• Etusivu
  • Talo

Kotkan uudistetun Keittiömaailman avajaiset 7. - 9.2.

Rakentajan toimitus
Julkaistu 04.02.2020
20202_62442.jpg

Kotkan Keittiömaailman muutti uusiin upeisiin tiloihin. Kotkan Keittiömaailmasta tulee Suomen viides Uuden ajan keittiömyymälä 2.0! Vahvasti digitaalisuuteen ja elämyksellisyyteen perustuvassa uuden ajan myymälässä pääset kokemaan, mitä ovat Design studio ja Tech lab, miltä tuntuu astua omaan tulevaan keittiöön virtuaalilasien avulla. Osoitteemme on Keittiömaailma Kotka,Jumalniementie 5

Koe jotain aivan uutta:

  • Testaa mekanismit Tech labissä.
  • Sisusta rohkeasti Design studiossa.
  • Astu virtuaalikeittiöön VR-laseilla.
  • Näe A la Carten ja Petran uutuuskeittiöt.
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200612_2581.jpg
Puurakenteiset väliseinät
Kevyet väliseinät pystytetään pintalaatan tai levyrakenteen päälle. Niiden paikat mitataan ja linjataan linjalangan avulla. Alajuoksun alle on hyvä asentaa esimerkiksi tervahuopakaistale. Alajuoksun kiinnitys betonilaattaan tapahtuu teräsnauloilla tai Hilti-naulaimella. Yläjuoksun paikka määritellään luotilangan tai vesivaa´an avulla ja merkitään jälleen linjalangalla. Asennustyön helpottamiseksi yläjuoksuun merkitään kiinnityskohtien paikat ja näihin porataan naulausta helpottavat reiät. Kevyitä väliseiniä ei saa tehdä kantaviksi, eli yläjuoksun ja kattoristikon väliin on jätettävä painumisvara. Tämä käy helposti esim. kiiloilla, jotka on poistettava ennen seinien levytystä. Runkojaon mitta keskeltä keskelle on 600 mm. Laatoitettavissa seinissä, mikäli niissä ei käytetä erikoiskovaa EK-Gyproc -levyä, on jakoa tihennettävä 300 tai 400 mm:iin. Runkotolpituksessa on muistettava myös mahdolliset lisätuennat pesualtaille ja muille seinään kiinnitettäville raskaille esineille. Tolppajaotuksessa huomioidaan väliovien sijoituspaikat. Aukkojen yläpuoliset juoksut kiinnitetään 210 cm valmiin lattiapinnoitteen yläpuolelle siten, että tulevan lattiapinnoitteen paksuus on huomioitu.
Joulukoristeita lattialla
Joulun jätteiden lajitteluopas
Minne joulun aikana syntyvä jäte kuuluu laittaa? Oli jäte sitten alumiinia, paperia, ilotulitteita, rasvaa tai pakkausmateriaalia, löydät oikean lajittelutavan alla olevasta luettelosta.
20224_77694.jpg
Huomio nämä asiat, kun asioit kiertävän remonttimyyjän kanssa
Etenkin erilaisten remontti- ja korjauspalveluiden kotimyyntiä koskevien kuluttajailmoitusten määrä on kasvanut viime vuosina.
20231_80704.jpg
Mitkä ovat rakenteiden U-arvot?
Mikä on U-arvo? U-arvo on lämmöneristeen, rakennusosan tai rakenteen lämmönläpäisevyyttä kuvaava arvo, joka aiemmin tunnettiin k-arvona. Mitä pienempi U-arvo on, sitä paremmin lämpö säilyy halutulla puolella rakennetta tai eristekerrosta. Rakennuksen vaipan lämpöhäviö on laskettavissa kun tiedetään rakennusosien pinta-alat sekä lämmönläpäisykertoimet.Rakennuksen vertailulämpöhäviön laskennassa käytettävät rakennusosakohtaiset lämmönläpäisykertoimet:
20178_50033.jpg
Helposti asennettava savupiipun läpivienti
VILPE®-tuoteperheestä löydät helpon ja edullisen vaihtoehdon sekä tehdasvalmisteisten pyöreiden metallisten savupiippujen että neliskulmaisten harkkosavupiippujen vientiin katon läpi. Kustannussäästöä syntyy siitä, että kalliita pellityksiä ei tarvita ja kaikki läpiviennit voi asentaa nopeasti tee-se-itse -periaatteella.Katso esite täältä
202011_67563.jpg
Vinkit vinyylilankun asennukseen - vielä ehdit ennen joulua!
Vinyylilankku on tullut markkinoille jäädäkseen. Se on helppo ja nopea asentaa, ei nosta lattiapintaa eikä vaadi välttämättä sähkötyökalujen käyttöä. Vinyylilankkuja löytyy edullisesta kalliiseen ja hyvästä hieman huonompaan. Ensimmäinen vinkki vinyylilankun hankintaan – hyvän vinyylin erottaa pontista. Huonolaatuisissa lankuissa pontti napsahtaa herkästi rikki.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton