• Etusivu
  • Talo

Fenestran ikkunoiden ja ovien asennusnäytös 13.5. Valkeakoskella

Rakentajan toimitus
Julkaistu 07.05.2009
20093_15539.jpg

Asennusnäytöksessä kannattaa piipahtaa juuri nyt!
Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä saat tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!

Asennusnäytös ke 13.5. Valkeakoski

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna-ja oviasennus on. Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä!

Aika: ke 13.5.2008, klo 10-18.00
Paikka: Koljonen Heikki, Salomaantie 32, 37630 Valkeakoski.

Paikalla edustajat: Janne Ylinen 050-552 0579,
Erkki Uusitalo 050-344 3769.

Tervetuloa!

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ulko-ovista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_2027.jpg
Asunto-oy:n ja osakkeenomistajan vastuut
Asunto-osakeyhtiön ja osakkeenomistajan välinen kunnossapitovastuu määritellään asunto-osakeyhtiölaissa.Yhtiöjärjestyksessä voidaan määrätä kunnossapitovastuu toisin kuin laissa sanotaan. Osakkeenomistajan on viipymättä ilmoitettava yhtiölle havaitsemastaan huoneiston viasta tai puutteesta. Korjaamattomina kosteus- tai homevauriot helposti laajenevat moniin huoneistoihin tai yhtiön yhteisiin tiloihin. Siksi yhtiön kannattaa huolehtia korjausten tekemisestä tai teettämisestä vaikka kunnossapitovastuu olisikin osakkailla. Jos osakkeenomistaja laiminlyö ilmoitusvelvollisuutensa, hän voi joutua korvaamaan myös yhtiön kunnossapitovastuuseen kuuluvia korjauksia.
202212_80415.jpg
Tämä pieni ja halpa laite voi säästää sähköä enemmän kuin luulitkaan
Selvästi alle sadan euron investoinnilla voi lisätä kodin turvallisuutta ja säästää energiakuluissa. Lue, miten voit hyötyä etäohjattavasta pistorasiasta.
20216_71160.jpg
Onnistu kerralla: pihatiilien asennus
Pihatiilien asennus onnistuu, vaikka et olisikaan alaan vihkiytynyt ammattilainen. Seuraamalla muutamaa työvaihetta, on lopputuloksena siisti ja huoliteltu piha, joka kestää kulutusta sekä aikaa.Tässä Wienerbergerin tarjoamat ohjeet omaa pihaa suunnittelevalle:
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Kastellilla uudet nettisivut
Kastelli on julkaissut uudistuneen nettisivustonsa osoitteessa www.Kastelli.fi. Uudet sivut ovat aiempaa selkeämmin eriytyneet palvelemaan talo- ja huvila-asiakkaita, jolloin kiinnostavin sisältö on helpommin löydettävissä. Uusilla sivuilla on myös laajasti tietoa Kastellin suosituista Muuttovalmis- ja Economy-mallistoista.Tutustu Kastellin uudistuneeseen talo- ja huvilamallistoon>>>
20195_57904.jpg
Poistoilmalämpöpumppu, jota voit muunnella tarpeen mukaan
Compact PC -sarja koostuu poistoilmalämpöpumpusta, jota voit muunnella tarpeesi mukaan. Compact-poistoilmalämpöpumpulla voi lämmittää tai viilentää tuloilmaa, sekä lämmittää käyttöveden. Tehokas poistoilmalämpöpumppu osallistuu näin myös asunnon lämmitykseen pienentäen lämmityskustannuksia.Sarjasta löytyy Nilanin viimeisin tietotaito ja markkinoiden parhaat komponetit. Sarja edustaa viimeisintä talotekniikkaa ja huippuenergiatehokkuutta.Energiatehokkuus perustuu Compactin kaksinkertaiseen lämmöntalteenottoratkaisuun, jossa on passiivikenno ja poistoilmalämpöpumppu
20199_59970.jpg
Ikkunoiden ja ovien tiivistäminen
Kevät on oivaa aikaa tiivistää ovet ja ikkunat, samalla kun ne pesee ja huoltaa muutenkin. Vaikka tiivistystyö ei vaikeaa olekaan, on siinä omat huomioitavat seikkansa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton