• Etusivu
  • Talo

Marimekon sisustustuotteet

Rakentajan toimitus
Julkaistu 21.01.2008
20081_8182.jpg

Marimekon sisustustuotelinjan päätuotteet ovat omassa kangaspainossa painetut puuvilla- ja pellavakankaat. Näiden lisäksi mallistoihin kuuluu erilaisia valmiita tuotteita, kuten keittiö- ja kattaustuotteita, vuodevaatteita ja kylpytekstiilejä. Kokoelmat sisältävät sekä klassikkotuotteita että sesongeittain vaihtuvia uutuuksia.

Marimekon monipuolinen kuviomaailma, uudistettu painotuotanto ja vahva suunnitteluosaaminen antavat sisustus-tuotelinjalle erinomaiset lähtökohdat kehittää myös uusia tuotteita. Mallistoja kehittäessään Marimekko luo omaa sisustustyyliään. Aiheet kuoseihin tulevat elämästä ja ympäröivästä maailmasta, luonnosta, tapahtumista ja ihmisistä. Suunnittelijoiden luovaa osaamista on löytää ideat ja lähteä rohkeasti kehittämään niistä tuotteita omaa persoonallisuuttaan toteuttaen. Kokoelman kuviot yhdistyvät toisiinsa erilaisissa teemoissa ja värimaailmoissa.

Kankaat

Marimekko-kankaista suurin osa soveltuu hyvin verhoiksi. Tarjolla on useita erivahvuisia pellava- ja puuvillakankaita, juhlavasta satiinista kauniisti läpikuultavaan batistiin. Suosituimpia verhomalleja ovat klassiset suorat verhot, trendikkäät paneeliverhot, laskosverhot ja kapat. Paitsi verhoiksi kankaamme ovat omiaan myös sängynpeitteiksi, tyynynpäällisiksi, tauluiksi, pöytä- ja lautasliinoiksi.

20081_8183.jpg

Keittiö

Marimekon monipuoliseen keittiö- ja kattaustuotteiden valikoimaan kuuluu sekä suosittuja klassikkokuoseja että sesongin uutuuksia. Eritunnelmaisten sarjojen monet tuotteet essuista tarjottimiin ovat myös erinomaisia lahja- ja tuliaistavaroita.

20081_8177.jpg
20081_8178.jpg

Makuuhuone

Marimekon vuodevaatekokoelmassa on kuoseja ja värejä jokaiseen makuun. On romanttisia ja koristeellisia malleja, selkeitä geometrisia kuvioita, uutuuksia ja klassikoita, kuten Maija Isolan suunnittelemat Unikko ja Lokki tai Fujiwo Ishimoton raitakuosit Korsi ja Ujo.

Pussilakanat ja tyynyliinat valmistetaan korkealuokkaisesta 100-prosenttisesta puuvillasta. Lakanoille on myönnetty Öko-Tex Standard 100 -ympäristösertifikaatti, joka takaa ettei tuotteiden valmistuksessa ole käytetty haitallisia kemikaaleja.

Joistakin malliston kuoseista on saatavana myös tikattuja päiväpeitteitä. Omien mittojen mukaisen yksilöllisen päiväpeitteen voi tilata Marimekon myymälöistä mistä tahansa Marimekko-kankaasta.

20081_8179.jpg

Kylpyhuone

Marimekon laadukkaat froteetuotteet ovat puhdasta puuvillaa. Mallistoon sisältyy erikokoisia pyyhkeitä, kylpytakkeja, tossuja, pesukintaita ja kylpyhuoneen mattoja sekä kuviollisesta että yksivärisestä froteesta. Lisäksi saatavana on froteetuotteisiin sointuvia saippuoita ja suihkuverhoja. Myös Marimekon kosmetiikkalaukkujen värit ja kuosit on suunniteltu kylpytekstiilien kanssa yhteen sopiviksi. Froteemalliston tuotteet ovat erittäin suosittuja lahjoja.

20081_8180.jpg
20081_8181.jpg

Lastenhuone

Lastenhuoneisiin iloista tunnelmaa tuovat monet värikkäät Marimekko-kankaat sekä Mini-Unikko- ja Pikku Bo Boo -sarjojen pussilakanat ja päiväpeitteet. Kumpaankin sarjaan kuuluu myös ruokalappuja, mukeja, lautasia, tarjottimia ja esiliinoja.

Lapsille on tarjolla myös hauska muistipeli ja erilaisia palapelejä – Marimekko-kuoseista tietenkin.

Työhuone

Työhuoneen piristykseksi Marimekko tarjoaa monentyylisiä kansioita, vihkoja, hiirimattoja... Eniten erilaisia tuotteita on ikisuositusta Unikko-kuosista.

Lisätietoa Marimekon sisustustuotteista...

20081_8184.jpg
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20164_45998.jpg
Valaise keittiön välitila oikein
Keittiö on yksi kodin tärkeimmistä valaistuskohteista. Keittiössä tarvitaan hyvän yleisvalaistuksen lisäksi riittävästi valoa työskentelyyn. Keittiö tai ruokailutila on myös oleskelutilaa, jonka viihtyisyys on tärkeää. Valaistussuunnittelun tarve korostuu myös varsinaisen keittiön ulkopuolelle, kun kyseessä ovat avoimet ja yhdistetyt tilat. Valaistuksen suunnittelussa on otettava huomioon kaikki tilan käytännön toimet ja valaistuksen mahdolliset haittavaikutukset kuten häikäisyt ja heijastukset.
20115_25991.jpg
Voiko lattiaa korottaa?
Lämmin autotalli laajennetaan asuintilaksi. Huonekorkeus on autotallissa n. 3 m ja tarkoitus olisi korottaa lattiarakennetta, jotta 2,60 m korkeat uudet kipsilevyt sopisivat hyvin seinään. Pohjarakenne on tällä hetkellä autotallissa: kapillaarikatkos (pesty sora), eristys 10 cm keskellä ja 15 cm laidoilla ja betonilaatta 8 cm. Itse lattiamateriaalista tulee hengittävä, lankkulattia tai esim. parketti. Huoneeseen tulee patterilämmitys. Autotallissa on viemäri keskellä ja kaadot viemäriin päin. Uuteen tilaan ei tule vesipisteitä.
20212_68449.jpg
Kysymyksiä ja vastauksia liittyen joka kodin rakennuslevyyn
Markkinoiden kovin rakennuslevy, Gyproc Habito, on ollut markkinoilla jo useamman vuoden, mutta yhä edelleen levyn ominaisuudet herättävät mielenkiintoa ja kysymyksiä. Murretaanko siis pari myyttiä aiheesta?Voiko todella olla, että kipsipohjainen rakennuslevy kestää vauhtia ja elämää? Ja miten voi olla mahdollista, että painavienkaan esineiden ripustamiseen ei tarvita erikoiskiinnikkeitä vaan tavallinen puuruuvi riittää?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton