• Etusivu
  • Remontti

DIY-remppa - uhka vai mahdollisuus?

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Remppatori
Julkaistu 17.08.2023
20238_82814.jpg

Natan vieraaksi studiolle saapuu Ina Mikkola kertomaan, kuinka hänen ihka ensimmäinen remppa sujui.

Monille meistä tee-se-itse -asiat ovat jo ennestään tuttuja, ja on antoisaa nähdä oma työnjälki esimerkiksi oman kodin sisustuksessa. Ohjevideoiden tai -lehtisten parissa vietetyt tunnit kuitenkin herättävät tunteita suuntaan ja toiseen. Vaikka intoa ja halua DIY-remppaamiseen olisi, niin milloin vasaraan tai maalitelaan tarttuminen kannattaa ja milloin on aika kutsua ammattilaiset apuun.

Rakentaminen ja remontoiminen etenkin itse tehtynä voi tuntua jopa pelottavalta ajatukselta, erityisesti ensikertalaisen näkökulmasta. Tästä syystä remppapirkoksi tunnistautuva Nata Salmela on kutsunut Raksaa & fiksaa -podcastin avausjaksoon Ina Mikkolan, jolla on takanapäin hänen ihka ensimmäinen remppa. Yhdessä he jakavat parhaat vinkkinsä siitä, minkälaisiin remppoihin kannattaa itse ryhtyä ja milloin on hyvä kutsua ammattilaiset paikalle. Kaksikko sukeltaa piikkauspölypilven syvään päätyyn ja muistelevat toinen toistaan hauskempia remppakommelluksia.

Jakso tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa, hulvatonta remppatarinointia ja vinkkejä remonttia suunnitteleville. Jos sinua kiinnostaa tee-se-itse -remppailu ja haluat kuulla kokemuksia, jotka säästävät sinut sudenkuopilta, tämä jakso on juuri sinulle.

Tee-se-itse vai ammattilainen apuun?

DIY-remppaaminen on innostavaa puuhaa, jolla voi säästää remontointikustannuksissa ja samalla mahdollistaa persoonallisen ja yksilöllisen jäljen luomisen omaan kotiin. Kuitenkin, silloin kun aika on kortilla tai tarvitaan taitoa, joka ylittää oman osaamisen rajat, on viisainta turvautua ammattilaisten apuun. Tässä tilanteessa kannattaa kääntyä Remppatori.fi -palvelun puoleen, joka yhdistää kuluttajien remonttitarpeet ja osaavat tekijät saumattomasti. Jaksossa Remppatorin asiantuntija Essi Niskanen kertoo, kuinka palvelun kautta myös ensikertalainen voi onnistua tee-se-itse -remontissa.

– Haluamme, että ihmiset säästävät aikaa ja hermoja – meidän palvelun avulla remontointi voi olla hauskaa ja helppoa. Essi Niskanen, asiantuntija, Remppatori.fi

Podissa kuulet vinkkejä luotettavan ammattiavun löytämiseen aina pesukoneen asennuksesta makuuhuoneen maalaukseen ja kylpyhuoneremontista vaikka talon salaojituksen toteuttamiseen.

Asiantuntijavieraana Natan kanssa studiossa Remppatorin Essi Niskanen.
Asiantuntijavieraana Natan kanssa studiossa Remppatorin Essi Niskanen.

– Remppatori sopii kaikille, jotka etsivät remontti- tai rakennustyölle tekijää, ja jotka haluavat helpottaa remontin koordinointia. Haluamme, että ihmiset säästävät aikaa ja hermoja. Meidän palvelun avulla remontointi voi olla hauskaa ja helppoa, Niskanen kertoo.

Projektin valmistuttua suoritetun työn laatu ja sujuvuus on mahdollista arvioida palvelussa. Remppatori tarkastaa myös säännöllisesti palvelussa olevien yritysten pätevyydet ja taloustiedot riippumattomista lähteistä, jotta voit olla varma, että saat ammattitaitoisen ja luotettavan tekijän urakallesi.

Klikkaa kuuntelemaan

Kuuntele Raksaa & Fiksaa -podcastin jakso alta ja nappaa parhaat vinkit oman remonttisi toteuttamiseen. Äläkä unohda käydä Remppatori.fi:ssä, jos kaipaat pätevää tekijää remontillesi – palvelu on helppo ja turvallinen tapa helpottaa remontin koordinointia ja löytää juuri sinulle sopiva ammattilainen.

Ei muuta kuin korvanapit korvaan ja lähde mukaan remonttiseikkailuun! Raksaa & Fiksaa -podcast julkaisee joka tiistai uuden jakson yksinoikeudella Podmessa ilmaiseksi.

Remppatori
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20231_78362.jpg
Kotitalousvähennys
Mikä on kotitalousvähennys? Lyhyesti todettuna: kotitalousvähennys on verotuksessa tehtävä vähennys ja vähennystä saa kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä. Kotitalousvähennykseen oikeuttaa tavanomainen kunnossapito- ja perusparannustyö. Yleensä mielletään, että kotitalousvähennystä voi hakea ainoastaan suurista remonteista, mutta myös pelkkä turvalukon asennus tai ulkovaraston maalaus kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.Mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon remontointia suunnitellessa?Mistä kaikesta voi kotitalousvähennystä saada?
20231_80603.jpg
Puuttuuko rakennusprojektistasi tekijät? Mietityttääkö hinta? Tutustu Remppatoriin
Remontti tai muita rakennustöitä edessä, mutta tekijät puuttuu – mitä tehdä? Entä mitä remontin hintahaarukka mahtaa olla? Onneksi avuksesi löytyy ilmainen ja luotettava Remppatori, jonne on mahdollista jättää tarjouspyyntö remonttitarpeistasi. Ammattilaiset vastaavat näin tarjouspyyntöösi ja saat valittua sopivan ehdokkaan ja tarjouksen remonttiisi – näin säästät valtavasti aikaa, vaivaa sekä rahaa. Mutta mikä on tarkemmin Remppatori ja miten se toimii?
20231_80742.jpg
Asiantuntijan vinkit: Näin löydät luotet­tavan ammatti­laisen remontti­projektiin
Oikean urakoitsijan valinta helpottuu, kun apuna käyttää digitaalisia palveluita. Asiantuntija kertoo, miten remontin tekijöitä kannattaa vertailla.
20101_19848.jpg
Uutta Suomessa - osta Kastellin Economytalo netistä!
Nyt voit valita ja varata talon suoraan netistä! Kastelli-talot tuo uutena mahdollisuuden ostaa talon suoraan netistä. Nettikauppa avautuu to 14.1.2010
20183_52237.jpg
Rintamamiestalossa säästetään satasia lämmityskuluissa
Rauhallisella alueella, taajaman ulkopuolella sijaitsee perinteinen rintamamiestalo. Kellarilliseen taloon on rakentamisensa jälkeen tehty pienempiä ja suurempia remontteja. Puulämmitys on vaihdettu öljyyn, katto on uusittu ja koti on kokenut sisäpintaremontin moneen kertaan. Nelihenkinen perhe halusi säästää lämmityskustannuksissa ja päätti hankkia puhallusvillaa yläpohjaan.
20138_35939.jpg
Poista veto ja korjaa lattia lämpimäksi
Samalla, kun vanhassa talossa tehdään ulkopuolista lisäeristämisestä, saadaan alapohjien ja sokkelin liityntä sekä alapohjan ja väliseinien kohtien eristys yhtenäiseksi. Terveen, kunnostetun talon perusteet ovat samat kuin uudenkin: kuivat, hyvin eristetyt ja tiivistetyt rakenteet sekä oikein mitoitettu hallittu ilmanvaihto.Alapohjan sekä alapohjan ja seinän liitoksen oikea eristys on tärkeää asumismukavuuden ja sisäilman laadun kannalta. Lämmin lattia on asuinviihtyvyyden kannalta tärkeä, koska lattian pinnan lämpötila tuntuu sen päällä käveltäessä. Routaeristys puolestaan suojaa rakenteita maan routimiselta.Tutustu tarkemmin alapohjan eristys ja routaeristys -tuotteisiin

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton