• Etusivu
  • Talo

Helposti taivutettava Fastlock Uni - valokatteiden aatelia

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 22.05.2013
20135_35107.jpg

Fastlock uni -valokate sopii suoraan rakenteeseen.

Taivutettavalla valokatteella onnistuu kaaret tai suora rakenne

Fastlock Uni -valokate päästää päivänvalon sisään, mutta pitää veden visusti ulkona. Fastlock Unin uniikki muoto ja laadukas materiaali mahdollistavat kauniit ja tyylikkäät katokset, jotka suojaavat sateelta ja auringonpaahteelta.

Helposti taivutettavasta Fastlock Unista voidaan rakentaa myös kaarevia muotoja, joka antaa katoksien suunnitteluun lähes rajattomasti uusia mahdollisuuksia. Käyttökohteita löytyy niin kotoa, mökiltä kuin liikerakentamisestakin, koska Fastlock soveltuu kaikkialle missä tarvitaan laadukasta suojaavaa katosta: esimerkiksi kuistille, terassille, auto- tai pyöräkatoksiin, pihavarastoon - vain mielikuvitus on rajana! Valokatetta valmistetaan useita eri pituuksia (3 m, 3,5 m, 4 m, 5 m ja 6 m) sekä tilauksesta mihin tahansa mittaan.

valokate taipuu myös kaarelle.
valokate taipuu myös kaarelle.

Sealed with a click

Nerokkaan putkisaumakiinnityksen ansiosta kate asennetaan ilman katteen läpäiseviä ruuvinreikiä, joista vesi pääsisi vuotamaan sisään.

Tiivistetty tietopaketti Fastlock Uni -valokatteesta

Valitse väri

Fastlock Uni-valokatetta on saatavana kirkkaana sekä valkoisena. Kirkas läpäisee valoa erittäin hyvin, kun taas valkoinen antaa miellyttävän, pehmeän valon.

Fastlock Unia on saatavana tilauksesta myös värillisenä. Ammattikäyttöön tarkoitetut värilliset valokatteet sopivat erityisesti julkisten kohteiden kattamiseen. Sopivia käyttökohteita ovatkin muun muassa kauppakeskukset, julkiset rakennukset, urheilustadionit, päiväkodit, koulut jne. Värillinen Fastlock Uni soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa yrityksen tai yhteisön imagovärien esiintuominen on tärkeää. Minimitilauserä värillisille valokatteille on 20 m². Runsaiden värimahdollisuuksien ja monipuolisuutensa ansiosta Fastlock Uni soveltuukin lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin.

Valitse taipuisalle valokatteellesi väri.
Valitse taipuisalle valokatteellesi väri.

Helppo asentaa

Fastlock Uni on helppo sekä turvallinen asentaa. Hyötyleveydeltään 20 cm levyiset levyt kiinnitetään putkisaumoista toisiinsa. Levyjä voidaan kiinnittää toisiinsa maassa, nostaa katolle ja kiinnittää turvallisesti alhaaltapäin alumiinikiinnikkeellä ilman että rakentajan tarvitsee kiivetä katteen päälle. Vaihtoehtoisesti kate voidaan kiinnittää ruoteen päälle tulevilla muovikiinnikkeillä, jolloin kiinnikkeet eivät jää näkyviin. Levyjen työstö onnistuu esimerkiksi hienohampaisella sahalla.

Fastlock Uni pitää sateen poissa, mutta päästää auringonpaisteen läpi.
Fastlock Uni pitää sateen poissa, mutta päästää auringonpaisteen läpi.

Kestävä ja ympäristöystävällinen valokate

Fastlock Uni on valmistettu polykarbonaatista, joka on iskunkestävää ja pitkäikäistä materiaalia. Luotettava Fastlock Uni kestää pakkasia, lumikuormia ja rajuimpiakin myrskyjä 10 vuoden takuulla. Sileänä ja likaa hylkivänä se on helppo pitää puhtaana. Luonnollisesti Fastlock säilyttää värinsä ja kauniin muotonsa ajan saatossakin.

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20202_62775.jpg
Poikkeuksellisen varaava kiertoilmatakka kotiisi
Tulikiven Pielinen-takkamallisto koostuu useammasta pienikokoisesta kiertoilmatakasta, jotka sopivat monipuoliseen lämmittämiseen – myös mökille. Toisin kuin perinteisissä kamiinoissa niiden paksu vuolukivikuori varaa lämpöä pitkään hiilloksen sammuttua. Lisäksi etuna on kevytrakenteisuus, minkä vuoksi takan voi sijoittaa helposti lähes mihin tahansa.
20149_40964.jpg
Ehkäise vesivuodot ajoissa - katso miten
Vesivahinkojen määrä on kasvanut rajusti viime vuosien aikana johtuen pääasiassa rakennuskannan vanhenemisesta, vettä käyttävien laitteiden lisääntymisestä sekä vääristä rakennustekniikoista. Vakuutusyhtiöt maksavat vuosittain korvauksia reilusti yli 30 000 vesivahingosta, mutta todellinen määrä saattaa olla huomattavasti enemmänkin, sillä kaikkia vahinkoja ei ilmoiteta vakuutusyhtiöön. VTT:n selvityksen mukaan suurin osa vuotovahingoista sattuu omakotitaloissa ja useimmiten kyseessä on 1960-1980-luvuilla rakennettu talo.
20095_16912.jpg
Superlasi suojaa liiallisen auringonvalon haittavaikutuksilta
Laadukas energiaikkuna säästää lämmityskuluissa, mutta tiedostava kuluttaja niputtaa säästöpakettiin myös auringonvalon läpäisyä säätelevän ikkunalasin. Fenestran Superlasi heijastaa haitallisen osan auringon lämmöstä takaisin ulos ja ehkäisee huoneiden liiallista lämpenemistä. Kodin tai toimiston lämpötila pysyy tasaisena ympäri vuoden.Tasainen sisälämpö vähentää koneelliseen jäähdytykseen käytettävän energian tarvetta kesäisin. Kesällä auringosta tulevan energian teho vastaa jopa normaalin lämmityspatterin tehoa, ja oikealla lasinvalinnalla voidaan vähentää yli puolet lasin läpi tulevasta lämmöstä.Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton