kokemus asiakkaiden auttamisessa sopivan kodin löytämiseksi.Hurrjan Huhtikuun aikana ovat ovet auki lukuisiin valmiisiin Kastelli-taloihin, uusi Viva-mallisto toteuttaa toiveet tehoneliöin. Luvassa on myös lukuisia kampanjatarjouksia.Jotta ehtisit vielä jonon kärkeen kesän pystytysaikojen suhteen, tee nyt lopullinen päätös.Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
20087_11894.jpg
AIKA-talo mukautuu tilatarpeisiin
Kastelli-talot tuo Vaasan Asuntomessuille psykologiseen talosuunnitteluun perustuvan uutuusmalliston AIKA 188 -talon. Muunneltavuus eri sukupolvien tarpeisiin ja lapsiperheen arjen hallinta uudenlaisten tilaratkaisujen avulla ovat tämän talon avainsanoja..Messutalon numero 20 suunnittelusta on vastannut arkkitehti Jouko Saari. Hän on hyödyntänyt puutalorakentamisen perinteitä modernilla tavalla– Vanhat ja toimivat asiat on säilytetty, mutta ilme on moderni ja katse suunnattu tulevaisuuteen, Jouko Saari tiivistää.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Keittiö on kodin paloriskialuetta
Käykö kotiliesi kuumana?Keittiö on kodin paloturvallisuuden haaste. Keittiössä on kuumenevia ja pölyä kerääviä laitteita, jotka vaativat jatkuvaa silmälläpitoa ja säännöllistä huoltoa. On hyvä opetella uusia, turvallisuutta edistäviä tapoja, joilla ehkäistä keittiöpalot, koska keittiössä on tänäkin vuonna syttynyt satoja tulipaloja ja osa niistä on ollut kohtalokkaita. Kaikkiaan tulipaloissa on lokakuun loppuun mennessä kuollut 74 ihmistä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton