• Etusivu
  • Talo

Mineraalivilla, joka on Eristäjän Unelma!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
Päivitetty 30.05.2013
20135_35209.jpg

Testivoittaja ISOVER KL-33 on nyt entistäkin parempi! Uusi luonnonmukainen sideaine tekee tuotteesta vieläkin ympäristöystävällisemmän ja mukavamman asentaa. Sideaineen uudistuessa olemme ottaneet käyttöön nimen G3 touch, joka kattaa ISOVER KL-33:n lisäksi kaikki ISOVERin kevyet mineraalivillat.

Mistä G3 touch -nimi sitten tulee?

G3 –> 3 guarantees -> 3 lupausta: nämä lupaukset esittelemme alla. G3 Touch takaa sen, että tuote on miellyttävän tuntuinen.

1. Paras lämmöneriste

ISOVER KL-33 on villaeristeiden TM-testivoittaja (TM Rakennusmaailma 6/2012). Sillä on parhaat lämmöneristysarvot kevyissä mineraalivillaeristeissä. Samaan eristävyyteen ei muilla pehmeillä villaeristeillä päästä kuin rakenteen paksuutta lisäämällä. Tämän lisäksi tuote on palamaton (Europaloluokka A1) ja sillä on hyvät akustiset ominaisuudet.

2. Toimii asentajan ehdoilla

ISOVER KL-33 on mukava käsitellä. Tuote pölyää erittäin vähän ja se on miellyttävän tuntuinen työstää vaikka paljain käsin – tämä näkyy myös tuotteen nimessä "touch". Saint-Gobain -konserni panostaa kansainvälisesti tuotekehitystyöhön. Tämän tuotteen kehittämisessä on haluttu erityisesti kiinnittää huomiota tuotteiden käsiteltävyyteen ja asentamismukavuuteen.

Eristeen levykoot on myös mitoitukseltaan suunniteltu asentamista ajatellen. Ne soveltuvat leikkaamatta yleisimpiin runkoväleihin (k600, k900 ja k1200). Sama levykoko soveltuu kaikkiin tärkeimpiin eristyskohteisiin - seiniin sekä ala- ja yläpohjiin. Sinun tarvitsee vain valita paksuus. Jämäkkä levy on helppo leikata ja asentaa.

3. Tehty myös ympäristön ehdoilla

ISOVER KL-33 eristeen raaka-aineesta yli 80 % on kierrätyslasia. Lisäksi tuotteessa on käytetty uutta luonnonmukaista sideainetta. ISOVER KL-tuotteet voidaan puristaa tiiviisiin Multipack-puristepakkauksiin, jotka vievät tilaa vain noin ¼ tuotteen vapaasta tilavuudesta.

Multipack-pakkaukset säästävät tuntuvasti kuljetuskustannuksissa ja -päästöissä, sillä niiden ansiosta ajetaan vuoden aikana peräti 3500 täyttä rekkakuormaa vähemmän. Multipack on myös helppo varastoida. On laskettu, että keskimäärin 50 vuoden elinkaarensa aikana ISOVER -mineraalivillaeriste säästää yli 100 kertaa sen valmistukseen, kuljetukseen ja hävittämiseen tarvittavan energian sekä niissä syntyvät C02-päästöt.

20135_35210.jpg
Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Jääpuikkoja omakotitalon räystäällä
Miksi jääpuikkoja roikkuu räystäällä?
Nuo kauniit ja kimaltavat luontoäidin luomukset, jääpuikot, voivat kertoa terävällä kielellään yläpohjan eristeongelmasta. Jääpuikot voivat olla merkki eristeiden riittämättömyydestä tai jostain rakennusfysikaalisesta ongelmasta. Olemattomat tuuletusraot eivät päästä kattoa tuulettumaan kunnolla, jolloin kosteus voi tiivistyä katon alapintaan. Yläpohjan vuosikymmenet palvelleet eristeet eivät enää vastaa nykynormeja, jolloin lämpö karkaa harakoille. Oikein suunniteltu rakenne pitää lämmön sisällä ja kosteuden poissa rakenteista.Antaa harakoiden hytistä katonharjalla.
201211_33043.jpg
Nollaenergiatalo Villa ISOVER - esittely
Tässä esitellään Villa ISOVER, kuten se toteutetaan Hyvinkään Asuntomessuille."Tavoitteena on ollut luoda rakennus, joka on ennen kaikkea tilallisesti mielenkiintoinen, ympäristön huomioiva, asuttava ja tarpeen mukaan joustava koti perheelle, ja joka on toteutettavissa nollaenergiaperiaatteiden mukaan."Tutustu Villa ISOVERin suunnitelmiin ja rakennusvaiheisiin
20131_33265.jpg
Huippuluokan ISOVER-eristeet
Lämmöneristämisen ja ilmanvaihdon oikeanlainen toteuttaminen on eräs keskeisimmistä tekijöistä rakennuksen asumisviihtyvyyden kannalta. Tehokkaaseen lämmöneristämiseen sijoitetut eurot palautuvat pienentyneinä lämmityskuluina muutamassa vuodessa. Rakenteet tulee suunnitella ja toteuttaa siten, että lämmöneriste pysyy kuivana eikä sen läpi kulje hallitsemattomia ilmavirtauksia.
12_P_83755.jpg
Saunan puupintojen käsittely
Saunassa ja saunomiseen liittyvissä tiloissa viihdytään. Myös niitä halutaan sisustaa ja luoda omannäköistä tunnelmaa. Materiaalivalintoihin ja valaistukseen panostetaan. Perinteinen vaalea puu ei ole enää ainoa vaihtoehto, vaan erilaisia puulajeja ja värejä kokeillaan rohkeasti. Aiemmin ihastusta ovat herättäneet savusaunan tunnelmaa imitoivat mustat saunat, ja tällä hetkellä suosittuja saunasävyjä ovat kelopuun harmaa ja valoisa puhtaanvalkoinen. Tai miltä tuntuisi hienostunut helmiäishohde, jota hyvin suunniteltu valaistus korostaa?
20093_15733.jpg
Energiatehokas koti -seminaari
Lauantaina 28.3. pidetään OmaKoti09 -messuilla seminaari, jonka aiheena on: Energiatehokas koti - tiivis ja terveellinen?Tervetuloa kuulemaan huippuasiantuntijoiden näkemyksiä energiatehokkaan rakentamisen mahdollisuuksista ja haasteista. Esimerkkinä on tiilirakenteisen passiivitalon rakentaminen Valkeakosken asuntomessuille.Lauantaina 28.3 klo 12.00-14.00 Paikka: Helsingin messukeskus, Ballroom Tilaisuuteen on VAPAA PÄÄSY!Kohde myös Rakentaja.fi-seurantakohteena:Tutustu kohteeseen tästäLisätietoa Terca-tiilitaloista...
20212_68616.jpg
Minkälaiset trendit näkyvät kylpyhuoneissa vuonna 2021?
Vastuullisuus, luonnonmukaisuus ja kodinomaisuus korostuvat kylpyhuoneissa yhä enemmän. Trendivärejä ovat luonnosta kumpuavat ruskean, sinisen ja vihreän sävyt.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton