• Etusivu
  • Talo

Kermansaven Neilikka-astiasto

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Päivitetty 25.09.2007
20075_5142.jpg

Kermasaven uusi Neilikka-astiasto on raikas, tyylikäs ja selkeä. Neilikan värit ovat musta, farkkusininen, beige ja valkoinen. Neilikka-astiasto on suunniteltu yhteistyössä Lahden Ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin Taideteollisen muotoilun neljännen vuosikurssin kanssa. Astian pääsuunnittelijat ovat Anni Ylönen ja Riina Åttman. Nuorekkaat, käytännölliset ja ajattomat astiat vastaavat nykytrendien haasteisiin esteettisesti miellyttävillä kokonaisuuksilla. Lautaset, mukit ja kulhot sopivat moneen kattaukseen. Tuotepaketeissa on mukana Sikke Sumarin laatimia, monipuolisia ruokaohjeita.

Kaunislinjainen ja pelkistetty Neilikka on ideaali nuoren kodin ensimmäiseksi astiastoksi, mutta sopii hyvin kenelle tahansa. Astiasto on monikäyttöinen: sen osat sopivat vaikkapa salaattilounaaseen, tehoaamiaiseen tai ystäväjoukon tapas-iltaan. Neilikka on monikäyttöinen astiasto, kuten Sikke Sumarin Neilikalle suunnittelemista resepteistäkin voi todeta. Kun asiakas ostaa Neilikka-astian, hän saa mukana reseptivihkosen.

20075_5135.jpg
20075_5137.jpg
20075_5134.jpg
20075_5136.jpg

Neilikka-kulhoon voi kokata vaikkapa tomaatti-kesäkurpitsakeiton. Kesän grilliherkkuja on ilo nauttia Neilikka-lautaselta linssi-perunasalaatin kera, tai voihan salaatin oheen valmistaa Siken kreikkalaisia lihapullia. Neilikan pastalautaselle sopii tulinen tomaattipasta mozzarellalla tainnutettuna.

Neilikka-astiaston osat

20075_5141.jpg

matala lautanen Ø 27 cm


syvä lautanen Ø 22 cm


lautanen Ø 20 cm


korvaton muki 0,37 l


korvallinen muki 0,37 l


lattemuki 0,5 l


kulho 2,8 l


kulho 1,6 l


kulho 0,7 l


kulho 0,4 l

Teekannu ja kaadin tulevat markkinoille myöhemmin.

Neilikassa on raikkaat värit: musta, farkkusininen, beige ja valkoinen. Mukeissa on valkoinen sisäosa. Astiaston kaikki osat kestävät hyvin uunin, mikroaaltouunin, pakastamisen ja konepesun.

Kermansavi nojaa vahvasti kotimaisuuteen. Kaikki Kermansavi-astiat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Kermansaven astioita myyvät hyvin varustetut tavaratalot kautta maan.
Sikke Sumarin Neilikalle tekemät ruokaohjeet ovat myös saatavissa osoitteessa www.tulikivi.com

Lisää tietoa Kermansavi-astioista

Tulikivi Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
20219_72689.jpg
Öljyllä lämmittäminen alkoi tuntua liian riskialttiilta
Patrick Hellström halusi vaihtaa kotinsa vanhan öljylämmityksen luotettavaan ja ympäristöystävälliseen lämmitysmuotoon. ELY-keskuksen tuki sinetöi päätöksen siirtyä öljystä ilma-vesilämmitykseen.
20113_24649.jpg
Tiilihormit
SuunnitteluSavupiiput on suunniteltava ja rakennettava Suomen rakentamismääräyskokoelman ohjeen E3:n Pienet savuhormit -mukaan. Savuhormi on oltava tarkastettavissa sen koko mitalta kaikilta osin, kuten tavanomaisia välipohjan kohtia ja tulisijan ja hormin välisiä rakoja lukuunottamatta.Yleensä jokaisesta tulisijasta pitää savu poistaa piipun päähän saakka ulottuvan, erillisen savuhormin avulla. Kuitenkin kaksi saman huoneiston samassa tasossa sijaitsevaa tulisijaa saadaan yhdistää samaan savuhormiin edellyttäen, että kumpikin on varustettu erillisellä savupellillä.
20139_36418.jpg
Vertaile työtasoja ja valitse keittiöösi sopivin!
Puutaso ja laminaattitaso ovat työtasoista suosituimmat, mutta vaihtoehtojakin löytyy. Keittiön työtasoja saa nykyään vaikka kierrätysmuovista tehtynä.Työtasot joutuvat keittiössä kestämään kovaa kulutusta. Työtasojen materiaalin valinnassa tulisi siksi huomioida paitsi hinta ja ulkonäkö, myös se, miten reippaasti taso on perheen päivittäisessä käytössä alttiina muun muassa roiskeille, mausteille, kuumille kattiloille ja veitsenjäljille. Jos tasosta halutaan samalla leipoma-alusta, kannattaa myös tämä huomioida materiaalin valinnassa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton