• Etusivu
  • Rakentaminen

Mäntyharjun Loma-asuntomessuihin kuukausi!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 23.05.2011
20115_26121.jpg

Rakentaminen Mäntyharjun loma-asuntomessualueella alkaa olla loppusuoralla, sillä heti juhannuksen jälkeen alkaviin messuihin on aikaa enää kuukausi. Portit avautuvat yleisölle 27.6. ja viimeistään silloin tulee kaiken olla valmista.

Messukohteiden rakentaminen on pysynyt hyvin aikataulussa ja useat kohteet ovatkin jo täysin valmiita myös sisustuksen osalta. Kohteissa on parhaillaan käynnissa pihatyöt.

20115_26122.jpg

Messuilla on esitteillä kaikkiaan 21 loma-asuntoa, 11 erillistä saunaa ja yksi omakotitalo. Yksi loma-asunto ja saunarakennus kuuluvat alueen alkuperäiseen rakennuskantaan ja ne ovat esillä peruskorjauskohteena.

Loma-asuntomessut tarjoavat nykyaikaista, mutta samalla kodikasta ja tunnelmallista loma-asumista Mäntyharjun Pyhäkosken alueella, kirkasvetisen Pyhäveden äärellä. Kaikilta loma-asuntotonteilta on näkymä Pyhävedelle.

Lisätietoa loma-asuntomessuista

20115_26181.jpg

Aukioloajat ja lippuhinnat

Mäntyharjun Loma-asuntomessut ovat avoinna päivittäin 27.6.-10.7.2011, kello 10-18. Lipunmyynti loppuu tuntia ennen sulkemisaikaa.

  • Aikuiset 13 €
  • Lapset (7-15 v.) 8 €
  • Opiskelijat, eläkeläiset , invalidit ja varusmiehet 10 €
  • Perhelippu (kaksi aikuista ja 7-15 v. lapset) 26 €
  • Ryhmälippu 10 € / hlö (min. 15 henkilöä, ennakkoilmoittautuminen)
  • Pysäköinti bussikuljetuksineen 7 € / 10 €
20115_26123.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20215_70587.jpg
Nimestään huolimatta varsin kotimainen toimija
Saint-Gobain, nimi on tuttu sekä ISOVERin, Gyprocin että Weberin tuotteiden yhteydessä. Moni mieltää pelkän nimen perusteella, että yritys on ulkomainen toimija ja tuotteet tulevat eri puolilta Eurooppaa. Siinä mielessä mielikuva on oikea, että Saint-Gobainin juuret ulottuvat aina 350 vuoden taakse Ranskaan. Mutta tiesitkö, että yritys työllistää Suomessa jopa yli 1200 oman alansa ammattilaista?
20115_25991.jpg
Voiko lattiaa korottaa?
Lämmin autotalli laajennetaan asuintilaksi. Huonekorkeus on autotallissa n. 3 m ja tarkoitus olisi korottaa lattiarakennetta, jotta 2,60 m korkeat uudet kipsilevyt sopisivat hyvin seinään. Pohjarakenne on tällä hetkellä autotallissa: kapillaarikatkos (pesty sora), eristys 10 cm keskellä ja 15 cm laidoilla ja betonilaatta 8 cm. Itse lattiamateriaalista tulee hengittävä, lankkulattia tai esim. parketti. Huoneeseen tulee patterilämmitys. Autotallissa on viemäri keskellä ja kaadot viemäriin päin. Uuteen tilaan ei tule vesipisteitä.
20204_64131.jpg
Mitä laki sanoo naapureista?
Mitä saa tehdä naapurin omenapuulle, jonka oksat varjostavat ikävästi auringonvalon pääsyn olohuoneeseen? Entä sen juurille, kun ne kulkevat aikomasi kasvimaan kohdalla? Naapurisopu rikkoutuu silloin tällöin näiden kysymysten äärellä. Kuka on oikeassa ja mitä voi tehdä? –Toisaalta on niin, että vaikka noudattaa lakia ja on sinänsä oikeassa, naapurisopu voi rikkoontua siitä huolimatta. Usein onkin paras vaihtoehto luopua joistakin oikeuksista kuin saada naapurista vihamies! Asiasta säätää vuonna 1920 säädetty laki eräistä naapuruussuhteista. Laki on iästään huolimatta relevantti moniin tämänkin päivän ongelmiin. –Toki monesta muustakin laista löytyy säännöksiä, jotka voivat säätää asiasta. Tässä on perehdytty ainoastaan naapuruussuhdelain säännöksiin.
20188_54287.jpg
Luonnonkivi on kaunis materiaali pesutiloihin
Kaipaako kylpyhuoneesi muutosta? Onko haaveissasi mahdollisesti kylpyhuone, joka kestäisi aikaa niin käytön kuin ulkonäkönsäkin puolesta? Perinteiset perusvalkoiset laatat ovat kyllä ajaton ratkaisu, mutta jotain erilaista kaipaavalle ne eivät välttämättä tarjoa mielihyvää.
9_P_139791_1.jpg
Käyttöehtomme päivittyivät
Nämä yleiset käyttöehdot ("Käyttöehdot") koskevat käyttämääsi Schibsted Suomi Oy:n palvelua, joka voi olla joko Tori, Oikotie (Asunnot, Työpaikat, Toimitilat), Sähkövertailu ja/tai Rakentaja (Rakentaja.fi, Omataloyhtiö.fi, Puutarha.net, Talovertailu.fi) ("Palvelu tai Palvelut"). Nämä Käyttöehdot sekä niihin mahdollisesti liittyvät erilliset erityisehdot ("Erityisehdot") muodostavat sitovan sopimuksen Schibsted Suomi Oy:n ("Palveluntarjoaja") ja Palvelun käyttäjän ("Käyttäjä") välillä. Tutustu huolellisesti näihin Käyttöehtoihin sekä käyttämääsi Palveluun mahdollisesti liittyviin Erityisehtoihin, sillä ne sisältävät tärkeää tietoa sivustomme ja Palveluidemme käytöstä. Palveluntarjoaja on osa Schibsted-konsernia ("Schibsted"). Lisätietoja Schibsted-konsernista sekä siihen kuuluvista yhtiöistä löydät osoitteesta http://www.schibsted.com.Nämä Käyttöehdot sisältävät Palveluihin sovellettavat yleiset ehdot. Näitä Käyttöehtoja täydentävät palvelukohtaiset Erityisehdot. Mikäli nämä Käyttöehdot ja tiettyä Palvelua koskevat Erityisehdot ovat ristiriidassa, sovelletaan kyseiseen Palveluun ensisijaisesti sen Erityisehtoja. Käyttöehdot sitovat Käyttäjää niin kauan kuin Käyttäjä käyttää Palvelua. Mikäli Käyttäjä ei hyväksy näitä Käyttöehtoja tai haluaa päättää Käyttöehtojen muodostaman sopimuksen, Käyttäjän tulee lopettaa välittömästi Palvelun käyttö, poistaa Palvelun käyttöä varten mahdollisesti lataamansa sovellus laitteestaan sekä olla jakamatta mitään sisältöä tai tietoja Palvelussa.
20181_51410.jpg
Uusinta kattotiiliteknologiaa
Oletko tullut ajatelleeksi, että kattotiili on mitä parhain katemateriaali vanhan katon korjauksessa. Se sopii erinomaisesti kaikille harjakatoille, olipa nykyinen katemateriaalisi mikä tahansa. Tiilikatto on tyylikäs, kestävä ja eläväpintainen. Se antaa talolle uutta ilmettä ja nostaa talon arvoa. Pitkäikäisen materiaalin valinta edustaa elinkaaritietoista ajattelua. Tiilikaton alla on lisäksi ylellisen hiljaista asua. Sitä ei myrsky riepota eikä se pauku pakkasella.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton