• Etusivu
  • Varusteet

Kesän ihanimmat ulkolelut edullisesti ja toimituskuluitta MSO-verkkokaupasta!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.05.2014
20144_38987.jpg

Kesän riemut odottavat jo nurkan takana. Kaikenikäset lapset rakastavat ulkoleikkejä, joihin laadukkaat Little Tikes -ulkoleikkivälineet tuovat aivan erityistä hauskuutta ja lisäiloa! Kun halutaan edistää pienten leikkiä, leikkivälineet on pidettävä lasten ulottuvilla, ja ympäristössä on oltava mahdollisuuksia eri tyyppisiin leikkeihin. Virikkeellinen ja lapsille mieluinen piha syntyy nyt edullisesti Little Tikes -tuotteilla.

Info

Info

Katso huipputarjoukset Little Tikes -tuotteista - tilaa ilman toimituskuluja!

Lähestyvän kesän kunniaksi ovat Little Tikes -ulkoleikkivälineet huipputarjouksessa MSO-verkkokaupassa. Huipputarjousten lisäksi saat tilattua tuotteet ilman toimituskuluja!

Katso kaikki Little Tikes -tuotteet MSO-verkkokaupasta

Poimintoja leikkiin kannustavista Little Tikes -tuotteista

Little Tikes -lelut kannustavat lasta vapaaseen leikkiin luomalla siihen otolliset olosuhteet. Alla muutamia poimintoja lasten rakastamista Little Tikes -ulkoleluista ja mahtavista tarjoushinnoista. Valitse omasi ja tilaa tai tutustu koko Little Tikes -valikoimaan MSO-verkkokaupassa.

Keinuhetkiin yksin...

Keinuminen on aina lapsille mieluisaa puuhaa ja kehittää myös lapsen motoriikaa. Little Tikes -keinuhevonen tarjoaa virikkeitä sekä liikkumiseen että mielikuvitusleikkiin.

Söpö keinuhevonen on saatavissa sinisenä tai pinkkinä.

Tutustu keinuhevoseen tarkemmin ja tilaa

Usean lapsen keinuhetkiin...

Ihastuttavaan valaskeinuun mahtuu keinumaan jopa kolme lasta samanaikaisesti.

- Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.
- Hyvät kädensijat ja leveät jalkatuet.
-Tarkoitettu 1,5-5 vuotiaille lapsille.
- 1-3 lapselle

Tutustu valaskeinuun tarkemmin ja tilaa

Liukkaisiin laskuihin...

Pieni, suloinen liukumäki kutsuu hurjiin laskuihin! Vauhdikas liukumäki tarjoaa turvallisuutta ja jännitystä samassa paketissa.
Liukumäen mitat noin: pituus 120 x leveys 49 x korkeus 71 cm.
Värivaihtoehtoina sininen ja pinkki.

Tutustu liukumäkeen tarkemmin ja tilaa

Kioski- ja kotileikkeihin...

Majat sekä kioski- ja kotileikit ovat aina olleet lapsille tärkeitä. Maja toimii verrattomana leikin käynnistäjänä, ja lapsi loihtii itse puitteista kokonaisen leikin maailman.

Tikes Town on enemmän kuin leikkimökki, se on leikkikeskus, jossa on neljä erilaista teemaa: urheilu, bensa-asema, kauppa/pankki sekä koulu!

Tutustu leikkimökkiin tarkemmin ja tilaa

Vauhdikkaisiin autoajeluihin...

Suloiset potkuautot kutsuvat vauhdin hurmaan! Valikomassa omansa tytölle, pojalle ja pikkupoliisille. Ikäsuositus 1,5 - 5v.

Tutustu autovaihtoehtoihin tarkemmin ja tilaa

Info

Info

Katso koko ihastuttava Little Tikes -valikoima

Little tikes -ulkoleikkivälineet kannustavat lapsia leikin ja liikunnan pariin iloisesti ja turvallisesti.

Katso kaikki mahtavat Little Tikes -tarjoustuotteet MSO-verkkokaupassa!

Huomaathan, että kaikki tuotteet lähetetään toimituskuluitta!

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20193_56835.jpg
Ratkaisu sisäilmanongelmiin - näin saat kodin ilmanvaihdon kuntoon
Rakennuksen sisäilmaongelmista kertovat muun muassa tunkkainen haju sisätiloissa, liika kosteus kylpyhuoneessa tai jatkuva tarve tuulettaa asuntoa. Nämä merkit kertovat, että asunnon ilmanvaihto ei toimi kunnolla. Ne on syytä ottaa vakavasti, sillä muuten tilanne voi johtaa kosteusvaurioihin.
20135_34992.jpg
Passiivitalo = energiatehokkuus
Passiivitalotovat kannattavia ratkaisuja taloudellisesti: rakennusvaiheessa tehty investointi maksaa itsensä takaisin energiansäästön kautta, ja myös itse talo elää pitkään.Halvinta energiaa on se, jota ei käytetä ollenkaan. Sitä ei tarvitse tuottaa, kuljettaa eikä maksaa. Sillä ei luonnollisestikaan ole myös haittavaikutuksia, ei ihmisiin eikä luontoon. Tämä onkin energiatehokkaan talon perusperiaate. Koska lämpö pysyy talossa, aktiivinen lämmönlisäyksen tarve perinteisen lämmityksen keinoin on hyvin vähäistä. Se taas säästää energiaa ja kustannuksia. Koska Multi-Comfort -talon tekniikka on yksinkertaista, se vaatii hyvin vähän ylläpitoa.ISOVER Multi-Comfort -passiivitalo on energiatehokkaan rakentamisen kokonaisuus, joka tarjoaa käytännön keinot sekä esimerkkejä passiivitalon rakentamiseen.
20186_53515.jpg
Väliseinän ja -pohjan eristäminen kannattaa
Joskus saattaa kotona ilmetä ongelma, mikä vaikuttaa huomattavasti asuinviihtyvyyteen. Nimittäin äänet! Olemassa oleva eriste ei eristä ääntä ollenkaan ja/tai äänieristyksen huomioon ottaminen edellisen remontin tai rakentamisen yhteydessä on unohtunut vallan tai ratkaisut ovat osoittautuneet epäonnistuneiksi. Yläkerrasta kuuluvat askelten äänet ja naapurihuoneesta pienimmätkin pihahdukset. Kaukana on levollinen elämä näissä tilanteissa omassa kodissa. Mitä sitten voisi tehdä? Väliseinän ja -pohjan oikeanlaisella eristämisellä vaikutat suuresti ääneneristykseen - unohtamatta myöskään lämmöneristävyyden paranemista.
201811_55448.jpg
Sisusta liukuvilla väliovilla ja viimeistele ne uutuuskarmeilla
Kotimaiset Liune-väliovet liukuvat seinän sisään ja tuovat lisätilaa 1-3 m² per ovi. Liunessa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune soveltuu kaikkiin sisätiloihin, niin korjaus- kuin uudisrakentamiseenkin. Ovimallistossa on kymmeniä malleja, ja mahdollisuus myös personointiin. Kaikki värikartan värit ovat käytettävissä, tai oveen voidaan toteuttaa esimerkiksi valokuvasta oma kuva-aihe tai valita taideovimallistosta.Lue lisää:Esittelyssä taideovet ja taideovien taiteilijat: Lotta Sirén, Johanna Oras ja Nina Kellokoski >>
20108_22714.jpg
Monierin kattokiertue käynnistyy elokuun lopulla
Onko kattoremontti ajankohtainen vai suunnitteletko uuden talon rakentamista?Tervetuloa Monierin kattokiertueelle, joka käynnistyy elokuun lopulla. 200 neliömetrin kokoinen kattotiedolla täytetty tapahtumateltta saapuu silloin neljään Suomen kaupunkiin. Teltassa tapaat myös edustajia Valtuutettujen kattoasentajien verkostostamme. Heiltä voit saada kaikenkattavan tarjouksen kattopaketista asennuspalveluineen.
weber-muuratut-tulisijat-laastit
Tulisijan muuraukseen ei käy mikä tahansa laasti
Tulisijan muuraukseen käytettävät laastit on suunniteltu kestämään tulisijan eri osiin kohdistuvat lämpörasitukset ja lämpötilojen vaihteluista johtuvat liikkeet. Rappauslaastit ja pinnoitteet antavat paljon mahdollisuuksia tulisijan ulkonäön viimeistelyyn. Tulisijalaastit ovat valmiita kuivatuotteita, joihin työmaalla lisätään vaan vesi.Tulisijan muurauslaastitTulisijan runko muurataan joustavalla saviuunilaastilla weber ML Savi Saviuunilaasti. Kuorettoman tulisijan näkyviin jäävät muuraussaumat saumataan weber JSL 5 Jälkisaumalaastilla. Ennen jälkisaumausta tulisijan pitää olla kuivunut ja lämmitetty kerran kunnolla. Saumaus tehdään jäähtyneeseen tulisijaan. Tulipesä ja tulta vasten olevat osat muurataan tulitiilistä weber fire mortar Tulenkestävällä muurauslaastilla. Tulen kanssa kosketuksissa olevat pinnat voidaan myös valaa tulenkestävällä valumassalla weber VM Tuli Valumassa. Valumassan käyttökohteita ovat muun muassa lieden laki, kuristusosa, leivinuunin laki ja ylityspalkit. Tulisijan erillisen kuoren muuraukseen käytetään harmaata tai värillistä weber ML5 Värillinen Muurauslaastia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton