• Etusivu
  • Varusteet

Kiinnitys märkätilan seinään?

Asiantuntijalta ilmaiset kiinnitysneuvot

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö EJOT Sormat Oy
Päivitetty 18.01.2016
20161_45161.jpg

Vaasalainen Jaakko otti yhteyttä kiinnityseksperttiimme sormat.com – verkkosivuston kysymyslomakkeen kautta. Kiinnityspulma koski käyttövesipatterin kiinnittämistä. Tavallista kinkkisempi kiinnityspulma vaati jopa puukkoon tarttumista, joten hyvät perustelut poikkeukselliselle kiinnitystekniikalle olivat paikallaan.

Lue mitä Sormat suositteli!

Info

Info

Kiinnityspulmiin ratkaisu on sormat.com

Oletko kiinnittämässä jotain betoniin, tiiliin, Leca®- ja Siporex -harkkoihin tai kipsilevyyn? Kotimainen Sormat Oy on jo vuodesta 1970 valmistanut suomalaisille rakentajille luotettavia ja turvallisia kiinnikkeitä. Sormat haluaa tehdä oikean kiinnikkeen löytämisestä ja käyttämisestä niin sujuvaa kuin mahdollista, jotta projektiesi onnistuminen ei olisi enää koskaan kiinnikkeistä kiinni! Ratkaisut rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen kiinnityspulmiin tarjoaa sormat.com!

Oletko rakentamassa tai remontoimassa?

Ei ole yhdentekevää millä kiinnitykset rakennusosiin tehdään. Kiinnikkeen tulee aina soveltua kyseiseen materiaaliin, kuormituksiin sekä valitseviin olosuhteisiin. Näin saavutetaan suunnitelmien mukainen, kestävä ja turvallinen rakenne. Täältä löydät kaikki Sormat kiinnikkeet!

EJOT Sormat Oy
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20153_42744.jpg
Luotettavilla kiinnitystarvikkeilla rakennat turvallisesti
Luotettava kiinnitys saavutetaan valitsemalla rakennusmateriaaliin ja käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuva kiinnike. Oikean kiinnitystarvikkeen lisäksi rakenteen kestävyyteen ja lujuuteen vaikuttaa myös oikea asennustapa.
rakennuslevyt
Kevyet kiinnitykset rakennuslevyihin
Ohutseinämäiset rakennuslevyt ovat erittäin yleisiä kaikessa rakentamisessa, yleensä rakenteiden pintamateriaaleina. Rakennuslevyihin kuuluvat kipsi- ja kipsikuitulevyt, puukuitulevyt, vanerit, lastulevyt sekä erilaiset sisustuslevyt. Levyjen lujuus ja ominaisuudet vaihtelevat erittäin paljon. Levypinnan lujuuteen sekä kiinnikkeen asennuskohtaan vaikuttavat myös levypinnan takana sijaitsevat puiset tai metalliset rakenteet, kuten koolaukset.
betoniharkko
Kiinnitykset koviin rakennusmateriaaleihin
BetoniMaailman yleisin rakennusmateriaali, jota käytetään ensisijaisesti teollisessa rakentamisessa suuren puristuslujuutensa johdosta. Talonrakentamisessa yleisimpiä rakenneosia ovat perustukset, kantavat rakenteet, välipohjat ja porraselementit.UmpitiiliHyvin yleinen rakennusmateriaali, jota käytetään pääasiallisesti muuratuissa rakenteissa. Käytetään ensisijaisesti julkisivuissa pienkiinteistöjen rakentamisessa sekä teollisessa rakentamisessa osastoivien rakenteiden rakennusaineena.ReikätiiliHyvin yleinen rakennusmateriaali, jota käytetään pääasiallisesti muuratuissa rakenteissa. Käytetään ensisijaisesti julkisivuissa, osastoivien rakenteiden rakennusmateriaalina sekä kohteissa, joissa materiaalilta edellytetään jonkinasteista lämmöneristyskykyä.LuonnonkiviKäytetään rakentamisessa pääasiassa pintamateriaalina esimerkiksi julkisivuissa ja portaissa. Haurautensa johdosta luonnonkivi murtuu herkästi.
20083_9834.jpg
Tuloilman jälkilämmitys
Vesikiertoinen lattialämmitys on yleisin lämmönjakotapa Suomessa. Sen valitsee lähes 60 prosenttia pientalorakentajista. Matalalämpöisen veden käyttö lämmönjaossa ja lämmön tehokas kohdistuminen sekä tasainen jakautuminen tekevät siitä miellyttävän ratkaisun, joka soveltuu hyvin myös maalämpötaloissa käytettäväksi. Myös ilmanvaihto voidaan oikeanlaisella ilmanvaihtokoneella kytkeä suoraan lattialämmitykseen, jolloin tuloilma jälkilämmitetään lattialämmityksestä otettavalla lämmöllä.
202212_80492.jpg
Tyytyväiset asukkaat esittelevät ennätys­ajassa valmistuneen toiveiden mukaisen talopakettitalonsa
Vuosi sitten tontilla kasvoi mäntyjä, haapoja ja koivuja, mutta nyt Paraisten Etelätuuli-tiellä asutaan valmiissa Kiiruna Talojen Kukkola-talossa. Rakennusluvan saamisesta meni alle kolme kuukautta, kun Marianne ja Mauri kantoivat tavaransa sisään uuteen kotiin.
20232_80786.jpg
Tyylikkäät ledit
LedStoren valikoima on kasvanut tumman sävyisiin koteihin ja muihin tiloihin istuvilla valaisimilla. Valikoimaan kuuluu mustia kattovalaisimia, kiskovalaisin, seinävalaisimia, sekä upotettavia spotti- eli alasvaloja ulkokäyttöön ja sisälle. Muutamien mustarunkoisten valaisimien yksityiskohtina tai kehyksen värinä on messinkiä tai mattakultaa. Mustat valaisimet tuovat yksilöllisyyttä ja ryhtiä sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton