• Etusivu
  • Talo

Harjannostajaiset

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Kun rakennus on saavuttanut harjakorkeuden, pidetään normaalin käytännön mukaiset harjannostajaiset. Harjannostajaiset merkitään työmaan aikatauluun.

Vastuuhenkilö:
Projektipäällikkö

Dokumentit:
Harjannostajaiskutsu, tiedote, aikataulu

Hyväksyntä:
Tilaaja

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11003.jpg
AIKA-talo mukautuu perheen tilatarpeisiin
Kastelli-talot tuo Vaasan Asuntomessuille psykologiseen talosuunnitteluun perustuvan uutuusmalliston AIKA 188 -talon.Muunneltavuus eri sukupolvien tarpeisiin ja lapsiperheen arjen hallinta uudenlaisten tilaratkaisujen avulla ovat tämän talon avainsanoja.Messutalon suunnittelusta on vastannut arkkitehti Jouko Saari. Hän on hyödyntänyt puutalorakentamisen perinteitä modernilla tavalla.
201311_37155.jpg
Kylpyhuoneen nautinnolliset sadesuihkut
Oras Optima - turvallinen suihkunautintoNauti pehmeän rentouttavasta Oras Optima –sadesuihkusta; sen tyylikkäästä muotoilusta ja ihastuttavasta suihkuelämyksestä. Suuresta sadesuihkusta vesi valuu pehmeästi. Hanan design miellyttää silmää, minkä lisäksi pyöristetty muotoilu ehkäisee myös pisaroiden ja kuivumistahrojen muodostumista hanan pintaan. Tarkka termostaatti pitää lämpötilan vakaana suihkun aikana. Oras Optiman lapsiturvallinen lämpötilansäädin varmistaa, ettei suihku muutu vahingossa liian kuumaksi.
20216_71382.jpg
Kotiovet muuttuivat älykkäiksi
Abloy Oy toi Suomen markkinoille uuden suomalaisten asuntojen ulko-oviin räätälöidyn Yale Linus –älylukon. Niin puhelimella kuin näppäimistöllä toimiva lukko helpottaa avainten hallintaa arjessa, esimerkiksi lapsiperheissä ja Airbnb-vuokrauksessa.
12_P_83755.jpg
Saunan puupintojen käsittely
Saunassa ja saunomiseen liittyvissä tiloissa viihdytään. Myös niitä halutaan sisustaa ja luoda omannäköistä tunnelmaa. Materiaalivalintoihin ja valaistukseen panostetaan. Perinteinen vaalea puu ei ole enää ainoa vaihtoehto, vaan erilaisia puulajeja ja värejä kokeillaan rohkeasti. Aiemmin ihastusta ovat herättäneet savusaunan tunnelmaa imitoivat mustat saunat, ja tällä hetkellä suosittuja saunasävyjä ovat kelopuun harmaa ja valoisa puhtaanvalkoinen. Tai miltä tuntuisi hienostunut helmiäishohde, jota hyvin suunniteltu valaistus korostaa?
20237_82549.jpg
Uudentyyppiset rakennuslevyt soveltuvat monenlaiseen rakentamiseen
Tycroc Suomi Oy pääsi myös mukaan rakentamaan muutamaa merkittävää messukohdetta Loviisan Asuntomessuilla. Tutustutaampa Talo Loviseaan tarkemmin ja muistellaan, mitä Asuntomessuilla nähtiin.
20224_77762.jpg
Tycroc Suomi Oy – Lattialämmityksen aluslevyt ja märkätilalevyt
Tycroc-rakennuslevyt sopivat käytettäväksi niin märkiin kuin kuiviinkin tiloihin. Lattialämmityksen aluslevy Tycroc UHP on kehitetty lattialämmityksen asennuksen yksinkertaistamiseksi ja nopeuttamiseksi. Tycroc UHP sopii asennettavaksi myös betonirakenteiden päälle, mutta pienen neliömetripainon ansiosta se on erittäin varteenotettava ratkaisu varsinkin puurakenteisiin ja puurakennuksiin. Tycroc TWP märkätilalevy on ideaali rakennuslevy märkätiloihin kuten kylpyhuoneisiin, kylpylöihin, höyrysaunoihin, sekä uima-altaisiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton