• Etusivu
  • Rakentaminen

Loma-asuntomessujen peruskorjauskohde

Rakentajan toimitus
Julkaistu 10.06.2011
20116_26508.jpg

Kohde 18, Kyminniemi, on Mäntyharjun loma-asuntomessujen peruskorjauskohde.

Mäntyharjun loma-asuntomessuilla uusien kohteiden lisäksi messukävijät pääsevät tutustumaan myös vanhempaan rakentamiseen. Messujen peruskorjauskohde, Kyminniemi (kohde 18), sijaitsee messualueen niemen kärjessä ainutlaatuisella paikalla ja omassa rauhassaan.

Kyminniemi kuuluu messualueen alkuperäiseen rakennuskantaan. Uittotupa on valmistunut vuonna 1957 ja se on entinen UPM Kymmenen uittokämppä. Tupaa on aikoinaan käytetty Mäntyharjun reitin uiton päätyttyä yhtiön henkilöstön lomapaikkana. Kohteen myötä messuvieraille tarjoutuukin mahdollisuus päästä tutustumaan alueen uittohistoriaan.

Vanha päärakennus on peruskorjattu perinteitä kunnioittaen. Vanha saunarakennus on rakennettu kokonaan uudelleen. Sekä päärakennuksessa että rantasaunassa yhdistyvät tyylikkääksi kokonaisuudeksi uusi ja vanha. Kyminniemen tilan suurta ja ainutlaatuista tonttia täydentävät vanha piharakennnus ja maakellari.

Loma-asuntomessut Mäntyharjussa 27.6.-10.7.2011

Kyminniemen vanha päärakennus on peruskorjattu perinteitä kunnioittaen.
Kyminniemen vanha päärakennus on peruskorjattu perinteitä kunnioittaen.
Vanha saunarakennus rakennetaan kokonaan uudelleen.
Vanha saunarakennus rakennetaan kokonaan uudelleen.
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20229_79462.jpg
Kolme ratkaisua huoneiden tilaongelmiin
Tässä kolme esimerkkiä, joissa Liune-ovi parantaa asumisen viihtyisyyttä ja arjen toimivuutta kotona. Mitä enemmän tilaa asukkaalle suunnitellaan, sitä arvokkaampi asunto on. Liune-oven avulla seinä- ja lattiapinta jäävät vapaaksi, eikä kääntyviä ovia tarvitse väistellä. Tiesitkö, että liukuovia on saatavilla myös saunatiloihin?
20143_38245.jpg
Raikas sisäilma ja tasaisempi lämpötila
Lämpöpumpun tehokkuuden arviointi ei ole pelkkää lukujen vertaamista. Vähintään yhtä tärkeää on asumisviihtyvyys, johon liittyy lämmitys, jäähdytys ja sisäilman laatu. Ilmalämpöpumpun monet mukavuutta lisäävät ominaisuudet ilahduttavat käyttäjää.
201512_45064.jpg
Pienen budjetin uusi omakotitalo
Markkinajohtaja Kastelli on kehittänyt pienen budjetin talomalliston jokaisen laadukasta omakotiasumista suunnittelevan perheen ulottuville. Economy-koti tarjoaa jo edullisimmassa hintaluokassa kaikki tasokkaan Kastelli-asumisen edut.Economy-mallisto sopii kaikille, jotka haluavat päästä rakentamisesta helpommalla ja edullisemmin. Laajasta mallistosta löytyy sopivan näköinen ja kokoinen koti omaan makuun.Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talostaTilaa Kastelli-taloesite
20095_17029.jpg
Vallox ilmanvaihto
Vallox-ilmanvaihtokoneiden laatu näkyy lukuisissa energiaa säästävissä yksityiskohdissa: maalämmön hyödyntäminen, suora kytkentä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, kehittynyt lämmöntalteenottotekniikka, energiaa säästävät tasavirta puhaltimet, älykäs, digitaalinen ja tarpeenmukainen Digit SED -ohjausautomatiikka.
20112_24619.jpg
Sisustussuunnittelija osaa rakentamisen
Sisustussuunnittelu mielletään helposti vain kodin viimeistelyksi, vaikka ammattilainen tekee enemmän töitä teknisten yksityiskohtien ja pintamateriaalien kanssa. Pehmeät, kodikkaat asiat eivät ole turhia, mutta pohja luodaan toimivuudella, oikeilla materiaaleilla ja kauniilla valaistuksella. Kokonaisuus ratkaisee.
20157_44123.jpg
Luonnon inspiroimat ja kauniit kiukaat
Suomalaiset ovat saunakansaa. Sauna on aina ollut tärkeä paikka rentoutumiselle, puhdistautumiselle ja mielen tyhjentämiselle. Hyvin toimiva sauna voi kaikessa käytännöllisyydessään olla myös kaunis. Saunan tehokkaaksi lämmön lähteeksi ja kauniiksi koristeeksi sopivatkin Tulikiven tehokkaat ja graafiset kiukaat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton