• Etusivu
  • Rakentaminen

Meidän Talo 6 kk vain 21,50 €

+ saat lahjaksi monitoimityökalun, arvo 39 €

Rakentajan toimitus
Päivitetty 28.07.2009
200812_14412.jpg

Juhlavuoden kunniaksi uudistunut Meidän Talo nyt puoleen hintaan!
Meidän Talo antaa hyviä asiantuntijan neuvoja, olipa aiheena talon rakentaminen, kunnostus, talon tekniikka tai pintamateriaalit. Meidän Talon energia- ja ympäristö -juttusarja evästää osallistumaan ilmastonmuutoksen torjuntatalkoisiin. Meidän Talossa on tietopaketti rakentamisen sudenkuoppien välttämiseksi, uusia unelmataloja ja vanhoja kunnostettuja, viihtyisän pihan teko-ohjeita, kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan ideoita…

Tilaa Meidän Talo tästä, etu -50 %

Meidän Talo 6 kk vain 21,50 € (norm. 42,90 €)

Tilaus on edullinen kestotilaus, joka jatkuu kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan niin kauan kuin itse haluat. Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Tarjous on voimassa 4.8.2009 asti ja se koskee vain Rakentaja.fi-palvelun jäseniä (Rakentaja.fi / Puutarha.net / Sisustaja.com ). Tarjous koskee vain tilauksia Suomeen.

Joka numerossa

Kysy asiantuntijalta -palstat: Kunnon konsti, Muotoseikka, Väripaletti ja Oma oikeus.

Uusia asiantuntijapalstoja: Rakentajan pakki, Energiataju

Vakiopalstoja: Oma budjetti, Asumisen näköalat, Kokeiltu kotona, Naulan kantaan (lukijan kynästä), Talon tapaan (ruokaohje), Kauppatori (lukijoiden ilmoituksia), Oma vinkkeli (asiantuntijat kirjoittavat) ja Uutta kotiin (tuoteuutuuksia).

Uusia palstoja: Kodinkoneet, Viihde-elektroniikka, Rakentajan työkalut, Materiaalit ja tarvikkeet, Ratkaisuja säilytyspulmiin

Sarjoja: Tee itse, Remonttikoulu, Piha ja puutarha.

Uusia sarjoja: Energia ja ympäristö, Sisustamisen vaihtoehtoja, Uhoa ja uskallusta (rakentaminen), Sisulla ja sydämellä (arkkitehtuuri).

Tilaa Meidän Talo tästä, etu -50 %

20086_11319.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201712_51199.jpg
Huoletta lomalle!
Kuka haluaa viipyä rinteessä muita pidempään tai lopettaa aikaisemmin kuin muut? Yale Doorman -älylukko tuo helpotuksen myös kaveriporukan lumilomaan. Enää ei tarvitse suunnitella tarkempaa aikataulua menemisille ja tulemisille, eikä miettiä kuka odottaa ketä, vaan kaikki voivat harrastaa aktiivisesti oman mielenkiinnon ja aikataulun mukaan.Jokaiselle voidaan luoda oma avauskoodi tai aktivoida kulkutunniste. Voit unohtaa avaimet, kun sisälle pääsee avauskoodilla. Saat viettää aikaa harrastusten parissa ilman avainnippua. Jos kulkutunnisteesi sattuisi häviämään, se ei aiheuta ongelmia. Kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi.
200710_7158.jpg
Täyslämmin Kastelli-huvila
Kastelli-Huvila on lattioita ja nurkkia myöten lämpimän vedoton kovallakin tuiskulla. Aamulla voi herätä uuteen päivään ja astella avojaloin aamuaskareille. Kastelli-Huvilan ainutlaatuinen lämpimyys perustuu Kastellin omakotitalosta tuttuun rakentamistapaan. Paikalla tehty huvila on saumaton ja lämmin joka kohdasta.
202110_73035.jpg
Viikon sisustusidea: Suomalaisten ikisuosikki vaaleansininen tekee paluun
Vihreä väri on pitänyt suosituimman korostusvärin valtikkaa jo muutaman vuotta, mutta nyt on aika siirtää valtikka vaaleansiniselle. Tumma vihreä on tehnyt huoneistamme tunnelmallisia ja nyt sinisellä saadaan taas tilantuntua aikaan.Vaaleansininen ei ole enää pelkkä vauvojen etuoikeus, jos sitä nyt koskaan on edes niin ajateltu.
20172_48178.jpg
Lämmönvaraaja lämmittää käyttö- ja lämmitysvettä
Lämmönvaraaja ahtaisiin tiloihinRakennuksen kulkuaukot tai tekniset tilat ovat usein ahtaita varaajalle. Kuitenkin varauskapasiteettia on oltava, jotta varaaja täyttäisi tehtävänsä. Näihin pulmiin on useita ratkaisuja.Ahtaiden kulkuaukkojen ongelma voidaan ratkaista kapealla varaajamallilla tai irtolohkoilla. Kapea lämmönvaraajamalli voi olla esimerkiksi pyöreä saneerausvaraaja Akvasan (tarvittaessa useampi rinnakkain) tai pitkänmuotoinen Akvantti. Irtolohkomallissa varaaja viedään ilman eristeiden sivulohkoja sisään rakennukseen ja eristelohkot asennetaan paikalleen vasta sisällä. Tarvittaessa varaajien räätälöinti voidaan viedä vielä pitemmälle. Varaajaa voidaan mm. madaltaa tai korottaa.
201910_60885.jpg
Pienhiukkaset kuriin suodatinratkaisuilla
Ilmojen viilentyessä herätellään monissa suomalaiskodeissa takka talviunilta.Tunnelman lisäksi puun pienpoltto tuo kuitenkin mukanaan vähemmän toivottuja lieveilmiöitä; terveydelle vaarallisia hiukkaspäästöjä. Toimivin tapa estää hiukkasia kulkeumista sisäilmaan on erotusasteeltaan tarpeeksi korkean suodattimen käyttö. Sisään tulevan ulkoilman suodattamiseen tulisikin panostaa erityisesti nyt takkojen käyttöasteen noustessa. Etenkin tiheästi asutuilla pientaloalueilla matala emissiokorkeus aiheuttaa sen, että ulkoilman hiukkaspitoisuudet siirtyvät myös sisäilmaan ja heikentäen sen laatua.
20237_82494.jpg
Loviisan asunto­messujen Villa Havetissa yhdistyy ekologisuus ja hyvä sisäilma
Loviisan asuntomessualueen tavoitelluimmalla paikalla aivan rannassa seisoo Villa Havet, jonka rakentamisen peruspilareina ovat kolme strategista periaatetta: terveellisyys, ekologisuus ja huoltovapaus. Talon haluttiin olevan energiatehokas. Tämä ohjasi myös kohteen laitevalintoja, mm. Swegon CASA -ilmavaihtokoneiden äärelle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton