• Etusivu
  • Varusteet

Boschin akkumonitoimityökalulla lisää onnistumisen elämyksiä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 16.11.2010
201011_23681.jpg

Boschin akkumonitoimityökalu PMF 10,8 LI on tuoteryhmänsä monipuolisin, joka paikan laite, jolla onnistuu niin sahaus, jyrsintä, kaavinta, katkaisu kuin hiontakin. Portaaton kierrosluvun esivalinta (5 000 - 20 000 värähdystä minuutissa) pitää tärinän vaimeana ja mahdollistaa erilaisten materiaalien takaiskuttoman sekä tarkan työstämisen. Innovatiinen Eco-elektroniikka mahdollistaa akulle entistä pidemmän käyntiajan.

Litiumioniteknologian ansiosta johdoton PMF 10,8 LI tarjoaa enemmän liikkumavapautta ja entistä helpomman työskentelyn myös vaikeasti tavoitettavissa kohteissa. Akkumonitoimityökalulla käsittelet vaivattomasti niin puuta, kipsiä kuin laminaattiakin. PMF 10,8 LI:ssä ei ole muisti-ilmiötä tai lataustilan purkautumista, vaan laite on aina käyttövalmis.

Akulla on erittäin pitkä käyttöikä elektronisten kennojen suojauksen (ECP) ansiosta.

Työskentely vaivatonta ja turvallista

Akkumonitoimityökaluun on saatavilla runsaasti erilaisia teriä ja ne voidaan asentaa työkalunpitimeen eri asentoihin, jolloin käyttömukavuus lisääntyy: Yletyt myös vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin ja voit työskennellä erilaisten reunojen ja kulmien vierellä. Terien ja varusteiden vaihtaminen on yhden ruuvin kiinnitysperiaatteen ansiosta nopeaa ja helppoa.

Pehmustettu kahva (Softgrip) ja kompakti, kevyt runko tekevät työskentelystä ergonomista ja turvallista. PMF 10,8 LI on kätevä, kevyt ja miellyttävä käsitellä. Laitteen voi liittää sisäänrakennetun pölynpoistoliitännän kautta pölynimuriin, jolloin työskentelystä tulee siistiä ja työstöalueen näkyvyyskin paranee.

201011_23682.jpg
  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet laajan tarvikevalikoiman ansiosta – samoin kuin mallissa
    PMF 180 E
  • Ei muisti-ilmiötä, ei lataustilan purkautumista - aina käyttövalmis litiumioniteknologian ansiosta
  • Akun erittäin pitkä käyttöikä elektronisen kennojen suojauksen (ECP) ansiosta
  • Pölynpoistoliitäntä (tarvike) pölyttömään hiomiseen

Mukana kaikki tämä

  • BIM-segmenttisahanterä puu ja metalli, 85 mm, ACZ 85 EB
  • HCS-upotussahanterä puu, 32 x 40 mm, AIZ 32 EC
  • Hiomapaperisarja, Wood, 93 mm
  • Hiomalevy 93 mm, AVI 93 G
  • 1 tunnin litiumionilataustelakka
  • Akku
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20232_80831.jpg
Pihan valaisu kestävillä ledeillä
Kevät alkaa olla valloillaan monin paikoin, eikä kunnon talvea ainakaan etelämmässä Suomea saatukaan. Pihanrakentaminen alkaa olla monelle ajankohtainen asia ainakin suunnitteluasteella, joten on hyvä aika katsahtaa pihalle ja havainnoida talviaikaan pimentoon jäävät piha-alueet. Kun asennuskausi pääsee jälleen alkamaan, on pihan sähkövetojen aika ja valaisimet voi asentaa paikoilleen.
20237_82700.jpg
Millainen kiviaines sopii kapillaari­katkoon, entä salaojien tekoon?
Salaojasuunnittelun avulla toteutat terveet perustatMaaperässä on aina kosteutta, mutta hyvällä suunnittelulla pidät sade- ja sulamisveden sekä kapillaarisen kosteuden erillään rakenteista. Huolellisella salaojituksella ja oikeilla kivituotteilla takaat, että talosi rakenteet säilyvät kuivina ja saat asua uudessa kodissasi ilman pelkoa kosteusvaurioista.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Lisä- ja muutostyösuunnitelmien teettäminen
Toimenpiteet:Valvoja tai projektipäällikkö teettää suunnittelijoilla tilaajan esittämät lisä- ja muutossuunnitelmat. Oleellisten suunnitelmamuutosten teettämiseen tulee olla tilaajan hallituksen hyväksyntä.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Muutossuunnitelma Suunnittelun lisätyötilausHyväksyntä:Projektipäällikkö

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton