• Etusivu
  • Talo

Bitumikatto paras valinta loivalle ja monimuotoiselle katolle

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö BMI Suomi, Icopal Oy
Julkaistu 04.06.2021
20216_70985.jpg

Lohjan asuntomessujen Lakka-kivitaloon valittiin BMI Icopalin bitumikatto.

Tällä hetkellä yksi rakentamisen trendeistä on loivat pulpettikatot. Loivan katon katemateriaali kannattaakin miettiä tarkkaan parhaan ratkaisun löytämiseksi. Bitumi on ylivoimaisesti paras ratkaisu loivalle ja monimuotoisille katolle. Taipuisalla bitumikatteella saadaan toimivasti tiivistettyä myös jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat.

Nyt onkin hyvä aika harkita kattoremonttia ja tarttua BMI Icopalin kesätarjoukseen. Valitse Icopalin avaimet käteen –kattoremontti ammattilaisen asentamana. Jätä yhteystietosi niin saat ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Pyydä tarjous jo tänään!

Pyydä tarjous

Bitumikatto soveltuu niin harjakatoille kuin loiville katoille. Sen liuskekivisirotepinta vaimentaa tehokkaasti ulkopuolelta tulevia ääniä. Bitumikatteen ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu tiiveys.

Loivien kattojen kaltevuus on 1:10 tai vähemmän. Loivilla katoilla tulee katteiden olla jatkuvia eli niiden saumojen tulee kestää vedenpainetta. Suunnittelun lähtökohta on aina tarvittavien kallistusten tekeminen jo kantaviin rakenteisiin, jonka vuoksi katteina käytetään yleensä bitumi- ja PVC-kermejä.

Tiivissaumakatteet ovat parasvaihtoehto loiville katoille. Tiivissaumakatteella saat varmaa vedenpitävyyttä, kestävyyttä ja tyylikkään ulkonäön. Kivisirotepinta ja murretut värit tekevät katteen ulkonäöstä luonnollisen ja sopii modernimmankin talon katteeksi.

Lakan kivitalossa käytettiin katemateriaaleina BMI Icopalin TarraPolar aluskermiä ja hitsattavaa PintaPolaria.
Lakan kivitalossa käytettiin katemateriaaleina BMI Icopalin TarraPolar aluskermiä ja hitsattavaa PintaPolaria.

Lohjan Asuntomessujen kohteeseen nro 10 Joutsela on valittu BMI Icopalin bitumikatto. Aluskatteena on TarraPolar, joka on pitkäikäinen, joustava ja vesitiivis. TarraPolar aluskermiin saadaan varmimmin toteutettua läpiviennit. Kumibitumista valmistetut umpialustalle asennettavat aluskermit ovat kaikkein varmin aluskateratkaisu loivalle katolle. Katemateriaalina on monikerroskatteinen pintakermi hitsattava PintaPolar.

Muista laadukas aluskate

Laadukkaalla aluskatteella pidennät koko katon käyttöikää. Aluskate varmistaa koko katon toimivuuden, joten sen valinnassa ei pidä tinkiä. Aluskatteen on siis tarkoitus kestää yhtä kauan kuin varsinaisen vesikatteen. Jos aluskate pettää ja rakenteisiin tulee kosteusvaurioita, usein koko katto joudutaan uusimaan. Tämän vuoksi on tärkeää valita kattorakenteelle sopiva aluskate.

Aluskatteen valintaan vaikuttavat mm. varsinaisen vesikatteen materiaali sekä katon rakenne ja kaltevuus. Loivilla katoilla voidaan käyttää ainoastaan jatkuvia katteita eli vedeneristeitä (esim. kumibitumikermit).

BMI:n asiantuntijoilta saat apua oikeanlaisen aluskatteen valintaan. Kun ostat kattoremontin BMI:n valtuuttamalta asentajalta saat juuri sinun katollesi suunnitellun kokonaisuuden asennettuna.

Info

Info

Kesätarjous! Säästä jopa 1500 euroa kattoremontissa*

Uusi katto kotiin tai mökille nyt kampanjahintaan! Pyydä ilmainen kartoitus kattosi kunnosta alla olevalla lomakkeella. Jätä yhteystietosi niin BMI:n valtuuttama urakoitsija alueeltasi ottaa sinuun yhteyttä. Samalla saat tarjouksen uudesta katosta. Valitse Avaimet käteen –kattoremontti ammattilaisten asentamana. Parhaat asennusajat menevät nopeasti, toimi siis ajoissa!

* Alennuksen myöntää kattourakoitsija. Alennus koskee vain yli 100 m2:n kattoja ja uusia tilauksia.

Tarjous voimassa vain 20.6.2021 mennessä varattuihin uusiin kartoituksiin.

BMI Suomi
Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20122_29862.jpg
Pihakivien värit ja pintavaihtoehdot
Pihakiveyksen eri värivaihtoehtoja punnittaessa kannattaa huomioida sekä rakennukset että koko pihakokonaisuus. Värien harkittu käyttö tekee pihan yleisilmeestä tyylikkään ja yksilöllisen.Ruduksen pihakivien perusvärivalikoimista löytyy monia eri vaihtoehtoja kiveysten elävöittämiseksi ja iloksi niin talon asukkaille kuin ohikulkijoillekin. Väreillä myös rajataan pihan eri alueita ja ohjataan kulkijoiden turvallista kulkua. Pienellä päällystettävällä alueella kannattaa käyttää esim. kahta eri värisävyistä pihakiveä.Ruduksen vakiovärit ovat • harmaa, musta, punainen, punamusta ja ruskea.
20216_38996.jpg
Mikä pihakivimalli kruunaisi sinun pihaasi?
Pihakiven malli mielesi mukaanRuduksen kivisarjoilla luot pihaasi erilaisia tunnelmia ja ilmeikkäitä pihakiveyksiä. Kuusi erilaista kivisarjaa tarjoavat vaihtoehtoja tunnelmaltaan ja arkkitehtuuriltaan erilaisiin ympäristöihin - niin perinteisiin vanhahtaviin miljöisiin kuin suoralinjaisiin moderneihin pihoihin.Pihakivet ovat ihanteellinen pintamateriaali patioille ja terasseille puhumattakaan pihan kulkureiteistä ja parkkipaikasta. Keväällä lumi sulaa nopeasti ja syksyllä kivipinta tuntuu jalan alla lämpimältä. Sateen jälkeen pihakiveys kuivuu nopeasti.Tutustu ja etsi sinulle sopivin vaihtoehto!
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Poliisi tutkii bensiiniautomaateilla tehtyjä korttikopiointeja
Keskusrikospoliisi tutkii tapausta, jossa eräillä miehittämättömillä bensiiniautomaateilla on tehty kesän aikana rikollisia korttikopiointeja. Maksukorttien tietoja on hankittu bensiiniautomaattiin liitetyillä lisälaitteilla.Tietoon on tähän mennessä tullut muutama tapaus, joissa kopioidun kortin magneettijuovatietoja on käytetty väärin. Pankit, öljy-yhtiöt ja Luottokunta ovat varmuuden vuoksi sulkeneet muutamia satoja kortteja. Asiakkaille toimitetaan uudet kortit suljettujen tilalle mahdollisimman pian.Kortinmyöntäjä on yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden kortti joudutaan vaihtamaan. Todetuista väärinkäytöksistä ei aiheudu asiakkaalle taloudellisia vahinkoja.Jos asiakas itse havaitsee korttiaan käytettävän väärin, on heti syytä ottaa yhteys korttien sulkupalveluun (24 h/vrk) puh. 020 333 tai omaan pankkiin sen aukioloaikana ja kuolettaa kortti. Lisäksi on tehtävä aina viipymättä rikosilmoitus, jos epäilee kortin väärinkäyttöä.Poliisi tiedottaa tutkinnan etenemisestä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton