• Etusivu
  • Talo

Fastlock Canopy – näyttävä ovikatos helposti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 18.08.2008
20083_9162.jpg

Alumiinirakenteinen Fastlock Canopy -ovikatos.

Ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sään rasituksilta. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei keräänny katoksen päälle.

Icopalin Fastlock Uni –valokatteesta on saatavana asennusvalmis ovikatospakkaus tarvikkeineen. Kokonaisuuteen kuuluu katokseen tarvittava määrä valokatetta, katoksen rakenteet sekä kiinnikkeet.

Alumiinirunkoinen ovikatos

Tukirakenteet on tehty jauhemaalatuista alumiiniprofiileista ja varsinaisena katosmateraalina on tuttu polykarbonaatista valmistettu Fastlock Uni –valokate. Valokatelevyt tulevat pakkauksen mukana katokseen valmiiksi sopivina paloina leikattuna. Lisäksi pakkaukseen kuuluu kaikki tarvittavat kiinnikkeet asennusohjeineen. Kevyt katos on helppo asentaa paikalleen; asentamisen kului testatessa aikaa noin 45 minuuttia.

Fastlock Canopy –ovikatosta on tarjolla kaksi eri kokovaihtoehtoa: kaarenleveydeltään 190 cm leveä katos enintään 110 cm leveille oville, sekä kaarenleveydeltään 290 cm leveä katos kaksilehtisille, enintään 180 cm leveille oville.

Fastlock Canopy-ovikatoksesta puurunkoinen versio

Ovikatoksesta on nyt saatavana alumiinirunkoisen mallin lisäksi myös puurunkoinen vaihtoehto; Icopal Canopy Wood. Yksilehtiselle ovelle suunnitellun ovikatoksen leveys on 190 cm, syvyys 80 cm ja kaaren korkeus on 26 cm. Painoa katoksella on noin 25 kg. Katoksen runko on kestävää ja muotonsa säilyttävää liimapuuta ja katemateriaali Icopalin polykarbonaatista valmistettua Fastlock Uni –valokatetta.

Puurunkoinen Fastlock Canopy -ovikatos.
Puurunkoinen Fastlock Canopy -ovikatos.

Fastlock Canopy

  • Suojaa sisäänkäyntiä sateelta ja lumelta
  • Täydellinen paketti - helppo asentaa
  • Katemateriaalilla kymmenen vuoden takuu

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20218_72150.jpg
Viikon sisustusidea: Apua sisustus­suunnitteluun kotona - 3 veden­pitävää tärppiä!
Jos satut pitämään sinisestä tai vihreästä, mutta se ei tällä hetkellä ole muotia, mitä sitten? Mieti, mistä sinä pidät sillä sinä siellä asut, ei trenditoimittaja eikä sisustussuunnittelija. Itse asiassa hyvät sisustussuunnittelijat ottavat aina selvää, mitä asiakas haluaa ja mistä hän pitää. Sisustus suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaan soveltaen uusimpia sisustustrendejä. Näin asunnosta saadaan täydellisesti omistajansa näköinen ja eritoten viihtyisä.
20235_81847.jpg
Luotettava yhteistyökumppani LVI-remonteissa
LVI-remontit ovat monimutkaisia projekteja, jotka vaativat tarkkaa suunnittelua, aikataulutusta ja laadukkaita materiaaleja. Onkin tärkeää löytää luotettava kumppani, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita, pystyy takaamaan tuotteiden saavutettavuuden ja tarjoaa asiantuntevaa tukea läpi projektin.
201812_55751.jpg
Tee onnistunut matka uuteen kotiin - haaveista totta
Haaveistako totta? Useat meistä haaveilevat yksilöllisesti suunnitellusta kodista − omien tärkeimpien mielikuvien ja toiveiden toteutumisesta niin paperilla kuin myös todellisuudessa. Moni on ehkä raapustanut ruutupaperille huonejakoja ja miettinyt, miten uuden talon huonetilat keskenään jakautuisivat. On kuitenkin hyvä kysyä itseltä, onnistuukohan tämä nyt omalla osaamisella. Kultainen neuvo tähän on: omat visiot kannattaa käydä rohkeasti esittelemässä ammattitaitoiselle ja kokonaisuudet hallitsevalle arkkitehdille heti hankkeen alussa. Ammattilainen hahmottaa kokonaisuudet ja kuuntelee tarkkaan rakennuttajan toiveet.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton