• Etusivu
  • Rakentaminen

Jäsenmäärämme on nyt yli 190 000

Rakentajan toimitus
Julkaistu 17.10.2007
20073_3897.jpg

Tämän viikon tiistaina jäsenmäärämme ylitti 190 000:n rajapyykin. Olemme perinteisesti palkinneet tasakymmentuhatluvuin rekisteröityneet jäsenemme ja tällä kertaa onni osui Otalemmelle Eeva Vornaselle. Tuttaviltaan palvelustamme kuullut Eeva on ilmoittanut hankeaikeekseen omakotitalon remontoinnin ja näin palkinnoksi sopii parhaiten Remontoijan Starttipaketti. Onnittelumme Eevalle sekä myös muille jäsenillemme, sillä...

Nyt palkitsemme kaikki jäsenet


Jäsenmäärän kunniaksi palkitsemme myös muut jäsenemme. Kunniakkaassa jäsenmäärässä jokainen jäsen on oman osuutensa kasvussa tehnyt ja näin ollen haluamme palkita kaikkia jäseniä. Jokaiselle jäsenelle onkin nyt lahjoitettu tästä hetkestä aina keskiviikko-iltaan, 24.10. asti ilmaista aikaa RemonttiOptimin parissa.

RemonttiOptimi sopii myös uudisrakentajille


Ohjelma on ensisijaisesti suunnattu nimensä mukaisesti osakehuoneistojen ja kiinteistöjen remontoijille, mutta sitä voivat mainiosti käyttää avukseen myös uudisrakentajat. Itse asiassa ainoa asia mikä uudisrakentajia silmälläpitäen ohjelmasta puuttuu, on kattoristikoiden tai -palkistojen kustannukset. Muuten ohjelmalla voidaan laskea niin runkorakenteiden, julkisivujen, vesikatteiden tai huonetilojen yksityiskohtaiset kustannukset. Kustannuksien lisäksi ohjelma siis esittää myös mitä tarvikkeita ja kuinka paljon niitä kussakin työssä tarvitaan. Ohjelma esittää käyttämiensä tuotteiden sekä töiden yksikköhinnat, joita kukin voi halutessaan muuttaa saamiensa tarjousten mukaisesti.

Kuinka pääsen käyttämään RemonttiOptimia


Kaikki jäsenet, myös tulevat, voivat aktivoida RemonttiOptimin ilmaiseksi käyttöönsä osoitteessa

https://www.rakentaja.fi/suorakanava/optimi/tutustu

Ensiaktivoinnin jälkeen ohjelma löytyy sivuillemme sisäänkirjautumisen jälkeen avautuvalta jäsentililtä. Ohjelma on käytössäsi siis keskiviikkoon 24.10. asti. Mikäli tämän jälkeen hankit ohjelmaan lisää käyttöaikaa palautuvat kaikki tekemäsi arviot näkymään jäsentilillesi.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20235_81915.jpg
Näin kattoremontista saatiin stressitön kiireisen vauva-arjen keskellä
Harri ja Johanna Hämäläinen asuvat perheineen Sastamalan Karkussa vuonna 1991 rakennetussa tiilitalossa, jonne perhe muutti vuonna 2012. Syksyllä 2022 alkoi kattoremontti kolkutella mielissä. Alkuperäisen tiilikatteen päälle oli levittäytynyt sammal ja näytti siltä, että aluskatekin veteli viimeisiään.
20234_81349.jpg
Miten kodinohjaus toimii ja mitä se maksaa?
Älykoti-ohjausjärjestelmät parantavat talon turvallisuutta sekä säästävät turhia askelia, energiaa sekä kustannuksia. Kodin sähkölaitteet, valaistus, tietoliikenne ja lämmitys muodostavat kokonaisuuden, joka vaatii ohjausta. Sen voi toteuttaa yksinkertaisilla ohjauskytkimillä ja läsnäolo-, liike- ja lämpötilatunnistimilla tai kattavammalla älykotijärjestelmällä. Kun vältetään jatkuva päälle ja pois kytkeminen, elämä helpottuu ja energiaa säästyy.Wiser-älykotijärjestelmä auttaa muun muassa opitimoimaan energiankulutusta. Älykotijärjestelmä parantaa niin turvallisuutta kuin viihtyvyyttäkin. Schneider Electricin Wiser-älykotijärjestelmä on helppo asentaa. Wiser yhdistelee normaaliin kaapelointiin kytkettyjä asennuskalusteita langattomiin sensoreihin, joka muodostaa automaatiokokonaisuuden. Järjestelmä on helppo räätälöidä jokaiseen kotiin sopivaksi kokonaisuudeksi.Wiser-älykotin on myös tietoturvallinen valinta.
20131_33404.jpg
Saumattomat ja tiiviit rakenteet säästävät energiaa
Tiivis talo pitää lattianrajan lämpimänäKastelli on myös energia-asioissa edelläkävijä alallaan. Laadustaan ja lämpimyydestään kiitelty Kastelli-talo rakennetaan saumattomaksi ja tiiviiksi. Pitkäkestoiset tutkimukset mm VTT:n kanssa todistavat, että vuodet eivät heikennä Kastellin energiatehokkuutta ja tiiveyttä. Tutustu Kastellin rakenteisiin ja totea miksi kallista energiaa ei pääse karkaamaan rakenteiden läpi ja lämmityskulut pysyvät pieninä.
Raksaa & Fiksaa -podcastin kansikuva
Ensimmäinen tuotantokausi nyt Spotifyssa
Raksaa & Fiksaa -podcastin ensimmäisen tuotantokauden jaksot ovat kuunneltavissa nyt kokonaisuudessaan Spotify -palvelussa. Intohimoisena remonttipirkkona, yrittäjänä, asuntosijoittajana ja somevaikuttajana tunnettu Natalia Salmela kuljettaa meidät raksa- ja remppamaailman syövereihin Raksaa & Fiksaa -podcastin myötä.
20237_82523.jpg
Kaksi erilaista taloa asunto­messuilla: Kaksi saman­kaltaista sisustus­elementtiä
Talot, joista puhun, löytyvät tämän vuotiselta Loviisan merelliseltä asuntomessualueelta. Toinen taloista on tämän ajan moderniin arkkitehtuuriin perustuva tyylikäs kokonaisuus, joka on rakennettu betonielementeistä. Toinen taas on muoviton ekopuutalo, jonka inspiraationa on toiminut vuosisadan puolivälin modernismi ja ajaton muotoilu. Sisustus on saanut inspiraationsa 50–60-luvun designista. Nämä upeat toisistaan täysin erilaiset kohteet seisovat omilla paikoillaan Loviisan Kuningattarenrannassa, kuin olisivat aina kuuluneet maisemaan. Kaksi erilaista kotia, talo Ledvance ja Cabin Havsstrand, ja sama ovitoimittaja. Miten yksi ja sama tuote istuu kahteen kovin erilaiseen kohteeseen?
Lasiterassi talvella
Lasita terassi talvella, niin saat enemmän etuja!
Lasita terassi talvella, niin saat enemmän etuja! Lumon tarjoaa yli 2 000 euron ostoksesta 250 euron etukoodin verkkokauppaansa. Hyödynnä erinomainen etu, koska juuri nyt on loistava hetki hankkia terassilasitus. Tässä on kolme hyvää syytä.Tutustu kampanjaan >>

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton