• Etusivu
  • Varusteet

Eri valmistajien sähkötyökalut, mutta yksi yhteinen akku? Kyllä kiitos!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 06.08.2020
20208_66038.jpg

Tätä on odotettu! Suositut sähkötyökaluvalmistajat ryhtyvät yhteistyöhön ja alkavat tarjota tuotteissaan akkuja, jotka ovat yhteensopivia yli brändirajojen. Bosch ja Gardena perustavat Power for All -akkuallianssin.

Power for All -akkuallianssi pohjautuu Boschin johdottomaan teknologiaan

Bosch-sähkötyökalujen Home & Garden -yksikkö avaa oman oman 18 V -akkualustansa muille valmistajille, muodostaen Gardenan kanssa Power for All -allianssin ja tarjoamalla yhdessä muiden tunnettujen valmistajien kanssa brändienvälisen akkujärjestelmän kodin ja puutarhan sähkötyökaluille.

"Me avaamme järjestelmämme muille valmistajille, mikä tarjoaa kuluttajille täysin uudenlaista monikäyttöisyyttä. Tulevaisuudessa kuluttajat voivat käyttää yhtä ja samaa 18 V akkua Boschin sekä Gardenan, Emmaljungan, Glorian, Wagnerin ja Rapidin sähkötyokalujen, puutarhatyökalujen ja kodin laitteiden virtalähteenä", Robert Bosch Power Tools GmbH:n hallituksen puheenjohtaja Hens Becker sanoo.

Tulevaisuudessa kyseisten sähkötyökalujen käyttäjät säästävät rahaa, aikaa ja tilaa. Brändien yhteisenä taoitteena on tarjota kuluttajille laajin brändienvälinen akkujärjestelmä, joka kattaa kotona tarvittavan laitevalikoiman: tee-se-itse-työkalut, puutarha- ja puhdistustyökalut, kodin laitteet, pintakäsittelylaitteet, retkeily- sekä vapaa-ajanlaitteet ja paljon muuta, eikä hyllyt täyty ylimääräisistä lisävarusteista.

20208_66043.jpg

Boschin akkuteknologia vakuuttaa niin kumppanit kuin käyttäjätkin

"Käyttäjämme haluavat tehokkaan, luotettavan ja monipuolisen akun, jota voi käyttää moniin tarkoituksiin kotona ja puutarhassa. Siksi päätimme Gardenalla ryhtyä yhteistyöhön Boschin kanssa ja lähteä mukaan perustamaan Power for All -allianssia", Gardenan toimitusjohtaja Pär Åström sanoo."Olemme vakuuttuneita siitä, että tulevaisuudessa työskentely on johdotonta ja joustavaa. Power for All -allianssi hyödyttää kaikkia", Gloria House and Gardenin toimitusjohtaja ja omistaja Markus Kress vahvistaa.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi. Bosch pitää jatkossakin huolta käyttäjistään. Kaikki yli 20 miljoonaa Bosch-akkua latureineen säilyvät yhteensopivina nyt jo markkinoilla olevien tee-se-itse- ja puutarhatyökalujen kanssa. Akut ja työkalut ovat takautuvasti yhteensopivia vuoden 2007 sähkötyökaluihin saakka.

Ohje

Ohje

Nykyinen akkusi toimii vastedeskin

Sinun ei tarvitse olla huolissasi. Bosch pitää jatkossakin huolta käyttäjistään. Kaikki yli 20 miljoonaa Bosch-akkua latureineen säilyvät yhteensopivina nyt jo markkinoilla olevien tee-se-itse- ja puutarhatyökalujen kanssa. Akut ja työkalut ovat takautuvasti yhteensopivia vuoden 2007 sähkötyökaluihin saakka.

Boschilla on valmiiksi laaja kattaus johdottomia tee-se-itse- ja puutarhatyökaluja, valikoimaa laajennetaan systemaattisesti tulevina vuosina. Gardena muuntaa koko 18 V -tuotevalikoimansa allianssin akkujärjestelmään yhteensopivaksi jo tulevalle puutarhakaudelle. Kaikki muut kumppanit ovat jo markkinoilla edustettuna Bosch-akkujen kanssa yhteensopivilla laitteilla tai laajentavat vaiheittain tuotevalikoimaansa yhteensopivaksi.

"Kysyntä johdottomille työkaluille kasvaa jatkuvasti. Viiden vuoden päästä niiden osuus on noussut jo noin 40 prosentista 60 prosenttiin. Investointi akkujärjestelmäämme on investointi tulevaisuuteen", Henk Becker sanoo.

Tämän uuden Power for All-akkuallianssin myötä tuodaan käyttäjille ehdotonta lisäarvoa kun johdottomien laitteiden laitevalikoima monipuolistuu ja laajentuu yli brändirajojen.

20208_66041.jpg
https://kauppa.rakentaja.fi/t/pihakoneet/

Lisätietoa aiheesta löydät osoitteesta www.powerforall-alliance.com.

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20111_24172.jpg
Kastellin huviloita
Huvilamallistoihin on valittu suomalaiseen maisemaan sopivia, erinäköisiä ja -tyyppisiä huviloita. Niiden toimivuuden lähtökohtana on Kastellin arkkitehtien vankka kokemus ja tutkimustieto nykyaikaisen huvila-asumisen tilatarpeista. Taitava arkkitehtisuunnittelu käyttää neliöt tehokkaasti ja minimoi näin rakennuskustannuksia.UUTUUS-esitteet ja kaikkien aikojen muhkeimman Huvilakirjan saat Kastelli-kauppiaaltasi tai tilaamalla ne suoraan netistä www.kastelli.fi

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton