• Etusivu
  • Talo

Marimekko-tuotteet keittiöön

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2008
20081_8439.jpg

Marimekon monipuoliseen keittiö- ja kattaustuotteiden valikoimaan kuuluu sekä suosittuja klassikkokuoseja että sesongin uutuuksia. Eritunnelmaisten sarjojen monet tuotteet essuista tarjottimiin ovat myös erinomaisia lahja- ja tuliaistavaroita.

Hauskasti kuvioidut astiat ja keittiöliinat lukemattomine yksityiskohtineen piristävät kattauksia ja kotitöitä. Kauniiden kattausten perustaksi Marimekko tarjoaa valmiita pöytäliinoja sekä arkeen että juhlaan. Valikoimaan sisältyy useita erityylisiä kuoseja, niin uutuuksia kuin klassikoitakin. Lisäksi Marimekko-kuoseissa on saatavana myös magneetteja, jotka ovat jääkaapin ovessa kuin miniatyyritaideteoksia.

Marimekon kevään uutuuksia keittiöön

Marimekon uuden kevätmalliston kuosimaailmassa liikutaan niin maaseudulla kuin kaupungissakin, satumaisissa metsissä ja merten syvyyksissä. Rikkaassa väripaletissa vihreän monet sävyt saavat seurakseen kepeää pinkkiä, riemullista oranssia ja punaista, rauhallista sinistä, ruskeaa ja mustaa.

Kevätjuhla

Miina Äkkijyrkän suunnittelemassa Kevätjuhla-kuosissa on voimaa, vapautta ja rohkeaa heittäytymistä. Sarjan tuotteista välittyy kevätlaitumille kirmaavien vasikoiden villi riemu puhtaana ja valloittavana. Riemua ilmentävät hienosti kuosin raikkaat pohjavärit: hehkuva oranssi, heleä vihreä ja turkoosi. Valloittavasta sarjasta löytyy keittiöön keittiöpyyhkeitä, tarjottimia, mukeja ja lautasia. Sarja on saatavana kaupoissa viikolla 7.

20081_8429.jpg
20081_8430.jpg

Metsänväki

Kristina Isolan sadunomainen Metsänväki-kuvio on omistettu rakkaille ystäville: metsän puille ja pensaille, jotka vuodesta toiseen pysyvät uskollisina paikoillaan. Keittiössä lempeät ystävät luovat levollista tunnelmaa ja saavat hyvälle tuulelle. Metsänväki-kuviollisia keittiötuotteita ovat tarjottimet, keittiöpyyhkeet ja magneetit. Sarja on saatavana kaupoissa viikolla 3.

20081_8432.jpg
20081_8433.jpg

Umi

Hennamari Asunnan suunnittelemassa Umi-kuviossa sukelletaan suuren kalan kanssa valtameren syvyyksiin. Kuosin tummat sävyt ja vaaleat ilmakuplat kuvaavat hienosti vedenalaisen maailman salaperäistä tunnelmaa. Kuosi viehättää niin lapsia kuin aikuisiakin, paitsi kankaana, niin keittiöön istuvina mukeina ja tarjottimina. Sarja on saatavana kaupoissa viikolla 6.

Kirsikka

Iiro A. Ahokkaan suunnittelema Kirsikka-sarja on sekä väreiltään että muotokieleltään hillityn tyylikäs. Kuosi kuvaa pelkistetysti puun alle varisseita kirsikoita. Sarjan keittiötuotteisiin kuuluvat tarjottimet, esiliinat ja pannulaput. Sarja on saatavana kaupoissa viikolla 3.

20081_8435.jpg
20081_8436.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20226_78844.jpg
Koulun aloitus helpommaksi - kotiin vaivattomasti älylukon avulla
Koulujen alkaessa lauseet "Missä avain on?" ja "Unohdin avaimet, enkä pääse kotiin" voivat kuulostaa tutuilta. Mieltä voi vaivata myös ajatus siitä, että mahtoikohan ovet jäädä auki lapsen poistuessa kodista. Kodin turvallisuutta parantavia ja arkea helpottavia älylaitteita löytyy avuksemme.
Talot kadun varrella
Miten kellaritilat on rakennettu?
Kellaritilojen yleistyminenRakennuksen alle sijoitettava kellarikerros yleistyi sotien jälkeisellä jälleenrakennuskaudella, jolloin tarvittiin nopeasti suuri määrä kustannuksiltaan alhaisia ja neliöiltään tehokkaita pientaloja. Koko talon laajuinen tai osittainen kellarikerros yleistyi varsinkin asutuskeskusten tonteilla, joissa tilaa piharakennuksille ei välttämättä ollut.Näitä kellarillisia, puolitoistakerroksisia rintamamiestaloja rakennettiin 1940- ja 1950-luvuilla paljon, samoin vielä 1960-luvun alussakin. Vuosikymmenen loppupuolella ja 1970-luvulla pientalot kuitenkin olivat tavallisimmin yksikerroksisia ja kellarittomia. 1970-luvun lopulla ja 1980-luvulla rakennukset monimuotoistuvat; rakennettiin sekä yksi että useampikerroksisia, kellarillisia ja kellarittomia. Eräs ajalle tyypillinen ratkaisu on rinnetalo, jossa kellarikerros on osittain maan päällä.
20212_66247.jpg
Onko teräshormi turvallinen? - vastauksia polttaviin kysymyksiin
Erilaisten hormien materiaaleista, niiden toimivuudesta ja asennuksesta riittää keskusteltavaa. Eteenkin teräshormit ovat nousseet esille. Liikkeellä on väärää tietoa, myyttejä ja kertomuksia epäonnistumisista. Artikkeliin on kerätty muutamia päivän polttavia kysymyksiä teräshormeihin liittyen.
202112_74281.jpg
Miten valita sopiva maalausväline?
Kun edessä on maalausurakka, pohjatöihin ja maalin valitsemiseen kannattaa varata aikaa. Myös maalausvälineillä on väliä. Tarvitsetko telan vai siveltimen? Miten maalin laatu ja maalattava pinta vaikuttavat valintaan? Myös sillä on merkitystä, maalaatko sisällä vai ulkona.
20228_79436.jpg
Odotettuja sähkötarjouksia ei ole saatu
Tilanne sähkömarkkinoilla on vaihteleva ja tämän kaltaista luonnehdintaa sähkömarkkinoista ei vuosi pari sitten olisi uskonut kuulevansa. Sähkön hinta on epävakaa ja tulevan talven aikana varmasti nousee taas pakkasten kiristyessä.
20182_51537.jpg
Miten ilmalämpöpumppu valitaan? Kuka sen saa asentaa?
Talvikuukausina koti kaipaa usein lisää lämpöä – nopeasti, tehokkaasti ja mielellään myös edullisesti. Ilmalämpöpumppu onkin tässä tarkoituksessa hyvä valinta lähes taloon kuin taloon. Erityisen suosittu se on sähkölämmitteisten talojen lisälämmönlähteenä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton