• Etusivu
  • Sisustus

Cello-kokonaisuudet kotiin, jossa mieli lepää

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.05.2008
20084_9903.jpg

Maailmat ideoittesi mukaan

Cello on K-raudan ja Rautian oma sisustusmerkki. Cellon idea on luoda inspiroivia sisustuskokonaisuuksia, jotka auttavat asiakasta toteuttamaan parempaa asumista. Cello on enemmän kuin upeita tuotteita - Cello on upeita kokonaisuuksia.

Asiakkaan valintoja helpotamme kokoamalla yhteensopivia tuotteita neljän tyylisuunnan alle. Asiakkaan on vaivatonta tehdä oman maun mukaisia valintoja ja koota niistä haluttu kokonaisuus.
Tee koti, jossa mieli lepää.

Tyylivalintoja voit tehdä seinäpinnoissa: tapetit ja maalit sekä lattioissa: laminaatit ja parketit, kuin myös valaisimissa.

Country

Lämminhenkistä nostalgiaa ja maaseudun tunnelmaa. Countryssa on lämpimiä sävyjä, aitoja luonnonmateriaaleja ja historiallista tyyliä. Kuvan valaisimet Nashville.

20084_9904.jpg

Classic

Ajaton ja tasapainoinen tyyli, joka muodostuu pienistä yksityiskohdista ja huolella valituista pintamateriaaleista. Tuotteita yhdistää klassinen ilme, joka tuo kotiin lämpimän hengen. Kuvan valaisimet Single lattiavalaisin ja Luna kattovalaisin.

20084_9905.jpg

Modern

Hillitty, kansainvälinen sisustustyyli. Moderni ilme luodaan tuotteiden selkeällä muotokielellä ja tarkkaan harkituilla väreillä.

20084_9906.jpg

Funky

Pop-taiteesta ja retrosta innoittuneita, leikkisän irrottelevia tuotteita. Funkyssa on luovaa ja iloista muotoilua, joka käyttää tämän päivän muotivärejä.

Alla olevissa kuvissa Modern-tyylin valaisimia.

Lattiavalaisin Cello Two Step, kromi. Runko harjattua terästä, lasikuvut. 230V/G9/40W, himmennin. Kork. 1425, lev 285, syv 240 mm.
Lattiavalaisin Cello Two Step, kromi. Runko harjattua terästä, lasikuvut. 230V/G9/40W, himmennin. Kork. 1425, lev 285, syv 240 mm.
Kattovalaisin Cello Octave. 4-osaisen valaisimen runko harjattua terästä, mustat kangasvarjostimet. 230V - E14-kanta - max.60W.
Kattovalaisin Cello Octave. 4-osaisen valaisimen runko harjattua terästä, mustat kangasvarjostimet. 230V - E14-kanta - max.60W.
Seinävalaisin Cello Octave. Runko harjattua terästä, musta kangasvarjostin. 230V - E14-kanta - max.60W. Liitosjohto kytkimellä.
Seinävalaisin Cello Octave. Runko harjattua terästä, musta kangasvarjostin. 230V - E14-kanta - max.60W. Liitosjohto kytkimellä.
Sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200711_7397.jpg
Puzer-keskuspölynimurit
Jokainen ihminen arvostaa puhdasta koti-ilmaa. Perinteinen pölynimuri ei pysty tekemään kodista helpolla puhdasta, sillä sen poistoilmassa oleva hieno mikropöly jää leijailemaan ja laskeutuu uudestaan tilaan. Puzer-keskuspölynimurit eivät puhalla poistoilmaa takaisin huoneilmaan, vaan se johdatetaan keskuspölynimurin poistoilmaputkiston kautta suoraan ulos. Siksi keskuspölynimuri on käytännöllisempi. Se poistaa kodistasi kaikkein pienimmänkin mikropölyn ja on hiljainen ja helppo käyttää.Puzer- keskuspölynimurit ovat markkinoiden hiljaisimpia. Niiden äänitaso on vain 68 dB (A). Hiljainen käyntiääni ei häiritse muiden perheenjäsenten toimintaa.Puzer-keskuspölynimureissa on myös edistyksellinen ilman läpivirtaustekniikka. Ilmavirta kulkee mahdollisimman esteettömästi imurin läpi, jolloin teho välittyy paremmin koko järjestelmän läpi suulakkeelle asti. Sekä Puzer Eevan ja Oivan imuteho on 653 W:a, mikä tarkoittaa yli kaksinkertaista imutehoa tavalliseen imuriin verrattuna.Tilaa keskuspölynimuri Rakentaja.fi-JäsentukustaLisätietoa keskuspölynimureista...
202011_60051.jpg
Nyt on syyshuollon aika! Muista myös kesämökki
Katto pitää kodin kuivana, suojaa rakenteet kosteudelta ja on yksi talon julkisivuista. Syksyn sateet ovat olleet rankkoja ja yleensä niiden aikaan huomataankin, jos katolla kaikki ei ole kunnossa. Säännöllisellä huollolla katto pysyy kunnossa pidempään. Katolla kannattaakin käydä kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin. Erityisen tärkeää on varmistaa katon kunto ennen lumen tuloa. Lue BMI:n vinkit katon kausihuoltoon!
201812_55664.jpg
Kenellä on komein katto? Matkalahjakortit arvottu äänestykseen osallistuneiden kesken.
Ormax etsi vuoden vaikuttavimmin remontoitua tiilikattoa. Kattojen Kunkku -kilpailussa äänestäneiden kesken on arvottu matkalahjakorttien voittajat.1 000 € matkalahjakortin voitti Pirjo Iittalasta.500 € matkalahjakortin voitti Kalervo Tervolasta.500 € matkalahjakortin voitti Sirpa Helsingistä.Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.Onnea voittajille ja kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille!Äänestyksen voittanut kattoremonttikohde julkaistaan tammikuussa 2019.Tutustu kilpailuun osallistuneisiin kohteisiin
20113_25106.jpg
Laadukkaat Dovia-tuotteet omaisuuden suojaksi ja turvaksi
Laadukkaat Dovia nosto-ovet, portit ja aidat omaisuuden suojaksi ja turvaksiDovia Oy on korkealaatuisista tuotteistaan tunnettu ovi- ja ikkunatehdas, jolla on pitkät perinteet puusepänteollisuuden erikoisosaamisesta.Tuotteet valmistetaan laadukkaista puuraaka-aineista. Dovialta löytyy myös taitoa yhdistää puuta muihin materiaaleihin.Dovia tuotteenaHelppokäyttöinen, näyttävä, huoleton, kestävä, turvallinen, energiataloudellinen ja vaivaton ovat laatusanat, joilla Dovian tuotteita voidaan kuvailla.Dovia-palvelutPalvelut hoidetaan asiakaslähtöisesti, mittatilaustyönä, kokonaispalveluna ja jämäkästi alusta loppuun.
20074_4659.jpg
Nuoret hakivat innokkaasti
– Uuteen rakennusalan työnjohdon koulutukseen neljässä ammattikorkeakoulussa pyrki yhteishaussa 1200 henkilöä, joista 500 piti ensisijaisena valintana haettavana olleita 120 aloituspaikkaa. Lähivuosina rakennusmestarikoulutuksen aloituspaikat on nostettava ainakin 500:aan vuodessa, sillä ensivaiheen aloituspaikat eivät riitä korvaamaan kunnolla edes eläkkeelle siirtyvien rakennusmestareiden ja teknikoiden määrää, Rakennusteollisuus RT:n johtaja Risto Pesonen painottaa.Hakijoista lähes puolella oli toisen asteen ammatillinen perustutkinto, eli rakennusmestareiksi hakeutuu käytännön rakentamisesta kiinnostuneita ammattilaisia. Muutenkin kiinnostus rakennus- ja LVI-tekniikkaan oli suurta, sillä uutta nuorisoasteen työnjohdonkoulutusta järjestävässä neljässä ammattikorkeakoulussa hakijamäärät kasvoivat noin neljäkymmentä prosenttia. - Olemme hyvin tyytyväisiä koko kiinteistö- ja rakennusklusterin ja ammattikorkeakoulujen yhteistyöhön uuden rakennusmestarikoulutuksen käynnistämisessä.
Betonista valettu sokkeli ennen eristämistä.
Tiedätkö sokkelisi kunnon? Olisiko syytä tarkistaa
Olet varmasti kuullut tarinaa menneiltä sukupolvilta siitä, miten talveksi suljettiin perustusten kissanluukut ja talven tultua kasattiin lunta sokkelin vierustalle eristeeksi pitämään lämpöä talon alla. Tarkoitus on ollut silloin poistaa veto ja estää pakkasen pääsy rakennusten alapohjaan. Kylmän päästessä alustaan, oli todellakin paksuilla räsymatoilla sekä villasukilla tarvetta. Jalat kun tuntevat vedon todella nopeasti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton