• Etusivu
  • Energia

Infinite Prime langaton turvajärjestelmä

Rakentajan toimitus
Päivitetty 13.03.2007
20073_3931.jpg

Kodin ja yritysten turvatuotteet kehittyvät vauhdilla. Valvontajärjestelmien, kameroiden ja turvavalaistuksen koko pienenee, sähkön tarve vähenee ja langattomuus lisääntyy.

Edistyksellinen Infinite prime teknologia perustuu jatkuvalle tuotekehitykselle ja uusille oivalluksille. Ratkaisut tarjoavat erinomaisen langattoman turvajärjestelmän kotitalouksille ja pienemmille yrityksille.
Järjestelmä on helppo asentaa,käyttää ja tarvittaessa huoltaa. Luotettava,moderni tekniikka sekä erittäin laaja ilmaisimien ja lisätarvikkeiden valikoima tekevät Infinite Primesta erinomaisen valinnan turvajärjestelmää hankittaessa.

Monipuolinen


Infinite Prime tarjoaa monipuolisen langattoman järjestelmän murto- ja palovalvontaan, henkilöturvaan ja koti-automaatioon. Perinteisen murtosuojauksen lisäksi ilmaisinvalikoima kattaa suojan palo-, vesi-, häkä- tai kaasuvuotoa vastaan.

Kaksisuuntainen puheyhteys mahdollistaa sen käytön henkilöturvajärjestelmänä. Jos esimerkiksi vanhempi ihminen kaatuu kodissaan ja hälyttää apua 2611 hätä-painikkeella, saa hälytyksen vastaanottaja muodostettua puheyhteyden henkilön kotiin, keskustella hänen kanssaan ja hoitaa tarvittavaa apua paikalle.

X-10 teknologiaan perustuva kotiautomaatio mahdollistaa jopa 16 eri sähkölaitteen ohjauksen langattomasti ohjaimilla ja käyttölaitteilla sekä etäkäyttönä mistä tahansa tekstiviestien välityksellä. Myös kotiautomaatiolaitteiden ajastus on madollista eri ajoille ja viikonpäiville.

Infinite Primessa on mahdollista jättää jopa 20 sekunnin viesti järjestelmän viestikeskukseen seuraavalle kotiintulijalle kuunneltavaksi. Keskuksen LCD-tekstit ovat valittavissa suomi/ruot-si/englanti ja ääniviestit järjestelmän tilasta samoin suomi/ruotsi/englanti. Ääniviestit ovat valmiina järjestelmässä ja päällekytkettäessä kaiuttimesta kuuluu "järjestelmä päällekytketty".

Hälytyksensiirto on todella monipuolinen kuten vartiointiliike SIA tai Contact ID -formaatti, puheviestit tai tekstiviestit etukäteen ohjelmoituihin puhelinnumeroihin.

Infinite Prime -keskuslaite


• 32 langatonta silmukkaa


• 1 langallinen silmukka


• 19 langatonta ohjainta (maks.)


• 4 langatonta käyttölaitetta tai etälukijaa (maks.)


• jopa 16 Smartkey-etäavainta


• 1 ohjelmoitava ulostulo


• 32 käyttäjäkoodia


• 256 tapahtuman muisti, aika ja päivä


• valvontatilat: täysi-, osa- ja kuorivalvonta


• huoltokutsutoiminto


• kaksisuuntainen puheyhteys, mikrofoni ja kaiutin sisäänrakennettuna


• suuri LCD-näyttö sinisellä taustavalolla


• LCD-tekstit valittavissa suomi/ruotsi/englanti


• ääniviestit järjestelmän tilasta, valittavissa suomi/ruotsi/englanti


• jopa 16 kotiautomaatio-modulia (X-10), joiden kytkentä ajastettavissa


• hälytysviestit vartiointiliike SIA/Contact ID, puheviestit, tekstiviestit


• 3 puhelinnumeroa vartioliike/tekstiviestit, 3 puhelinnumeroa puheviestit


• sisäänrakennettu viestikeskus, jonne voi jättää 20 sekunnin viestin


• etäohjaukset tekstiviestillä, kuittausviesti saatavissa


• etäkäyttönä päälle/poiskytkentä, sireenin poiskytkentä, kaksisuuntainen puheyhteys sekä kotiautomaatio ohjaukset


• sisäänrakennettu sireeni, valittavissa 85/105 dB


• ohjelmointi keskuslaitteelta tai PC:ltä


• taajuus 868 MHz


• Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliiton hyväksymä

20073_3932.jpg
20073_3933.jpg
Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20214_70372.jpg
Ilmanvaihtokoneen kesätoiminnot helpottavat helteellä
Lämpö voi tuntua tukalammalta jos ilma sisätiloissa ei vaihdu. Korkea ilmankosteus lisää tukalaa oloa entisestään. Tähän ilmanvaihto auttaa tuomalla raikasta ilmaa asuntoon ja poistamalla ylimääräistä kosteutta. Ilmanvaihtokone ei kuitenkaan jäähdytä sisäilmaa.
202211_80349.jpg
Suunnitteletko hirsi­kodin rakentamista? Rakenna ainutlaa­tui­selle hirsitalo­alueelle
Haaveiletko asumisesta kauniin luonnon ja hirsisen naapuruston ympäröimänä? Jos vastaat kyllä, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Hongalla on myynnissä tontteja uudelle hirsitalojen omakotitaloalueelle Mäntsälään ja merelliselle hirsihuvila-alueelle Paraisille.
20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20199_59970.jpg
Ikkunoiden ja ovien tiivistäminen
Kevät on oivaa aikaa tiivistää ovet ja ikkunat, samalla kun ne pesee ja huoltaa muutenkin. Vaikka tiivistystyö ei vaikeaa olekaan, on siinä omat huomioitavat seikkansa.
20124_30445.jpg
Haluatko rakentaa ympäristöystävällisesti? (demo)
Rakentamisessa pyritään noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita myös rakennusateriaaleissa. Icopalin Noxite on ilmaa puhdistava ympäristöystävällinen tuote niin korjausrakentamiseen kuin uudisrakennuksiinkin. Se sopii asuinrakennuksiin sekä liike- ja teollisuuskiinteistöihin.Rakennuksen ympäristöominaisuuksista on helppo huolehtia. Kun rakennus katetaan Noxite®-tuotteilla, aurinko, tuuli ja vesi hoitavat loput. Ilman puhdistaminen on näin yksinkertaista: Noxite®-pinnoitettu, 130 m²:n kokoinen katto puhdistaa ilmasta saman verran typenoksidia kuin Euro5-päästöluokiteltu bensiinikäyttöinen henkilöauto tuottaa 15000 ajokilometrin aikana.Noxite®-tuotteiden typpipäästöjä neutraloiva vaikutus perustuu niiden sisältämään titaanidioksidiin (TiO2). Titaanidioksidi toimii katalyyttina ja muuntaa typenoksidin vähäiseksi määräksi nitraattia. Nitraattipitoisuus on pienempi kuin kivennäisvedessä. Auringon ultraviolettisäteily saa pintakermin ja sirotteen sisältämän titaanidioksidin neutraloimaan tehokkaasti yli 90 % katon pinnalle laskeutuneista typenoksidihiukkasista.Noxite-pinnoitettu bitumikate vaikuttaa lähiympäristön hengitysilman laatuun ja vähentää osaltaan ilmakehän saastekuormitusta. Vaalean värinsä ansiosta Noxite-kate voi vähentää myös rakennuksen energiankulutusta. Vaalea väri ei ime auringon lämpöä samalla tavalla kuin perinteinen, musta bitumikate, jolloin kesällä rakennuksen jäähdytykseen käytettävän energian tarve vähenee.
taidelasiovet-pyörretalossa-1920x1080
Täysin kotimainen ja ympäristöystävällinen ovivalinta
Lohjan asuntomessujen monet kohteet ovat valinneet ovikseen täysin kotimaiset ja ympäristöystävälliset Liune-ovimalliston ovet. Pyörre-talossa, Lohjan Saarentaassa, Ainoa Fiksussa ja monissa muissa kohteissa pääset tutustumaan laadukkaisiin väli- ja liukuoviin. Mukana esittelyssä ainutlaatuinen nanokomposiittimateriaalista valmistettu BioÄly-ovi sekä jykevä automaatio-ovi Aalto special edition.Liunen ovia löytyy niin teräs-, puu-, kivi- kuin hirsirunkoisistakin messukodeista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton