• Etusivu
  • Rakentaminen

Helppokäyttöinen kellokortti niin pienrakentajille kuin -yrityksille

Rakentajan toimitus
Julkaistu 09.12.2010
201012_23891.jpg

Työmaaseurannalla mielenrauha pienrakentajalle!

Nyt pienrakentajallakin on mahdollisuus seurata tapahtumia omalla työmaallaan!

Rakentajan kellokorttiratkaisun avulla:

  • Saat varmistettua, että tilaamasi työmiehet ovat sovitusti työmaalla.
  • Voit seurata, kuka työmaallesi kirjautuu ja milloin.
  • Voit tarkistaa laskutettujen tuntien oikeellisuuden ja todellisen työn keston.
  • Tiedät jo edeltäkäsin työn kustannukset ennen laskun saapumista.
  • Töiden tekeminen on sovitun ajan mukaista.
  • Voit lähettää palvelusta tekstiviesteillä kysymyksiä / ohjeistuksia työmiehillesi

Asenna rakentajan kellokortti työmaallesi. Asennukseen tarvitset pelkän virtalähteen.

Voit seurata internetin välityksellä, reaaliajassa työmiestesi paikallaoloa työmaalla. Kellokorttitilin avulla voit myös lähettää tekstiviestejä, sekä seurata kustannusten kertymää euromääräisesti.

Rakentajan kellokortti luo sinulle mielenrauhan elämäsi tärkeimmän projektin hallintaan. Suojaudut samalla ylilaskuttamiselta, koska sinä tiedät tarkalleen kuinka kauan työt ovat kestäneet. Työlaskujen kuittaaminen perustuu faktoihin ja todelliseen aikaan. Töiden sujuminen ajallaan, tuo sinulle selvää säästöä sekä mielenrauhaa.

Rakentajan kellokortin käyttö

Rakentaja.fi video alkaa Rakentaja.fi video loppuu

Tehokas työajan seuranta pienyritykselle

Heitä käsin täytettävät ja epäselvät tuntilaput historiaan. Yrityksesi toimintaa voit suoristaa rakentajan kellokortilla. Asenna rakentajan kellokortti työmaallesi. Asennukseen tarvitset pelkän virtalähteen

Kellokortti poistaa seuraavat vaiheet:

  • Käsin täytettävät tuntilaput siirtyvät historiaan
  • Tietojen moninkertainen tallentaminen järjestelmästä toiseen poistuu
  • Tuntitietojen moninkertainen laskeminen
  • Epäselvät kirjoittamisen luomat virheet poistuvat tuntien laskennasta
201012_23892.jpg

Web-tilin avulla saat avaimet tehokkaampaan seurantaan:

  • Näet, ketkä työmiehistäsi on työmaalla ja milloin.
  • Pystyt lähettämään ohjeistuksia tekstiviesteillä työmiehillesi.
  • Saat selkeät työajanraportit muutamalla napin painalluksella.
  • Työajan kustannukset selkeänä raporttina sisäiseen seurantaan.
  • Siirrät tuntitiedot tiedostona palkanlaskijallesi palkanlaskentaan.

Pienyrityksen kellokortin käyttö

Rakentaja.fi video loppuu

Katso Webbtilin käyttö

Tilaa kellokortti nyt Rakentaja.fi Jäsentukusta!

Kellokorttilaitteen lisäksi paketti sisältää 10 kpl avaimenperiä. Lisäksi sinulle avataan Rakentaja.fi-jäsentilille kellokorttilaitteiston hallintaohjelma, jolla voit liittää jokaisen avainperän haluttuun työntekijään. Ohjelmalla voit tarkastella tehtyjä työtunteja/työntekijä. Kokonaisuus sisältää myös GSM-tiedonsiirron kulut. Laite siirtää tiedot reaaliajassa internettiin.

Lue lisää ja tilaa Jäsentukusta

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20072_3458.jpg
Decra kiviteräskate
Suomen pisimmän takuun lisäksi Decra® -kiviteräskatetta on kehuttu komeudestaDecra® -kiviteräskate on Suomen ainoa kate, jolle saat 20 vuoden pinnoitetakuun sekä 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Decra® on tiivis ja hiljainen. Eikä pidä itsestään turhaa melua, vaikka rankkasade kuinka ruoskisi, myrskytuuli tuivertaisi tai lämpötilat vaihtelisivat.Decra®-kiviteräskate on kestävä, tiivis ja tyylikäs kate niin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseen sekä pientaloihin että julkiseen rakentamiseen.Vaikka Decra on todella vankkaa tekoa, se on silti kaunis katsoa. Ympäristöön mukautuva, luonnonkivisirotteinen pinta ei kiillä. Decra on kevyt nostaa katolle: levy painaa vain kolmisen kiloa. Se on myös helppo asentaa, sillä Decra kestää taivuttelua ja sopii kaikille kattokaltevuuksille 1:5 asti.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
20233_80984.jpg
Näin ympäristöystä­vällinen kylmäaine vaikuttaa lämpöpum­pun toimintaan
Lämpöpumppujen yhteydessä puhutaan useasti lämmittämisestä ja viilentämisestä, mutta lämpöpumput eivät ole vain järkevin ratkaisu energiankulutuksen vähentämiseen, vaan myös vihreään siirtymiseen. Lämpöpumpun laitteiston osalta ympäristöystävällisyys löytyy koneiston sisältä, jossa kylmäaineella on suuri merkitys lämpöpumpun CO2-jalanjäljen vähentämisessä.Mutta mikä on kylmäaineen merkitys lämpöpumpussa ja entä mitä tarkoittaa käytännössä ympäristöystävällinen kylmäaine? Kysymyksiin vastaa Vaillant Nordicsin tuotehallinnan johtaja Peter Aller.
20205_64754.jpg
Puolita lämmityslaskusi - valitse ilma-vesilämpöpumppu
Lämmitysjärjestelmä on aika vaihtaa, kun vanha järjestelmä tulee tiensä päähän tai energiakustannuksia halutaan pienentää. Tällöin kannattaa harkintaan ottaa ilma-vesilämpöpumppu, joka on erinomainen valinta helpon asennuksen ja taloudellisuutensa ansiosta. Ilma-vesilämpöpumppuun on myös mahdollista saada avustusta, joka kannustaa vaihtamaan öljylämmityksen ekologisempaan lämmitystapaan.
8_P_153741_1.jpg
Unelmien koti, lupa olla järkevä - kuuntele Kivijalka-podcast
Haluaisitko unelmien kotisi pakettina vai muuttovalmiina talona? Kenties ehkä sittenkin haluat rakentaa talosi pitkästä tavarasta hartiapankilla?Talon ostaminen tai rakentaminen on monelle meistä elämän suurin yksittäinen hankinta. Silloin on luonnollisesti hyvä tietää mihin tarkalleen ottaen rahat kuluvat projektissa. Miten tasapainoilla unelmien kodin ja tarkan budjetin välimaastossa? Onnistuneen taloprojektin jälkeen perheen rahat riittävät yhä toivottuun elämänlaatuun, mutta samalla rakentamisessa on tehty vain fiksuja kompromisseja ja unelmista on pystytty pitämään kiinni. Kuuntele jakso alta tai Kivijalka-podcastin sivuilta!Jos saat KIVIJALASTA polttoainetta ajatuksillesi, niin ota meidät seurantaan! Se onnistuu tilaamalla Rakentaja.fi YouTube-kanava. Voit kuunnella podcastin myös yleisimmissä podcast-sovelluksissa, kuten Spotify, Apple podcastit, Google podcastitjaStitcher.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Leikkimökin materiaalilista
Materiaalilistaan on kerätty mökin runkoon tarvittavat materiaalit. Listassa ei ole huomioitu sisäpuolelle tulevia sisäverhouspaneleita tai levyjä. Listan puutavaroiden koot ovat esimerkkejä. Materiaalien määrät eivät sisällä hukkaa. Puutavaran yleinen hukkaprosentti on n. 15 %. Hukkaprosenttiin vaikuttaa mm. työtavat.Katso rakennusohjeet ja piirustukset

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton