• Etusivu
  • Rakentaminen

E.ON kiittää Rakentaja.fi jäsenistöä!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.12.2012
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Marraskuun lopussa päättyneen joukkokilpailutuksemme voittanut E.ON Suomi Oy keräsi kilpailutuksella ennätyksellisen määrän uusia asiakkaita ja haluaa nyt joulun kunniaksi tarjota loppuvuodeksi edullisen sähkösopimuksen myös niille jäsenillemme jotka eivät vielä tuohon viimekertaiseen kilpailutukseen ehtineet.

Kuten alla voitte huomata on saatu tarjous on erittäin hyvä ja saakin jälleen varauksettoman suosituksemme. Kaikki esitetyt hinnat pitävät myös sisällään vuoden 2013 alusta voimaan tulevan 24 % arvonlisäveron, eli nuo hinnat eivät sen vuoksi enää nouse.

E.ON´in loppuvuoden kestävät tarjoushinnat eri kulutustyypeille ovat seuraavat:

Yleissähkö:
Perusmaksu 2,98 euroa/kk
+ energian hinta 5,90 snt/kk

Aika- eli yösähkö
Perusmaksu 3,98 euroa/kk
+ päiväenergia 6,63 snt/kWh
+ yöenergia 5,03 snt/kWh

Kausisähkö:
Perusmaksu 3,98 euroa/kk
+ talvipäiväenergian hinta 6,74 snt/kWh
+ muu aika energian hinta 5,53 snt/kWh

Saavutettavan säästön voi laskea alla olevien laskurilinkkien kautta.

Sopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, yritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen. Halukkaille on tarjolla myös vihreä vaihtoehto 0,15 snt/kWh lisähinnalla.

Tarjous voimassa 1.1.2013 asti!

Tarjous on voimassa vain sivujemme kautta tehtyihin sopimuksiin sekä vain toistaiseksi voimassa olevan ajan, kuitenkin vähintään 1.1.2013 kello 24:00 asti, jota ennen halukkaiden on tarjous siis sivujemme kautta hyväksyttävä. Tuon ajan jälkeen ilmoitettuja sopimuksia ei välttämättä enää voida ottaa vastaan.

Toinen raja on sopimusten voimaantuloaika, eli vanhan energiamyyjän kanssa oleva mahdollinen määräaikainen sopimus on päätyttävä viimeistään 30.4.2013, jos nykyinen sopimus on voimassa tuon ajan yli ei sopimuksia voida siirtää tämän tarjouksen voittaneille yhtiöille.

Tarjous on niin ikään voimassa vain jäsenillemme, mutta tuo asia on helposti hoidettavissa. Mikäli et vielä ole jäsenemme voit laskelman jälkeen hyväksyä sopimuksen ja samalla napin painalluksella liittyä ilmaisjäseneksemme. Eli et tarvitse erillistä jäsenrekisteröintiä.

>>>Tarkista tarjous tästä...

(Tarjous on tarkoitettu jäsenillemme. Jos tarkistuksen jälkeen haluat tehdä sähkösopimuksen voit samalla liittyä jäseneksi. Jäsenyys on täysin maksutonta.)

Tarjouksen hinta pysyy kiinteänä 31.7.2013 asti

Tarjous pitää sisällään määräaikaisen kiinteähintaisen sopimuksen joka kestää 31.7.2014 asti. Tuona aikana sähköenergian hinta voi muuttua ainoastaan jos yleinen arvonlisävero jälleen muuttuu tulevasta 24 %:sta suuntaan jos toiseensa. Määräaikaisuutensa jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena, eli sähkön saanti ei ko. ajankaan jälkeen katkea. Asiakas voi sopimuksen kuitenkin ennen määräajan päättymistä irtisanoa asunnosta poismuuton vuoksi.

Sopimuksen siirto uuteen yhtiöön ei aiheuta mitään muutoksia mittaustapaan eikä nykyisiin mittausaikoihin, siitä vastaa edelleen siirtoyhtiö eli verkonhaltija.

Miten tarkistan sähkötarjouksen ja teen sopimuksen?

Tarkista tarjous tästä...-linkeistä voit helposti tarkistaa onko tarjous edullisempi kuin nykyisen sähkön myyjäsi tarjoama sopimus. Tarkistusta varten tarvitset jonkin aiemmista sähkölaskuistasi, sillä siitä selviävät helpoiten tarvittavat tiedot: energian vuosittainen kulutusmäärä, nykyinen energiahinta (ei siis siirtohinta) sekä kuukausittainen perusmaksusi. Kyseiset tiedot löydät siis helpoiten energiamyyjäsi sähkölaskusta. Kun teet sopimusilmoitusta tarvitset vielä SIIRTOYHTIÖN laskusta löytyvän käyttöpaikkatunnuksen/-numeron. Energiamyyjä käyttää eri tunnuksia joten niissä oleva tunnus ei kelpaa koska irtisanominen ilmoitetaan aina siirtoyhtiöön.

Laskuri vertaa syöttämiäsi tietoja ja kertoo sinulle euroissa mahdollisesti saavuttamasi säästön 24 kuukauden ajalta. Mikäli laskuri osoittaa sinulle säästöä, voit samantien ilmoittaa halukkuutesi energiayhtiön vaihtoon. Varmista kuitenkin ennen sitä, että nykyinen sopimuksesi on toistaiseksi voimassa oleva TAI että sopimusaika päättyy viimeistään 28.2.2013 mennessä. Mikäli hyväksyt sopimuksen, uusi yhtiösi huolehtii irtisanomisen vanhaan yhtiöösi eli sinun ei tarvitse ko. asian puitteissa tehdä mitään.

Huomioi myös, että ilmoituksesi on hyväksymisesi jälkeen sitova ja vanhan sopimuksesi irtisanominen lähtee liikkeelle heti. Sähkönmyynnin kilpailuttamiseen liittyvän mittarin luenta on kerran vuodessa maksuton, joten asiakkaalle ei aiheudu yhtiön vaihdosta mitään ylimääräisiä kuluja.

Tarjous koskee vain energian osuutta, sähkön siirto ei siis ole edelleenkään kilpailutettavissa ja se tapahtuu aina paikallisen sähköyhtiön toimesta, joka hallitsee jakeluverkkoa. Sähkön siirtohintaan ei myöskään vaikuta se keneltä itse energian ostaa eli se ei vaihdon vuoksi voi nousta.

Tämä tarjous on voimassa vain näiden sivujen kautta tehtyihin sopimuksiin. Lukijamme voivat sivujemme kautta liittää myös sukulaisiaan tai tuttaviaan edullisen sopimuksen piiriin täysin samoilla hinnoilla ja ehdoilla.

>>>Tarkista tarjous tästä...

Ole tarkkana antaessasi tietoja!

Yhteys on salattu joten sivuille tehdyt täytöt eivät pääse vuotamaan ulkopuolisille. Saadut tarjoukset ovat voimassa 1.1.2013 kello 24:00 asti jota ennen on siis mahdolliset sopimusilmoitukset tehtävä. Tarkista että sähköpostiosoitteesi tulee kirjoitettua oikein sillä sopimusilmoituksesi jälkeen saat sähköpostiisi muutaman minuutin päästä vahvistuksen sopimusilmoituksesi vastaanotosta, jos sitä ei kuulu ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Tarkista myös että hetu-tunnuksesi, eli sosiaaliturvatunnuksesi on ilmoitettu oikein sillä virheellisillä tai puutteellisilla tunnuksilla tehty ilmoitus ei mene sähköyhtiöiden järjestelmässä eteenpäin.

>>>Yleisimmät kilpailutuksia ja energiamyyjän vaihtoa koskevat kysymykset

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20094_16164.jpg
Keskuspölynimurin jälkiasennus
Puzer-keskuspölynimurin asennus on helppoa ja nopeaa, myös jälkiasennuksena. Koko järjestelmän asentamiseen kuluu aikaa vain muutama tunti, eikä se häiritse asumista.Useimmissa pientaloissa on levyrakenteiset, onttorunkoiset seinät, joten runkoputken vetäminen käy usein nopeasti ja helposti. Putket voivat kulkea myös komeroiden sokkelitilassa tai muissa vastaavissa tiloissa. Siirtyminen huonetilasta toiseen tapahtuu ylä- tai välipohjan kautta.Katso tv-esitys keskuspölynimurin jälkiasennuksesta...Lisätietoa keskuspölynimureista...
20176_49509.jpg
Isi avaa oven puhelimella
Radiojuontaja, mediapersoona Kimmo Vehviläinen, Suomen rakastetuimmaksi radioääneksikin tituleerattu mies viihtyy kotonaan Keravalla. Sana koti saa Kimmo Vehviläisen innostumaan. Hän kuvailee kotia paikaksi, jossa viihtyy.Kodin pitää olla kiva ja turvallinen.- Kimmo Vehviläinen, radiojuontaja
20186_53423.jpg
Vanha ja uusi tiili sulassa sovussa
Nakkilan Pyssykankaalla, kylämaisemaa halkovan tien varressa, on 1950-luvulla valmistunut tiilinen rakennus, jonka seinää koristaa teksti VERSTAS. Kyseessä on vanha puusepänverstas, joka on saanut uuden elämän Temal Oy:n varatoimitusjohtaja Harri Höglundin käsissä. Nyt verstaan yläkerrassa on upea, vanhaa ja uutta tiiltä kunnioitten tehty 330 m² loft-asunto.
202212_80441.jpg
Rakentamisessa ja remontoin­nissa jokainen investointi on vastuullinen valinta
Elämä tuo tullessaan lukuisia muutoksia, isoja ja pieniä. Vuodet tuntuvat lipuvan ohitsemme varsinkin ruuhkavuosien aikaan ja koti kaipaa muutosta erilaisten tarpeiden mukaan. Koti kaipaa remonttia säännöllisesti ja siksi onkin hyvä pysyä tietoisena erilaisista tavoista tehdä vastuullisia ja pitkäikäisiä valintoja. Näin säästät luontoa, energiaa ja lompakkoa.
isover-tiilihormi-paloeriste
Eristä piippu oikein ja oikeilla tuotteilla
ISOVER-mineraalivillaeristys edistää rakennuksessa henkilöturvallisuutta ja rakenteiden paloturvallisuutta. Rakennustarvikkeet jaetaan europaloluokkiin sen perusteella, miten ne vaikuttavat palon syttymiseen, leviämiseen sekä savun tuottoon. Pinnoittamattomat ja lasikuituhuovalla pinnoitetut ISOVER-mineraalivillaeristeet kuuluvat parhaisiin paloluokkiin A1 ja A2-s1, d0.Lasivilla on palamaton lämmöneriste, joten sitä voidaan käyttää kaikissa rakennuksissa.
20188_54432.jpg
Uudet talomallit toteuttamaan unelmaa omasta kodista
Kastellin talomallisto täydentyy syksyllä 2018 uutuusmalleilla, jotka pohjautuvat markkinajohtajan suosituimpiin talopaketteihin. Uudet talomallit ovat syntyneet räätälöimällä halutuimpia malleja asiakkaiden toiveiden pohjalta. 27.8.-30.9.2018 Kastelli tarjoaa kaikkiin talomalleihinsa hurjia kampanjaetuja, joiden arvo on jopa 10 000 euroa. Nyt jos koskaan kannattaa siis toteuttaa unelma omasta kodista!Tutustu Kastelli-talojen mallistoonTilaa Kastelli-taloesite

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton