• Etusivu
  • Talo

iLOQ Privus - Yksi avain riittää

Rakentajan toimitus
Julkaistu 07.02.2012
20122_29476.jpg

iLOQ Privus on huipputurvallinen ja innovatiivinen lukitusjärjestelmä yksityisten ihmisten ja perheiden käyttöön. Järjestelmä koostuu lukkosylintereistä, avaimista ja kahdesta ohjelmointiavaimesta. Se antaa sinulle mahdollisuuden kätevästi itse määritellä pääsyoikeudet kotiisi ja vaikkapa vapaa-ajan asuntoosi ja yritykseesi.

Lisää iLOQ Privuksesta...

Miksi iLOQ Privus on ainutlaatuinen?

Pääsyoikeuksien vaivaton hallinta

iLOQ Privus tarjoaa täydellisen avaimiin ladattavien pääsyoikeuksien hallinnan.

  • Teet uusia avaimia muutamassa sekunnissa
  • Poistat avainten pääsyoikeudet käden käänteessä
  • Eliminoit kadonneet avaimet hetkessä

Pystyt käyttämään samaa avainta eri kiinteistöissä tai tiloissa. Päätät myös, mitkä ovet aukeavat milläkin avaimella. Lastesi turvallisuuden vuoksi voit esimerkiksi määritellä, että vain perheen aikuiset pääsevät avaimillaan autotalliin tai varastoon. Pystyt jopa tekemään vieraillesi tilapäisiä avaimia, joiden pääsyoikeudet pyyhit pois käytön jälkeen. iLOQ Privus joustaa ja tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia.

Helppo laajennettavuus

Järjestelmää on vaivatonta laajentaa uusilla lukoilla ja avaimilla. Voit lisätä siihen uusia lukkoja ja jopa 32 avainta turvataksesi kaikki sinulle tärkeät kohteet. Halutessasi yksi ja sama avain käy kotiisi ja esimerkiksi vapaa-ajan asuntoosi ja toimistoosi.

Kätevä asennus ja käyttö

20122_29478.jpg

iLOQ Privuksen asennus ja käyttö on uskomattoman helppoa. Järjestelmä perustuu ainutlaatuiseen, palkittuun teknologiaan, jonka pohjana on omavoimainen iLOQ-lukkosylinteri. Tarvitsemansa energian sylinteri saa avaimen työntöliikkeestä. Kalliita kaapelointeja tai hankalia paristoja ei tarvita. Nykyinen lukkosylinteri vain korvataan iLOQin sylinterillä

Huippuluokan turvallisuus

Järjestelmä käyttää digitaalista salausta. Sen kaikki lukot ja avaimet ovat mekaanisesti samanlaisia. Sähköiset pääsyoikeudet on vahvasti salattu eikä niitä voi kopioida. iLOQ Privuksen mekaaninen ja elektroninen kestävyys täyttää kansainväliset standardit.

Saatavana lukkoliikkeistä

Hanki uusi lukitusjärjestelmäsi iLOQin tuotteita myyvistä lukkoliikkeistä. Aluksi iLOQ Privusta saatavana tavalliseen pohjoismaiseen lukkoon sopiva malli. Myöhemmin tänä vuonna markkinoille tulee myös malli, joka on tarkoitettu Europrofile DIN-sylinteriin.

Lisää iLOQ Privuksesta...

20122_29477.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Keravan kirsikkapuu
Eräänä kesänä Keravalla…
Jos et ole ennen käynyt Keravalla, viimeistään tänä vuonna siellä pitäisi vierailla. Vuosi 2024 on Keravalla yhtä juhlaa, kun kaupunki täyttää sata vuotta.
20093_15733.jpg
Energiatehokas koti -seminaari
Lauantaina 28.3. pidetään OmaKoti09 -messuilla seminaari, jonka aiheena on: Energiatehokas koti - tiivis ja terveellinen?Tervetuloa kuulemaan huippuasiantuntijoiden näkemyksiä energiatehokkaan rakentamisen mahdollisuuksista ja haasteista. Esimerkkinä on tiilirakenteisen passiivitalon rakentaminen Valkeakosken asuntomessuille.Lauantaina 28.3 klo 12.00-14.00 Paikka: Helsingin messukeskus, Ballroom Tilaisuuteen on VAPAA PÄÄSY!Kohde myös Rakentaja.fi-seurantakohteena:Tutustu kohteeseen tästäLisätietoa Terca-tiilitaloista...
20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä tuo uusia ideoita ulko- ja sisätiloihin
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20072_3458.jpg
Decra kiviteräskate
Suomen pisimmän takuun lisäksi Decra® -kiviteräskatetta on kehuttu komeudestaDecra® -kiviteräskate on Suomen ainoa kate, jolle saat 20 vuoden pinnoitetakuun sekä 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Decra® on tiivis ja hiljainen. Eikä pidä itsestään turhaa melua, vaikka rankkasade kuinka ruoskisi, myrskytuuli tuivertaisi tai lämpötilat vaihtelisivat.Decra®-kiviteräskate on kestävä, tiivis ja tyylikäs kate niin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseen sekä pientaloihin että julkiseen rakentamiseen.Vaikka Decra on todella vankkaa tekoa, se on silti kaunis katsoa. Ympäristöön mukautuva, luonnonkivisirotteinen pinta ei kiillä. Decra on kevyt nostaa katolle: levy painaa vain kolmisen kiloa. Se on myös helppo asentaa, sillä Decra kestää taivuttelua ja sopii kaikille kattokaltevuuksille 1:5 asti.
20127_31695.jpg
14. Pilariperustus
YleistäSoklex -pilarimuoteilla valetut peruspilarit soveltuvat käytettäväksi kellarittomissa rakennuksissa kuten loma-asunnoissa. Myös omakotitalon kuistin ja terassin pilarit on helpointa valaa pilarianturamuoteilla. Sokkelipilastereita ja sokkelianturapilastereita tarvitaan perustuksissa, kun halutaan kantaville pilareille lisäpinta-alaa kantavuutta ja asennusta varten. Etenkin hyvin kantavalle maapohjalle tai kalliolle perustettaessa voidaan käyttää pilariperustusta ja esimerkiksi silloin, kun perustus on vietävä syvälle maahan. Pilariperustuksessa koko rakennuksen aiheuttama rasitus siirtyy pilareitten kautta anturoille ja niistä maapohjalle. Se sopii erityisesti paikkoihin, joissa sokkeliperustuksen teko on maaston ja maaperän johdosta vaikeaa. Pilariperustuksessa ei tarvitse yleensä tehdä maankaivuuta koko rakennuspohjan alueella. Pilareitten koko ja pilariväli määräytyvät rakenteiden aiheuttamista kuormista.
20126_31337.jpg
TTS kouluttaa trukinkuljettajia
TTS järjestää muun muassa monipuolista rakentamiseen ja remontointiin liittyvää koulutusta. Tarjolla on kestoltaan lyhyempiä kursseja sekä pidempiä koulutuksia, jotka tähtäävät ammattitutkintoon. Ajankohtaisia kursseja tällä hetkellä ovat esimerkiksi trukinkuljettajakurssi sekä ensiapukurssi.Tutustu koulutuskalenteriinTRUKINKULJETTAJAKesto: 1-2 päivääHakeutuminen suoraan oppilaitokseen.Kuvaus:KurssijakoTrukinkuljettajakoulutus jaetaan kahteen osaan: tietopuoliseen ja ajokoulutukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton