• Etusivu
  • Talo

Katon ostaminen on nyt erittäin helppoa!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 28.06.2019
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Valitsemalla Icopal-kattopaketin saat varmasti tiiviin ja kestävän katon kaikkine tarvikkeineen. Sinä päätät kattopakettisi toimitustavasta – haluatko huopakaton valmiiksi asennettuna vai asennatko itse.

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Tee-Se-Itse-kattoremontti

Voit tilata Icopal-kattotuotteet Rakentaja.fin verkkokaupasta. Asentaminen on helppoa Icopalin asennusohjeilla. Voit myös pyytää apua määrälaskentaan Tee-Se-Itse-kattoremontin materiaaleista.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20081_7927.jpg
Ormax Protector
Suomen suosituin kattotiili Ormax on saanut uuden upean pinnoitteen. Ormax Protectorissa yhdistyvät näyttävä ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen, kauniin kiiltävä pinta antaa tiilen värille syvän hehkun. Klassisen profiilin ja uudenlaisen pinnan omaava Ormax Prorector onkin varma ja kestävä betonikattotiilivalinta.Protectorin pinnoite on kehitetty kestämään kovaa rasitusta. Sen erinomainen UV-suoja estää kattotiilen väriä haalistumasta. Pinta myös hylkii tehokkaasti mm. likaa ja kasvillisuutta. Protector-pinnoite on 30 % kestävämpi muihin vastaaviin pinnoitteisiin verrattuna. Ormax Protectorin pinnoite on kehitetty ja testattu kestämään Suomen ankarat ilmasto-olosuhteet. Pinnoitetta on testattu tarkasti testilaboratorioissamme sekä ulkoilmaolosuhteissa eri puolilla Eurooppaa. Se on ylittänyt kaikki odotukset. Ormax Protector -betonikattotiili on äärimmäisen säänkestävä kaikissa tilanteissa.
20115_25991.jpg
Tapetti kiertää nurkissa?
Muutimme 2 kk sitten uuteen asuntoomme ja nyt huomasin, että olohuoneen yhdessä kulmassa tapetti on alkanut niin sanotusti kiertää(eli talo siis elää).Nurkka on sellainen, jossa väliseinä kohtaa ulkoseinän. Se on asianmukaisesti saumattu, mutta miksi se on lähtenyt kiertämään ja tärkein kysymys on että miten saan sen korjattua helposti? Ei kai vaan pidä ottaa nurkka tapettia pois ja laittaa uutta?
9_P_139791_1.jpg
Käyttöehtomme päivittyivät
Nämä yleiset käyttöehdot ("Käyttöehdot") koskevat käyttämääsi Schibsted Suomi Oy:n palvelua, joka voi olla joko Tori, Oikotie (Asunnot, Työpaikat, Toimitilat), Sähkövertailu ja/tai Rakentaja (Rakentaja.fi, Omataloyhtiö.fi, Puutarha.net, Talovertailu.fi) ("Palvelu tai Palvelut"). Nämä Käyttöehdot sekä niihin mahdollisesti liittyvät erilliset erityisehdot ("Erityisehdot") muodostavat sitovan sopimuksen Schibsted Suomi Oy:n ("Palveluntarjoaja") ja Palvelun käyttäjän ("Käyttäjä") välillä. Tutustu huolellisesti näihin Käyttöehtoihin sekä käyttämääsi Palveluun mahdollisesti liittyviin Erityisehtoihin, sillä ne sisältävät tärkeää tietoa sivustomme ja Palveluidemme käytöstä. Palveluntarjoaja on osa Schibsted-konsernia ("Schibsted"). Lisätietoja Schibsted-konsernista sekä siihen kuuluvista yhtiöistä löydät osoitteesta http://www.schibsted.com.Nämä Käyttöehdot sisältävät Palveluihin sovellettavat yleiset ehdot. Näitä Käyttöehtoja täydentävät palvelukohtaiset Erityisehdot. Mikäli nämä Käyttöehdot ja tiettyä Palvelua koskevat Erityisehdot ovat ristiriidassa, sovelletaan kyseiseen Palveluun ensisijaisesti sen Erityisehtoja. Käyttöehdot sitovat Käyttäjää niin kauan kuin Käyttäjä käyttää Palvelua. Mikäli Käyttäjä ei hyväksy näitä Käyttöehtoja tai haluaa päättää Käyttöehtojen muodostaman sopimuksen, Käyttäjän tulee lopettaa välittömästi Palvelun käyttö, poistaa Palvelun käyttöä varten mahdollisesti lataamansa sovellus laitteestaan sekä olla jakamatta mitään sisältöä tai tietoja Palvelussa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton