• Etusivu
  • Talo

Boknäs - sisustusratkaisuja läheltä ja kaukaa

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.07.2008
20085_11143.jpg

Alkukoti

BOKNÄS on suomalainen perheyritys, jonka toiminta sai alkunsa Töölössä sijainneesta Helsingin Antikvariaatista ja omien kirjakokoelmien säilytyksen tarpeista.

Vanhojen kirjojen, historian ja arvojen kautta on vuosien varrella kehittynyt myös tämän päivän BOKNÄS valikoima ja palvelumalli laadukkaasta ja yksilöllisestä sisustamisesta kiinnostuneille.

Maailma

BOKNÄS on kansainvälinen toimija, jonka yhteistyökumppanit ja tavarantoimittajat jakavat yhtenevät arvot ja ideologiat ympäri maailmaa. Aidot valmistusmateriaalit, korkea laatu ja tuotteiden kestävyys ovat tärkeimmät kriteerit, kun uusia tuotteita tai tuoteperheitä valitaan. Mallistojen pysyvyys ja tuotteiden myöhempi saatavuus ovat tärkeitä arvoja, sekä meille, että asiakkaillemme. Pysyvien mallistojemme rinnalle etsimme uutterasti myös uutta ja yhteensopivaa. Valikoimista löytyy myös ainutkertaisia tuotteita mm. klassisia kiinalaisia huonekaluja.

20085_11144.jpg
20085_11145.jpg

Myymälät

BOKNÄS myymälät Helsingissä, Vantaalla ja Turussa ovat kokonaisvaltaisia sisustustavarataloja. Myymälöissä on kiinnitetty erityistä huomiota esillepanoon ja kodinomaisuuteen. Loppuun asti sisustetuissa interiööreissä voi aistia maailman eri kulttuureista ja tyyleistä poimittuja tunnelmia, joista ideoita kotiin syntyy helposti.

Myymälöidemme henkilökuntaa koulutetaan jatkuvasti ja he ovat valmistautuneita löytämään asiakkaalle ratkaisuja niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Laajasta valikoimasta johtuen, myymälöiden esillepanot ja mallit ovat hieman erilaiset. Näin pystymme tarjoamaan mahdollisuuden nähdä useampia eri vaihtoehtoja. Kannattaakin käyttää henkilökuntamme ammattitaitoa hyväksi ja kysyä muistakin kuin esillä olevista ratkaisuista, sillä malliryhmät ovat vain esimerkkejä.

20085_11146.jpg

Boknäs tuotemerkki ja kilpikonna ideologia

Tuotemerkin lähtökohtana on kilpikonna ja siihen liittyvä arvomaailma. Kilpikonnaa voi kutsua kodin perusyksiköksi, se on kotonaan kaikkialla ja se kantaa kotia aina mukanaan. Kilpikonna on kaltaisemme kansainvälinen kulkija ja vapaa etsimään uusia haasteita. Kilpikonnaan rinnastetaan maailmassa monia hienoja ominaisuuksia ja symboliikkaa, joita haluamme seurata myös omassa toiminnassamme.

20085_11149.jpg

Kilpikonnaan on rinnastettu mm. kärsivällisyyttä, omien rajojen löytämistä, toisten rajojen kunnioittamista, uusien ideoiden kehittämistä, itseluottamusta ja sitkeyttä. Kilpikonna symboloi onnea ja pitkää ikää. Kilpikonna on aina tasapainossa ja sitä on vaikea horjuttaa. Kilpikonnan kilpien kuvioiden lukumäärä on yhdistetty Feng Shuin elemän elementteihin kuten terveyteen, perheeseen, lapsiin ja työhön, jotka tasapainossa tekevät elämämme kokonaiseksi ja kodin onnelliseksi. Kilpikonna löytää aina takaisin kotiin.

20085_11147.jpg
20085_11148.jpg
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20239_83059.jpg
Julkisivu mahdollista jättää verhoamatta vaikka talven ajaksi!
Rakennukseen kohdistuvat kosteusrasitukset tulevat olemaan alati kasvava mielenkiinnon kohde. Omat sormensa peliin heittää mahdollisten ilmastonmuutosten tuomat lisähaasteet ja kuormitukset. Luonnon asettamat vaatimukset ovat saaneet myös kuluttajat haluamaan entistä laadukkaampia sekä kestävämpiä tuotteita omiin koteihinsa. Tuulensuojalevyn osalta toiveisiin on nyt vastattu, tässä esittelyssä Glasroc GTX 9 Tuulensuojalevy.
20192_56156.jpg
Ei huuhtelukaulusta - ei likaa eikä bakteereja
IDO Glow Rimfree® wc:issä ei ole lainkaan perinteistä likaa ja bakteereja keräävää huuhtelukaulusta, mikä parantaa wc:n hygieenisyyttä ja helpottaa siivousta.
20183_52048.jpg
Bitumikatteesta löytyy useita vaihtoehtoja
Mitä jyrkempi katto, sitä enemmän se vaikuttaa talon ulkonäköön. Katemateriaalin valinnalla on siten merkittävä vaikutus julkisivun ilmeeseen, joka on hyvä huomioida suunnitelussa. Bitumikattolaatat soveltuvat erinomaisesti jyrkille katoille, oli katon muoto millainen tahansa. Kuvio- ja sävyvaihtoehtoja on tarjolla useita, niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Helposti asennettava bitumikate on tiivis ja hiljainen katemateriaalivaihtoehto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton